Ferx1 Opublikowano 3 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 Nick jakiego używasz: Dobry GrajekWiek:20Staż gry CS:GO:4 lataStaż gry na serwerze: nie wiem ale ponad 30h Jestem aktualnie 1-szy w rankingu Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIe Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Nie ale regulamin znam wiem o co chodzi takze Godziny w jakich grasz: Róznie, ale w miare czesto Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chce zostac adminem ponieważ duzo ludzi lata odpalonych i glownie dlatego, chce sie pozbyc tego bo psuja rozgrywke innym gracza, zarówno tym bede udoskonalał serwer i go polecal wiedzac ze mozna spokojnie pograc i pogadac Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:67917377 1
Szyderca Opublikowano 3 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 SUper. Podanie na admina - [WPISZ SWÓJ NICK] Już na starcie widać, że nie ogarniasz kuwety skoro nie potrafisz porządnie nazwać temat. 1
Exist Opublikowano 3 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 Kim Ty jesteś człowieku? Chyba zły dział nie widziałem Cię nigdy
Gravity Opublikowano 3 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 Godzinę temu, Ferx1 napisał: Staż gry na serwerze: nie wiem ale ponad 30h
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 3 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 Cytat Nick jakiego używasz: Dobry Grajek Nick na sieci: Ferx To w końcu jak?
Ferx1 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 4 minuty temu, Janek napisał: To w końcu jak? 17 minut temu, Gravity napisał: 4 minuty temu, Janek napisał: To w końcu jak? myslalem ze wiecej xd 5 minut temu, Janek napisał: To w końcu jak? Uzywam w grze Dobry Grajek a tu Ferx czego tu nie rozumiesz ? 5 minut temu, Janek napisał: To w końcu jak? wez ten post usun bo to nie tu mialo byc
Właściciel GET Opublikowano 3 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 3 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi