Wujek Władek Opublikowano 11 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2018 Nick jakiego używasz: WładekWiek: 19Staż gry CS:GO: 1060hStaż gry na serwerze: ok 2.5 rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak ale niestety nie mogę go znaleźćCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: takPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: takGodziny w jakich grasz: 15-22 lub 15-03Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Jestem osobą rzetelną i wykonuje swoją prace zawsze do końca - Myślę że jestem rozpoznawalny na serwerze - Posiadam mikrofon i jestem po mutacji - Zwracam uwagę kiedy widzę że ktoś łamie regulamin Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:48331828
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2018 https://fragujemy.com/forum/474-podania-powrotne/
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi