Skocz do zawartości

[KOSZ] [INFO] Dziennik serwera oraz lista bugów

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Infernus ma cos z handlingiem- nie da sie hamowac klikając "S" i tak samo jak sie cofa-nie mozna hamowac "W".

2. Nie da sie zatankowac pojazdu olejem/paliwem ani przez J ani przez panel boczny

GET,
AD 1. Poprawione. AD 2. Naprawione.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

W Hondzie Ridgeline zamiast 48 slotów na itemy jest 3 sloty, a w częściach potrzeba 48 tank partsów, lekka pomyłka xD

GET,
Dzięki, poprawione.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Ciała nadal sie bugują przez co nie mozna ich lootowac

2. Honda nadal wymaga 6 kol zamiast 2 silnikow

3. Granat nie zuzywa sie po rzuceniu (pozostaje w eq przez co mozna korzystac z niego w nieskończoność)

4. W kill feedzie nie wyswietlają sie zabojstwa z granata

GET,
AD 1. Naprawiam cały czas. AD 2. Naprawione. AD 3. Naprawione. AD 4. Sprawdzę to, ale powinno być okej.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Barrack wymaga czterech kół zamiast sześciu xD

GET,
Naprawione.
Opublikowano (edytowane)

Łódka pędzi jak szalona +500km/h jak płyniemy do tyłu i ocieramy.

Cała wyspa magów jest zbudowana z TXT. Można wchodzić pod kamienie i biegać pod mapa

Edytowane przez System
  • Zmieszanie 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mamy w bazie jednego Clovera z tego respa a mimo to i tak zrespiły się dwa (tamten stoi nienaruszony w bazie + 2 na respie).

https://imgur.com/a/2TReT

GET,
Naprawione.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

na wyspie magów od czerwonego mostu przy Bayside nie odnawiają się skrzynki.

GET,
Naprawione.
Opublikowano

Zauważyłem z kolegą dość chyba poważny problem, ponieważ występuje opcja bugowania ammo. Nie do końca wiem jak to działa i może lepiej ale na moim przypadku wyglądało to tak: Na początku świeżo po respie zebrałem berretę z dwoma magami a nastepnie w1200 (czy jakoś tak ta broń sie nazywa) z trzema magami. Wystrzelałem całość ammo z berrety po czym przełączyłem na w1200 i nie było w nim nic ammo pomimo ze w EQ nadal były trzy magi. Co sie potem okazało po wystrzelaniu całego ammo do berrety nadal mogłem z niego strzelać ponieważ jakimś cudem nadal miałem magazynki w EQ. Kolega miał podobną sytuację po zebraniu AWP i dwóch magów gdzie nagle pojawiło mu sie ze ma 9999 ammo do wystrzelania z owej AWP. Po relogu niby wraca wszystko do normy lecz wczesniej zbugowana (jesli ją wybierzemy) blokuje nam wszystkie pozostałe bronie ze nie można z nich strzelać (w ogole ich nie można wybrać)

GET,
Naprawione.
Opublikowano

Byłem na nauce jazdy w SF, wylogowałem się i poszedłem na obiad. Gdy zalogowalem sie jak wrociłem postać zaczęła spadac mi pod tekstury po czym wylądowałem w BB.

GET,
Widocznie stanąłeś w teksturze gdzieś lub nieprawidłowo pobrało Twoją lokalizację, przez co wpadłeś pod mapę. Ten błąd jest bardzo rzadki w MTA, praktycznie niezauważalny.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy wywalamy medic baga na ziemie on znika :P

GET,
Naprawione.
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jak sie robi reconnecta to postać pada...

Nie to że logam w walce czy coś normalnie chciałem iść po szluga i dalem reconnect jak wrocilem to zaczynam od respa i to nie jedna taka sytuacja bo bylo tak kilka razy, napisałem na czacie o tym i ludzie pisali że też tak maja

EDIT:

Tym razem normalnie dałem rozłącz i wylączyłem mta po uruchomieniu i zalogowaniu sie na fraga postać zaczyna od respa wróciłem na miejsce w którym sie wylogowałem i było ciało

Edytowane przez HurtMechanic
GET,
Naprawione.
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 16.03.2018 o 23:07, RTommyCZ napisał:

Jak wjedziemy w tego boxa 2000 slotów:D to się niszczy : https://zapodaj.net/82a0bb6958bc2.png.html

Naprawione. Nie powinno dać się przejechać ani zniszczyć bronią.

W dniu 3.04.2018 o 20:36, HurtMechanic napisał:

Jak sie robi reconnecta to postać pada...

Powinno być naprawione, ale upewnij się. Prawdopodobnie było to od infekcji.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności