Skocz do zawartości

[KOSZ] co to ma byc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz porządnie skargę/odwołanie zgodnie ze wzorem i nie spamuj tymi tematami. Ten też wywalam do kosza.

Albo nie - dostosuj się do wzoru, w tytule tematu też !

Opublikowano
Cytat

wychylilem sie z kampy ( mialem zamiar wyjsc ) ale nie zdarzylem bo zaraziło mnie zombie ktore było obok kampy ( nie mialem prawa go widziec ) po  czym wszedłem w laser zeby admini nie pomysleli ze to podkladka.. 

I o w ten sposób się podkładasz cytuję " Miałem zamiar wyjść" ale gdzie ty chciałeś wyjść przy tyle zm ? Przywołuję Ciebie do regulaminu Podkładanie się - co przez to rozumiemy ? Co  zm na kawę chciałeś zaprosić czy na kolację ?? 

Cytat

CELEM GRY JEST ZABIJANIE ZOMBIE A NIE JAK 90% Z WAS KAMPI DO OSTATNIEJ SEKUNDY CHOCIAZ NAWET JEST 1 ZOMBIE NA SERWERZE

GRACIE JAK C%&Y

Tak  masz rację że  celem gry jest zabijanie zm.

Nie prawda że 90% kampi tylko 55% no może 65% ale tak jak ty wychodzisz polować to co każde polowanie jesteś  zarażony. 

Ty tylko Udajesz  AFK jako człowiek i tylko czekasz aż Ciebie ktoś zarazi  i tak cały czas robisz  i myślisz że my tego nie widzimy.

Teraz tak te 90%  gry to jest kapienie albo udawania afka jako zm cały czas stoisz i nie wykonujesz celi mapy i potem się  dziwisz że ktoś Ciebie na spec wypierdala albo wyrzuca z gry za brak celi, a potem masz pretensję do garbatego. 

Wiec  nie pier... że ban na siłę  tylko nie umiesz się dostosować do panujących zasad gry na serwerze.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano

No to trudno, nie dowiesz się dlaczego dostałeś kicka, a później bana. Sytuacji z podkładką, którą opisałeś wcześniej nawet nie widziałem i o niej nie wiedziałem do czasu aż postanowiłeś ją ładnie opisać, nikt też nic nie zgłaszał ^^... Na przyszłość nie zawracaj dupy tylko przemyśl swoje zachowanie w ciszy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności