Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do SCotA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekrutacja do SCotA

ON

Przyjmujemy na okres próbny, jeżeli przetrwasz z nami okres próbny, zostaniesz przyjęty na stałe.

Aktywni członkowie:

Felixele

Icar

estuut71

Aki

Okres próbny:

GoKu

kosso

Coś o nas ;)

Grupa swoją działalność rozpoczęła w 2016 roku w składzie Spocony, Felixele, Szachini, Szejko. Byliśmy jedną z najlepszych grup na serwerze, która grała codziennie. Nasze zaufanie było i nadal jest trudno zyskać dlatego, w przeciągu 2 lat dołączyło do nas niewielu graczy, większość z nich gra z nami do dzisiaj, niestety 2 osoby opuściły nasze szeregi. Gramy wspólnie od wielu lat znamy się bardzo dobrze, ufamy sobie nawzajem na akcjach, każdy zna możliwości swojego towarzysza i nie musi obawiać się o swoje plecy. Nie ma u nas hierarchi, każdy jest równy, więc decyzje podejmujemy wszyscy razem na teamspeaku bądź naszej grupie. Naszą główną grą jest oczywiście MTA, lecz gramy czasem w inne gry, takie jak: Counter-Strike: Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, od czasu do czasu także w oraz League of Legends.

Wymagania:

Obowiązkowo Teamspeak+mikrofon,

15+ (Nie ma wyjątków),

Znajomość mapy,

Umiejętność taktycznego myślenia,

KD (minimum) 1,5,

Aktywność,

Duży dystans do siebie, nie potrzebujemy płaczków,

Poczucie humoru

Oferujemy:

Baze ultra na zawsze,

Teamspeaka,

Dobrą atmosfere,

Ogromną ilość śmiechu,

Wzór podania:

Nick:

Staż na DayZ:

KDratio z poprzedniej edycji:

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony):

Dlaczego my?

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny?

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot):

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Nick:Huudzik

Staż na DayZ:2 lata

KDratio z poprzedniej edycji:1.15 pod koniec

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony):d5x nie gralem na beta testach malo online u nich

Dlaczego my?:Ponieważ jesli robicie rekrutacje to znaczy ze potrzebujecie wlasnie osob do grupy :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Nick: estuut71

Staż na DayZ: Od czasów xdayz i wcześniej.

KDratio z poprzedniej edycji: 4.12 - przy 200h , 7.19 - Przy 45h bodajże.

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): u was w akademii na samym początku, grałem z pentą około 4-5dni, również grałem w .KK za czasów gdy byliśmy top1 ekipą na serwie.

Dlaczego my? Nie mam gdzie grać, a od kiedy pamiętam scota zawsze coś ogarniała i grała na tym serwerze. Nie mam aktualnie ekipy, stara ekipa się posypała dlatego też chcę spróbować dogadać się z wami i wspolnie miło spędzić czas podczas gierki. :)

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jestem osobą dość znaną na scenie mta, dużo gram też na tacticach i zagranicznych serwerach dayz. Mam spore doświadczenie, chciałbym pograć z wami i zobaczyć jak się dogadujecie, jaka jest atmosfera itp.

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Najlepiej strzelec, ale jazda czy latanie nie sprawia mi kłopotów. Pozdrawiam :)

Edytowane przez estut;*
Opublikowano

Nick: 1sh

Staż na DayZ: 3-4 lata

KDratio z poprzedniej edycji: 3.40 lub więcej

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): KK i jakieś tam jeszcze były nie pamiętam dokładnie 

Dlaczego my? Bo nie mam z kim grać, a samemu nie wypada

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny?

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Bo dobry plejer jestem, strzelec 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nick: VetraX

Staż na DayZ: 2-3 lata

KDratio z poprzedniej edycji: 3,60 

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): KK, sad, 1N 

Dlaczego my? Szukam ambitnej grupy do wspólnej gry,  mającej jakieś doświadczenie na modzie dayz.

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Trudno powiedzieć, jestem jedyny w swoim rodzaju. 

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec, jednakże wolę pilotować , aniżeli być kierowcą

Opublikowano

Nick: Aki

Staż na DayZ: 4 lata

KDratio z poprzedniej edycji: koło 2.0

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): FX(rozpad), F aka rC ( mała aktywność grupy)

Dlaczego my? Szukam grupy ambitnej oraz aktywnej a wy zdajecie się spełniać wszystkie wymagania

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Ponieważ jestem wyjątkowy, posiadam też poczucie humoru i takie tam.

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec ale jak będzie trzeba dodo też polatam

Opublikowano

A co myślałeś? Że 24/7 h będę na komputerze i grać w piksele. 

Opublikowano

Nick: DzemuSio*-(

Staż na DayZ: 4 lata + Nie pamiętam już

KDratio z poprzedniej edycji: około 4.00

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): W.R odszedłem z powodu złego prowadzenia grupy.

Dlaczego my? Ponieważ jesteście grupą która ma duży staż na serwerze, jesteście ogarnięci i mam dużo znajomych w teamie :)

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Ponieważ mam dystans do siebie, jestem humorystyczny, potrafię żartować i wprowadzić dobrą atomosfere do zespołu. Również jestem dosyć dobrym graczem i doświadczonym :)

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 2
  • Szok 1
Opublikowano

Nick:KeFso

Staż na DayZ:2,3 lata

KDratio z poprzedniej edycji:około 1.10

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Ave mała aktywność w grupie ludzi

Dlaczego my?:Ponieważ myślę ze jesteście dość ogarniętą grupą z takim dużym stażem

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Ponieważ jestem osobą kulturalną nie obrażam bez powodu i dość dużo gram na serwerze 

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot):Strzelec 

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Stpx napisał:

także myślę że więszkość osób od Ciebie z drużyny będzie na TAK

@Stpx Rekru off 

PS: Wszyscy byli na nie XDDD

Edytowane przez Felix ^^
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 6
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Nick: GoKU
  • Staż na DayZ: Długo 
  • KDratio z poprzedniej edycji: Za wysokie dla ciebie a co
  • W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Dużo było nie pamiętam ale wuer i KK
  • Dlaczego my? Bo Adfly tam gra 
  • Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Bo jestem zwinny i mam bodego na 250lv
  • Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec wyborowy z karabinem wielofunkcyjnym
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick: GerSoN,Gerusek

Staż na DayZ: około 2-3lata

KDratio z poprzedniej edycji: Nie pamiętam. Wracam na nowym kompie i wgl ale było gdzies 1.40-1.70

W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): W tym tygodniach grałem z WML na sojuszu. A poprzednie grupy to: SW,eX,SVM,QX.

Dlaczego my? Gdyż znam was od dawna i jesteście grupą która była i będzie najlepsza na serwerze o nazwie Fragujemy.com

Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Tak jak na górze jesteście jedną z najlepszych grup na serwerze, a dlaczego nie ktoś inny? hmm.. Nie wiem.

Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Preferuje Strzelca,ale Driver taki 8/10, latać to ja umiem po tymbarka do żabki tylko. Ale tak na serio z lataniem u mnie 3/10 
Myślę ze moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie i nie będziecie zwracać za bardzo uwagi na mój wiek ponieważ u mnie z głosem i majkiem nie jest najgorzej. 

Pozytywna piątka! 
#edit. Jeszcze grałem u Bicka w grp ale go ciągle nie było i graliśmy w 3

Edytowane przez Gerusek1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności