Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do SCotA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Gerusek1 To, że w Polsce jest łamana konstytucja, nie znaczy, że Ty możesz dostać się do grupy, łamiąc wymagania.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Nick: kosso

Staż na DayZ: szczęśliwi czasu nie liczą 

KDratio z poprzedniej edycji: tyle ile trzeba dać za dobre piwo w biedrze

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): wml, gromy

Dlaczego my? Nastąpiło zwolnienie maszyny losującej

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? taki introwertyczny Borowik jak ja jest tylko jeden

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): preferuje pozycje misjonarską

Opublikowano

Nick: LinczU

Staż na DayZ: 4 lata 

KDratio z poprzedniej edycji: 1,60

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Za dużo żeby je wymieniać.

Dlaczego my? Szukam jakiejś ogarniętej grupy do wspólnego grania i która ma  predyspozycje do bycia top1 na serwie . Jeszcze gra w waszej grupie Kosso mój przyjaciel .

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jak na swój wiek jestem osobą bardzo dojrzałą i zdystansowaną. Myślę że przydałbym się w grupie.

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec i Kierowca 

Opublikowano

@LinczU po przedyskutowaniu z innymi członkami grupy postanowiliśmy nie dawać Ci szansy. Pozdrawiam Aki :)

Opublikowano

Nick: Bober

Staż na DayZ: Gram od samego początku fraga około 4 lat

KDratio z poprzedniej edycji: 2.00

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): SW, Martive. Odszedłem bo nikt nie grał.

Dlaczego my? Szukam jakiejś ogarniętej grupy takiej jak np. wy. Widzę że macie śmieszną atmosferę w grupie

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jestem osobą zdystansowaną do sb jak na ten wiek. Myślę że przydał by się wam taki kierowca, strzelec i pilot jak ja.

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec 8/10, kierowca 10/10, pilot 10/10.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
37 minut temu, Kajzerka159 napisał:

Nick: Bober

Staż na DayZ: Gram od samego początku fraga około 4 lat

KDratio z poprzedniej edycji: 2.00

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): SW, Martive. Odszedłem bo nikt nie grał.

Dlaczego my? Szukam jakiejś ogarniętej grupy takiej jak np. wy. Widzę że macie śmieszną atmosferę w grupie

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jestem osobą zdystansowaną do sb jak na ten wiek. Myślę że przydał by się wam taki kierowca, strzelec i pilot jak ja.

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec 8/10, kierowca 10/10, pilot 10/10.

Wszystko spoko, ale nie widziałem Cię nigdy na serwerze pod nickiem bober.. ?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Godzinę temu, Kajzerka159 napisał:

ciągle jestem pod tym nickiem tylko mam ciemny kolor nicku i nie widać.

Odrzucone.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nick: Truth

Staż na DayZ: 3 lata

KDratio z poprzedniej edycji: Okolice 3.0

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): GN, KK, NIEPLA, W.R, MG - brak chęci do gry z mojej strony.

Dlaczego my?: Wracam powoli do DayZ, chcę dołączyć do socjety wyrafinowanych graczy.

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny?: Sądzę po prostu, że jest to odpowiedni wybór. :)

Jaką pozycje preferujesz?(strzelec, kierowca, pilot): Strzelec, pilot.

• Zmieszanie 1
Opublikowano

@ybn truth Witam, chciałbym serdecznie ogłosić że przeszedłeś pomyślnie proces rekrutacji! Pozdrawiam pachoł Aki :)

• Śmiech 1
  • Ekstra 1
  • 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności