Niewidomy9 Opublikowano 19 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2018 Nick jakiego używasz: NiewidomyWiek: 19Staż gry Counter-Strike Około 9 lat. Ze steam prawie 7 lat Staż gry na serwerze: Zacząłem grać nie dawno Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Gram w godzinach popołudniowych oraz wieczornych Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Prowadziłem funkcje administratora na dwóch innych serwerowniach (cs-Topek oraz Cs-Soplica), także za "dobrych czasów" cs 1.6 prowadziłem serwer wraz ze znajomymi. Znajomość AMX mam w jednym paluszku. Znam się na rzeczy wiem za co i na ile czasu trzeba kogoś ukarać banem. Podstawowa sprawa jest taka, że na serwerze nie ma adminów i jest straszny bałagan. Na serwerze jest ogromna ilość dorastającej młodzież, bądź dzieci. Którzy nie mają ukończonych 16 lat ani nie przeszli mutacji, a korzystają z mikrofonu nagminnie co zabiera chęć do gry. Przez to starsi gracze lub osoby które posiadają steam, bądź osoby które chcą utrzymać poziom rozgrywki bardzo szybko uciekają z tego serwera, a tu nie o to chodzi. Kolejna sprawa gracze AFK, gracze odpaleni. Wiem, że to jest serwer FFA i na czym to polega ten typ rozgrywki ale Cele mapy jednak trzeba się "starać"wykonywać. Jestem w 100% pewny, że dzięki takim podstawowym rzeczą na serwer przyjdzie jeszcze więcej osób, starszy i młodszych, steam i nonsteam, którzy zostaną tutaj na dłużej. Chcę wam w tym pomóc, utrzymać porządek na serwerze. Ps. Mam VAC BAN na steam, nie jest on na 1.6, Myślę, że nie zostanę przez to skreślony. Siedząc i grając na tym serwerze czuje się jak "weteran 1.6" . Wydaje mi się, że lepiej będę się sprawował w roli administratora niż osoba która specjalnie po to kupiła 1.6 na steam. Pozdrawiam cała załogę Fragujemy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:0:42242579 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 25 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 Kurwa jeszcze kulawego weźmy do kompletu Grałeś 2 dni i już cię nie ma.
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2018 Twoja kandydatura na admina została odrzucona! W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o admina. Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania. [!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 7 dniach!
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2019 Właściciel Opublikowano 2 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi