selfie Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 Witajcie, przychodzę do Was z wiadomością taką że postanowiliśmy wraz z graczami innej sieci wyzwać Waszą siec na mecz w CS 1.6. Podejmujecie wyzwanie? Jeśli tak to proszę kogoś z wyższej administracji o ustalenie terminu na PW
Natsuuu Opublikowano 27 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja chcę, a nie wybacz zapomniałem, że gram w Cs'go Szkoda, że nie mogę skilla do 1.6 zaimportować
selfie Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2018 6 godzin temu, Paciaciak napisał: Hahahaha, dobre. (; nie ma co sie śmiać, jeśli macie jakąś 5tkę to chetnie z Wami zagramy.
Paciaciak Opublikowano 27 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2018 Zarzucił byś na PW, jaką sieć reprezentujesz?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 27 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2018 Od razu spytam, jaki to ma mieć cel ?
selfie Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2018 25 minut temu, PabloStec napisał: Od razu spytam, jaki to ma mieć cel ? cel 4fun, tako o sobie zagrać pomiędzy sieciami Co do jakiej sieci reprezentuję nie powiem, dopóki nie ustalicie czegoś. Nie będę juz spamowal, jeśli macie ochote zagrac zapraszam na PW ustalimy wszystko jakby co.
Paciaciak Opublikowano 27 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi