niczek Opublikowano 6 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 37 minut temu, Ananus napisał: @allu- Odrzucam podanie. @Pandus!a*-((- Nie przeszedł okresu próbnego. *Komplety IDIOTA* Idiota to ty jesteś 1
Ananus Opublikowano 6 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 57 minut temu, Pandus!a*-(( napisał: Idiota to ty jesteś Chłopcze to nie ja jestem portfelem do drużyny, to nie ja robię namiot w miejscu oczywistym. A nawet pomijając te fakty to trzeba chodź trochę znać język polski, mieć te staty na +... 1
niczek Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 1 minutę temu, Ananus napisał: Chłopcze to nie ja jestem portfelem do drużyny, to nie ja robię namiot w miejscu oczywistym. A nawet pomijając te fakty to trzeba chodź trochę znać język polski, mieć te staty na +... to nie życzę sobię żebyś mnie wyzywał od idiotów bo pewnie sam lepszy nie jesteś
Dzejsoon Opublikowano 6 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 Eee ale panowie od tego jest wiadomość prywatna 1
Makaveli. Opublikowano 6 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 Just now, Dzejson said: Eee ale panowie od tego jest wiadomość prywatna Zaaplikowac Ci kopa ? Czy sam se pojdziesz ? 3
Rekomendowane odpowiedzi