Felix ^^ Opublikowano 8 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2018 Rekrutacja do SCotA ON Przyjmujemy na okres próbny, jeżeli przetrwasz z nami okres próbny, zostaniesz przyjęty na stałe. Aktywni członkowie: Felixele Icar estuut71 Aki Okres próbny: GoKu kosso Coś o nas Grupa swoją działalność rozpoczęła w 2016 roku w składzie Spocony, Felixele, Szachini, Szejko. Byliśmy jedną z najlepszych grup na serwerze, która grała codziennie. Nasze zaufanie było i nadal jest trudno zyskać dlatego, w przeciągu 2 lat dołączyło do nas niewielu graczy, większość z nich gra z nami do dzisiaj, niestety 2 osoby opuściły nasze szeregi. Gramy wspólnie od wielu lat znamy się bardzo dobrze, ufamy sobie nawzajem na akcjach, każdy zna możliwości swojego towarzysza i nie musi obawiać się o swoje plecy. Nie ma u nas hierarchi, każdy jest równy, więc decyzje podejmujemy wszyscy razem na teamspeaku bądź naszej grupie. Naszą główną grą jest oczywiście MTA, lecz gramy czasem w inne gry, takie jak: Counter-Strike: Global Offensive, Euro Truck Simulator 2, od czasu do czasu także w oraz League of Legends. Wymagania: Obowiązkowo Teamspeak+mikrofon, 15+ (Nie ma wyjątków), Znajomość mapy, Umiejętność taktycznego myślenia, KD (minimum) 1,5, Aktywność, Duży dystans do siebie, nie potrzebujemy płaczków, Poczucie humoru Oferujemy: Baze ultra na zawsze, Teamspeaka, Dobrą atmosfere, Ogromną ilość śmiechu, Wzór podania: Nick: Wiek: Staż na DayZ: KDratio z poprzedniej edycji: W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Dlaczego my? Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): 1 1
Huudzik Opublikowano 8 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2018 Nick:Huudzik Wiek:17 Staż na DayZ:2 lata KDratio z poprzedniej edycji:1.15 pod koniec W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony):d5x nie gralem na beta testach malo online u nich Dlaczego my?:Ponieważ jesli robicie rekrutacje to znaczy ze potrzebujecie wlasnie osob do grupy
Felix ^^ Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 @HuudzikNie spełniasz naszych wymagań-Odrzucam! 1
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 9 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Nick: estuut71 Wiek: 18 Staż na DayZ: Od czasów xdayz i wcześniej. KDratio z poprzedniej edycji: 4.12 - przy 200h , 7.19 - Przy 45h bodajże. W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): u was w akademii na samym początku, grałem z pentą około 4-5dni, również grałem w .KK za czasów gdy byliśmy top1 ekipą na serwie. Dlaczego my? Nie mam gdzie grać, a od kiedy pamiętam scota zawsze coś ogarniała i grała na tym serwerze. Nie mam aktualnie ekipy, stara ekipa się posypała dlatego też chcę spróbować dogadać się z wami i wspolnie miło spędzić czas podczas gierki. Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jestem osobą dość znaną na scenie mta, dużo gram też na tacticach i zagranicznych serwerach dayz. Mam spore doświadczenie, chciałbym pograć z wami i zobaczyć jak się dogadujecie, jaka jest atmosfera itp. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Najlepiej strzelec, ale jazda czy latanie nie sprawia mi kłopotów. Pozdrawiam Edytowane 9 Lutego 2018 przez estut;*
Felix ^^ Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 @estut;* Przyjmujemy Cię na okres próbny, zaraz podam Ci na pw ip naszego ts'a. 1
vvasik Opublikowano 9 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 Nick: 1sh Wiek: 15 Staż na DayZ: 3-4 lata KDratio z poprzedniej edycji: 3.40 lub więcej W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): KK i jakieś tam jeszcze były nie pamiętam dokładnie Dlaczego my? Bo nie mam z kim grać, a samemu nie wypada Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Bo dobry plejer jestem, strzelec
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 9 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 Nick: VetraX Wiek: 16 Staż na DayZ: 2-3 lata KDratio z poprzedniej edycji: 3,60 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): KK, sad, 1N Dlaczego my? Szukam ambitnej grupy do wspólnej gry, mającej jakieś doświadczenie na modzie dayz. Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Trudno powiedzieć, jestem jedyny w swoim rodzaju. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec, jednakże wolę pilotować , aniżeli być kierowcą
Felix ^^ Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 @vvasik oraz @VetraX Przyjmujemy Was na okres próbny, zaraz podam Wam na pw ip naszego ts"a.
Aki Opublikowano 9 Lutego 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 9 Lutego 2018 Nick: Aki Wiek: 20 Staż na DayZ: 4 lata KDratio z poprzedniej edycji: koło 2.0 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): FX(rozpad), F aka rC ( mała aktywność grupy) Dlaczego my? Szukam grupy ambitnej oraz aktywnej a wy zdajecie się spełniać wszystkie wymagania Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Ponieważ jestem wyjątkowy, posiadam też poczucie humoru i takie tam. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec ale jak będzie trzeba dodo też polatam
Felix ^^ Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2018 @AkiPrzyjmiemy Cie na okres próbny, zaraz podam Ci ip ts"a. Rekrutacja OFF do odwołania!
Felix ^^ Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2018 @vvasik oraz @VetraX Wyrzuceni z braku aktywności.
vvasik Opublikowano 10 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2018 A co myślałeś? Że 24/7 h będę na komputerze i grać w piksele.
Dzenkinson Opublikowano 11 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2018 Nick: DzemuSio*-( Wiek: 18 Staż na DayZ: 4 lata + Nie pamiętam już KDratio z poprzedniej edycji: około 4.00 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): W.R odszedłem z powodu złego prowadzenia grupy. Dlaczego my? Ponieważ jesteście grupą która ma duży staż na serwerze, jesteście ogarnięci i mam dużo znajomych w teamie Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Ponieważ mam dystans do siebie, jestem humorystyczny, potrafię żartować i wprowadzić dobrą atomosfere do zespołu. Również jestem dosyć dobrym graczem i doświadczonym Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec 1 2 1
KeFsonn Opublikowano 11 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2018 Nick:KeFso Wiek:15 Staż na DayZ:2,3 lata KDratio z poprzedniej edycji:około 1.10 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Ave mała aktywność w grupie ludzi Dlaczego my?:Ponieważ myślę ze jesteście dość ogarniętą grupą z takim dużym stażem Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Ponieważ jestem osobą kulturalną nie obrażam bez powodu i dość dużo gram na serwerze Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot):Strzelec
Felix ^^ Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2018 @KeFsonn Rekrutacja jest off Aleeeee @Dzenkinson"a przyjme xD 1 3 2
Felix ^^ Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) 16 godzin temu, Stpx napisał: także myślę że więszkość osób od Ciebie z drużyny będzie na TAK @Stpx Rekru off PS: Wszyscy byli na nie XDDD Edytowane 17 Lutego 2018 przez Felix ^^ 1 6
Alfie Solomons Opublikowano 13 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 13 Lipca 2018 Nick: GoKU Wiek: 16 Staż na DayZ: Długo KDratio z poprzedniej edycji: Za wysokie dla ciebie a co W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): Dużo było nie pamiętam ale wuer i KK Dlaczego my? Bo Adfly tam gra Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Bo jestem zwinny i mam bodego na 250lv Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Strzelec wyborowy z karabinem wielofunkcyjnym 1
Felix ^^ Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 @GoKU^^ Chyba przyjęty Cytat 1
Gerusek1 Opublikowano 13 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Nick: GerSoN,Gerusek Wiek: 14 Staż na DayZ: około 2-3lata KDratio z poprzedniej edycji: Nie pamiętam. Wracam na nowym kompie i wgl ale było gdzies 1.40-1.70 W jakich grupach byłeś (Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony): W tym tygodniach grałem z WML na sojuszu. A poprzednie grupy to: SW,eX,SVM,QX. Dlaczego my? Gdyż znam was od dawna i jesteście grupą która była i będzie najlepsza na serwerze o nazwie Fragujemy.com Dlaczego akurat Ty, a nie ktoś inny? Tak jak na górze jesteście jedną z najlepszych grup na serwerze, a dlaczego nie ktoś inny? hmm.. Nie wiem. Jaką pozycje preferujesz? (strzelec, kierowca, pilot): Preferuje Strzelca,ale Driver taki 8/10, latać to ja umiem po tymbarka do żabki tylko. Ale tak na serio z lataniem u mnie 3/10 Myślę ze moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie i nie będziecie zwracać za bardzo uwagi na mój wiek ponieważ u mnie z głosem i majkiem nie jest najgorzej. Pozytywna piątka! #edit. Jeszcze grałem u Bicka w grp ale go ciągle nie było i graliśmy w 3 Edytowane 13 Lipca 2018 przez Gerusek1
Rekomendowane odpowiedzi