Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 18 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2012 Zostały ujawnione publicznie zdjęcia z katastrofy Smoleńskiej. Odrazu ostrzegam, zdjęcia są drastyczne więc proszę nie oglądać jeśli ma się słabe nerwy. Oczywiście z pełnym szacunkiem to wrzucam aby poinformować użytkowników na forum. http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/10/16/najnowsze-zdjecia-ze-smolenska-uwaga-drastyczne/
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2012 Właściciel Opublikowano 18 Października 2012 A dajcie spokój z tym Smoleńskiem. Jak oglądałem te zdjęcie, to mi się nie dobrze zrobiło w sensie takiego obrzydzenia, ale nie bo tam Kaczyński jest, tylko ze względu na drastyczne zdjęcia. Obejrzałem i mam dość. Było jak było, zdrajca narodu zrobił to zrobił i tyle. Katastrofa katastrofą, nie obchodzi mnie czy był to zamach czy nie. Stało się i tyle. Zapewne prawdy doczekam(y) się na starość.. Według mnie nie był to zamach, ale Jaruś jego brat powinien dosięgnąć sprawiedliwości. Według mnie to on przyczynił się do tego, ponieważ chciał przejąć PIS.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 18 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2012 Według mnie to on przyczynił się do tego, ponieważ chciał przejąć PIS Bzdura.... Zdjecia katastrofy nie sa przyjemne , zwłaszcza dla rodzin ... Nie powinni ujawniać takich zdjec .
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2012 Właściciel Opublikowano 18 Października 2012 Oczywiście, że nie bzdura. Wersja ta jest logiczna i na pewno kontrowersyjna. Zdjecia katastrofy nie sa przyjemne , zwłaszcza dla rodzin ... Nie powinni ujawniać takich zdjec . Nie są przyjemne, ale kogo obchodzą oni? Przede wszystkim Gosiewska idiotka. Te zdjęcie potwierdzają to, że nawet jeśli w raporcie podano wzrost o kilka cm mniej to jest on możliwy. Tam idzie zobaczyć, że jeden ma połowę nogi, drugi ma dwie ale po połowie. Trzeci ma jeszcze inaczej. Nie wiem, nie znam się na ekshumacjach, ale myślę logicznie jako człowiek.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 18 Października 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2012 Zdjecia katastrofy nie sa przyjemne , zwłaszcza dla rodzin ... Nie powinni ujawniać takich zdjec .Następujące zdjęcia pojawiły się najpierw na stronach publicznych Rosji. Prawdopodobnie te zdjęcia już były opublikowane 28 września ale nikt o nich nie wiedział. Rosjanie oskarżają Polskę o wyciek dokumentów. Ale jeden z pułkowników zapewnił, że ten wyciek to bzdura. Prawdopodobnie za wyciek odpowiedzialna jest jedna z rodzin katastrofy. Jednak okazało się, że całą tą aferę zaczęła Rosja, ponieważ na blogu anonimowego autora ukazały się pierwsze zdjęcia. Druga osoba przyznała się do tego, że skopiowała zdjęcia z pierwszej strony, ale nie ujawnił osoby odpowiedzialnej za ten aferę.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 19 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Października 2012 I tak nie poznacie prawdy, więc o co kłótnia -.-
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 19 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Października 2012 Zdjęć nie oglądałem i nie chcę oglądać. Według mnie nie był to zamach, ale Jaruś jego brat powinien dosięgnąć sprawiedliwości. Według mnie to on przyczynił się do tego, ponieważ chciał przejąć PIS. Jak chciał przejąć PIS, skoro on był szefem klubu? Moja wersja jest taka: Ruskim się nie podobało to co robił Lech Kaczyński. Między innymi poparł Gruzję w konflikcie, co z pewnością nie spodobało się "przyjaciołom" rosyjskim. Kaczyński zwracał dużą uwagę na historię, a jak wiadomo Rosja rzadko była nam przyjaźnie nastawiona w historii. Dużo robił, żeby tajemnice zbrodni katyńskiej wyszły na wierzch, dlatego zginął. Jestem przekonany, że był to zamach. Świadczy o tym wiele rzeczy. Oglądałem w telewizji dużo filmów dokumentalnych o katastrofach lotniczych i niemożliwe jest, że samolot, który spadł z tak małej wysokości był w takim stopniu zniszczony. Co za tym idzie, mało realne jest, żeby zginęli wszyscy pasażerowie i załoga. Ten Tupolew był ok. pół roku wcześniej na przeglądzie w Rosji. Nikt z polskiej strony nie brał udziału w tym przeglądzie. Przy dzisiejszej technologi na prawdę nie jest trudno zamontować w samolocie bombę, urządzenie fałszujące pomiary lub podsłuch. Kolejna sprawa to wrak samolotu, który leży w Rosji. Czy jesteście, aż tak naiwni, żeby wierzyć Rosji? Przecież ten wrak leży tam do czasu, aż znikną wszystkie dowody na zamach. Mam na myśli różne związki chemiczne, które znikną po jakimś czasie, gdy wrak jest przechowywany w złych warunkach. Zdanie Rosji, że wrak musi pozostać u nich do końca śledztwa to zwykła wymówka. Mam nadzieję, że doczekam prawdy o tej katastrofie. Zdjecia katastrofy nie sa przyjemne , zwłaszcza dla rodzin ... Nie powinni ujawniać takich zdjec . Masz rację. Jest to dla nich z pewnością cios, gdy tysiące ludzi oglądają te zdjęcia. Uważam, że wyciek to wina rosyjska. Oni robią co chcą i nie przejmują się Polską.
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2012 Właściciel Opublikowano 19 Października 2012 Jak chciał przejąć PIS, skoro on był szefem klubu? Bardzo proste i logiczne. Chciał przejąć PIS w sensie takim, aby braciszek nie stanął mu na drodze, gdyby przegrali wybory z PO. Cieszył się tak naprawdę wewnętrznie, że braciszek jego zginął. Teraz nie musiał się martwić o nic. Proszę zwrócić uwagę jak zachowywał się przed katastrofą, a jak po. Oczywiste, że będzie inne, ale aż takie inne, dziwne i specyficzne to chyba coś tu nie tak? Nieważne zresztą, ja mam swoje w tym zdanie. Nie zmienia to faktu, że Lech Kaczyński był złym prezydentem, a przede wszystkim zdrajcą narodu.
XaLeN Opublikowano 19 Października 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Października 2012 I tak nie poznacie prawdy, więc o co kłótnia -.- To jest dyskusja a nie kłótnia:P Wiadomo że się dowiemy prawdy, ja przynajmniej w to wierzę. Było już widać jak z czarnych skrzynek umiemy lepiej odczytać niż ruscy, którzy się do tego dobierali :)
KgC. Opublikowano 1 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2012 Normalnie hcforce, w rosjii wszystko jest możliwe..
mrX Opublikowano 2 Listopada 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2012 W wiadomościach mówili,że znaleziono na fotelach jakieś prochy i uznali,że są to resztki materiałów wybuchowych.Na drugi dień mówili już,że jednak to nie środki wybuchowe.Padło oskarżenie na Rosję o zamach.To wszystko to bzdury bo media mają z tego kase.Moim zdaniem nie ma co tego tematu drążyc.Być może kiedyś ludzie dowiedzą się prawdy.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi