Felix ^^ Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 @Gerusek1 To, że w Polsce jest łamana konstytucja, nie znaczy, że Ty możesz dostać się do grupy, łamiąc wymagania. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2
kosso Opublikowano 13 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 13 Lipca 2018 Nick: kosso Wiek: 17 Staż na DayZ: szczęśliwi czasu nie liczą KDratio z poprzedniej edycji: tyle ile trzeba dać za dobre piwo w biedrze W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): wml, gromy Dlaczego my? Nastąpiło zwolnienie maszyny losującej Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? taki introwertyczny Borowik jak ja jest tylko jeden Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): preferuje pozycje misjonarską
Felix ^^ Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 @kosso Przyjety, ale mikro ogarnij, bo słabo Cie słychać 1
LinczU Opublikowano 14 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2018 Nick: LinczU Wiek: 15 (w styczniu 16 ) Staż na DayZ: 4 lata KDratio z poprzedniej edycji: 1,60 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Za dużo żeby je wymieniać. Dlaczego my? Szukam jakiejś ogarniętej grupy do wspólnego grania i która ma predyspozycje do bycia top1 na serwie . Jeszcze gra w waszej grupie Kosso mój przyjaciel . Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jak na swój wiek jestem osobą bardzo dojrzałą i zdystansowaną. Myślę że przydałbym się w grupie. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec i Kierowca
Aki Opublikowano 14 Lipca 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 14 Lipca 2018 @LinczU po przedyskutowaniu z innymi członkami grupy postanowiliśmy nie dawać Ci szansy. Pozdrawiam Aki
Kajzerka159 Opublikowano 15 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2018 Nick: Bober Wiek: 15 Staż na DayZ: Gram od samego początku fraga około 4 lat KDratio z poprzedniej edycji: 2.00 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): SW, Martive. Odszedłem bo nikt nie grał. Dlaczego my? Szukam jakiejś ogarniętej grupy takiej jak np. wy. Widzę że macie śmieszną atmosferę w grupie Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jestem osobą zdystansowaną do sb jak na ten wiek. Myślę że przydał by się wam taki kierowca, strzelec i pilot jak ja. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec 8/10, kierowca 10/10, pilot 10/10.
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 15 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2018 37 minut temu, Kajzerka159 napisał: Nick: Bober Wiek: 15 Staż na DayZ: Gram od samego początku fraga około 4 lat KDratio z poprzedniej edycji: 2.00 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): SW, Martive. Odszedłem bo nikt nie grał. Dlaczego my? Szukam jakiejś ogarniętej grupy takiej jak np. wy. Widzę że macie śmieszną atmosferę w grupie Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jestem osobą zdystansowaną do sb jak na ten wiek. Myślę że przydał by się wam taki kierowca, strzelec i pilot jak ja. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec 8/10, kierowca 10/10, pilot 10/10. Wszystko spoko, ale nie widziałem Cię nigdy na serwerze pod nickiem bober.. ? 1
Kajzerka159 Opublikowano 15 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2018 ciągle jestem pod tym nickiem tylko mam ciemny kolor nicku i nie widać.
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 15 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2018 Godzinę temu, Kajzerka159 napisał: ciągle jestem pod tym nickiem tylko mam ciemny kolor nicku i nie widać. Odrzucone.
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 15 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2018 Nick: Truth Wiek: 18 Staż na DayZ: 3 lata KDratio z poprzedniej edycji: Okolice 3.0 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): GN, KK, NIEPLA, W.R, MG - brak chęci do gry z mojej strony. Dlaczego my?: Wracam powoli do DayZ, chcę dołączyć do socjety wyrafinowanych graczy. Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny?: Sądzę po prostu, że jest to odpowiedni wybór. Jaką pozycje preferujesz?(strzelec, kierowca, pilot): Strzelec, pilot. 1
Aki Opublikowano 16 Lipca 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 16 Lipca 2018 @ybn truth Witam, chciałbym serdecznie ogłosić że przeszedłeś pomyślnie proces rekrutacji! Pozdrawiam pachoł Aki 1 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi