Tajmon Virtus.pro Opublikowano 6 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 Nick jakiego używasz: Tajmon Virtus.proWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 4 lata 1.6/ rok CSGOStaż gry na serwerze: 1 miesiącCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 14-21Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam mocną głowę / Nie odpuszczam, jestem surowy / w godzinach których gram jest mało adminów a dużo AFK , Bardzo lubię ten serwer chcę na nim zostać ile to będzie możliwe / szybko rozwiązuje problemy / znam wszystkie potrzebne komendy dla adminów / potrafię żartować Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: /profiles/76561198401563411
Szyderca Opublikowano 6 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi