Marku$ Opublikowano 18 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 Nick podczas gry: KILLER(biceps)Nick admina: .::Mietek::.Powód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Data zdarzenia: niedziela, 18 luty 18 - 14:40:57Opis zdarzenia: A więc tak: Lubie grac na tym serwerze ale czesto dostaje bana o wyzej wspomnianem tresci lecz nie wiem co znim zrobić i niewiem jak wstawic te 5 screenów. Przed dostaniem bana nidy nie dostaje ostrzezenia i nie wiem co zobic z tym banem.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 18 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 Wyżej masz dział do wstawiania screenów. Jest tam też opisane gdzie ich szukać i w jakim formacie się zapisują.
Marku$ Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Hej przejżałem cały folder cstrike i nieznalazłem tych screenów nie wiem juz kompletnie gdzie tego szukac przejzalem pozostale opcje i nic. Co mam zrobic? Edytowane 18 Lutego 2018 przez Marku$ Zle to sfomułowałem 1
UniS Opublikowano 18 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 Mapy ci pobiera to i screeny zapisuje, nie kłam 1
pomarancza1990 Opublikowano 18 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2018 2 godziny temu, Marku$ napisał: Hej przejżałem cały folder cstrike i nieznalazłem tych screenów nie wiem juz kompletnie gdzie tego szukac przejzalem pozostale opcje i nic. Co mam zrobic? Jak nie masz screenow, to masz inne pliki tzw. "Halflife00.tga" i wybierz te z dzisiejsza datą.
Marku$ Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2018 Przeszukałem tez inne pliki i nie mam nawet Halflife00.tga juz nie wiem
Właściciel GET Opublikowano 19 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 19 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi