ent1 Opublikowano 1 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2018 Witam mam cztery propozycje mianowicie: 1. Głosowanie na opcje małej mapy przy niskiej ilości graczy na serverze. 8/10 graczy 2. Info po śmierci 3. Mapa ustawiona na wygrane Rundy nie na czas. 4. Może ranga z Battlefield ale ta taka stara klasyczna w dolnym rogu ekranu. 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 1 Marca 2018 AD 1. Dodamy to jeszcze dzisiaj. AD 2. Chcemy, aby ten serwer nie posiadał infa po śmierci. 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 1 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2018 Opcja do 7 wygranych rund mogłaby być ciekawa.
ent1 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2018 Właśnie o to mi chodziło ale nie mogła by być wtedy przenoszenia lepszego gracza do drugiej drużyny. Pamiętam tez kiedyś grałem na takim serverze ze było chyba do 10 wygranych rund i zamiana wszystkich z ct do tt.
Szyderca Opublikowano 3 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 W dniu 2.03.2018 o 10:18, ent1 napisał: Pamiętam tez kiedyś grałem na takim serverze ze było chyba do 10 wygranych rund i zamiana wszystkich z ct do tt. To raczej na serwery TP albo typowo na meczyki, nie na serwer typu FFA. 2
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 10 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 Ja bym jeszcze zrobił mapę do ilości wygranych rund. Tak 7-9. Jest przewaga jednego teamu to mapka szybciej się kończy. Jest wyrównana i ciekawa rozgrywka to możemy grać 2 razy dłużej. Tylko bez tego odwracania teamów. Normalnie z ptb.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2019 Właściciel Opublikowano 2 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi