blanTman Opublikowano 14 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) przeróbka telefonem real szkic ze to ja a nie on full, rewelacji nie ma bo na koniec juz aby szybciej COMING FOR EVERYONE Trochę moich prac z tamtego roku, teraz jakoś takiej weny jak wtedy nie mam a i czasu by brakowało bo jednak idzie spędzić kilka godzin z ołówkiem. Zrozumie ten kto maże @PabloStecZ miłą chęcią bym przyjął propozycje jak wtedy to rysowałem. Miałem tzw. "faze" na to, wciągneło mnie to powiem że nie miłosiernie, miałem wiele innych prac. Lepsze proporcjowo były to na pewno, tam używałem odcinków x/y na szerokosc i wysokosc postaci zeby za bardzo krzywego ciała nie miały. Tutaj co masz to wyłącznie przerysowanie+moje cienio coś podobne bo inaczej ich nie ujmę xd Tamte prace zaginęły a te były na fejsie w fullgirl później żałowałem że końcówkę tak zaniedbałem.. (cień pod pachą, włosy i inne szczególiki które na pewno widzisz xd) Zapomniałbym o najważniejszym... Dzięki za miłe słowa A co do prac, to chętnie zobacze co tam skleksowałeś Edytowane 14 Lutego 2018 przez blanTman 1 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 14 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2018 Dobrze jest Mimo że to postacie "animowane" to poćwicz trochę nad proporcjami. Jeśli chcesz to pokażę Ci na przykładzie moich starych prac. W końcu 5 lat uczęszczałem do szkoły plastycznej 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 16 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi