Senor Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2018 W każdym razie przyznałeś się w tym temacie do dania mi bana za kilka niesłusznych zarzutów, co czyni Twój osąd niesprawiedliwym = nieważnym. W tym momencie na sali sądowej wyszedłbym wolny z powodu Twojego niedopatrzenia w oskarżeniu. Chciałbym napisać, że kurcze zjebałeś, ale pewnie w tym momencie dostałbym karę porządkową. Nadal czekam na dowody, albo chociaż przykład owych opryskliwych tekstów, możesz zacytować. Potrafisz? PS: Nie milczałem, tylko kilkanaście razy powtórzyłem Ci, że nie mam ochoty z Tobą rozmawiać, czego nie potrafiłeś zrozumieć, tudzież zaakceptować. Potwierdzi to Xeo i masa innych graczy. W końcu puściły mi nerwy, bo jestem tylko człowiekiem, wtedy dałeś mi muta i zacząłeś wiązankę. PS2: Z czego w momencie gdy piszę, że puściły mi nerwy, mam na myśli tekst "bratanek się obudził, że tak pyskujesz?" czy coś w tym stylu, żart odnosił się do tego, że wczoraj Rzeźnik się nie odzywał bo obok "spał bratanek". No taki powód do muta, że hoho. Jestem w stanie wybaczyć, ale czy Ty jesteś w stanie przeprosić?
R2EZN1K Opublikowano 4 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2018 Mam Cię przeprosić za to, że 'plujesz mi na ryj'? Za samo to masz bana człowieku. Reszta zrobiła swoje.
Senor Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2018 Za to mam bana do 4 dni bodajże, tudzież do 7, nie pamiętam wszystkiego. Ty mi dałeś bana na miesiąc i gdzie tu sprawiedliwość? Poza tym Twój dowód jest nic nie warty, bo był to nick, teraz w sądzie mógłbym równie dobrze powiedzieć, że nie było to do Ciebie. Podaj mi proszę cytat owych "opryskliwych tekstów", bo pewnie innych dowodów nie masz. Do tego przyznałeś się, że kilka powodów było niesłusznych, wyciągniętych na siłę, zbyt emocjonalnie. Zero konkretów Rzeźnik, same pierdoły za przeproszeniem.
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2018 Starczy tego. Opiekun przyjdzie i rozpatrzy. 1 godzinę temu, Senor napisał: Nesty pisał mi po nocach, że chce zdjęcia mojego tryskającego kutasa, że chce mnie wyruchać, a Ty obrażasz się o przystojniaka. Fuj.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 4 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2018 @Senor dodałem Cię do znajomych na Steam. Musimy pogadać bo jak na razie z twojej strony nie ma żadnych dowodów a to Ty składasz skargę.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 5 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2018 Cześć. Pisząc skargę, powinieneś podać konkretne dowody. Byłeś tu adminem, także powinieneś wiedzieć, że są nagrywane demka, które wystarczy pobrać z https://fragujemy.com/forum/750-serwery-csgo/ . Tych dowodów nigdy nie podałeś dlatego napisałem do Ciebie na Steamie i dalej bez skutku. Jedynie powtarzałeś wszystko to samo co już napisałeś wyżej w tym dziale - tylko swoje odczucia, 0 dowodów aby udowodnić swoje zarzuty w stronie Rzeźnika. Twoimi zarzutami było to, że nadużywa funkcji admina jak i Cię obraża. @XeoMeister spędził masę czasu oglądając demka w celu znalezienia jakichkolwiek dowodów by wspomóc twoje zarzuty, natomiast nic w nich takiego nie znalazł. Przypomnę, że to nie my powinniśmy szukać za Ciebie dowodów tylko Ty powinieneś wstawić je od razu gdy pisałeś tą skargę. Z drugiej strony, Rzeźnik, próbując się bronić od zarzutów narzucanych przez Ciebie, skutecznie podał dowody, że to ty go prowokowałeś i cały czas kierowałeś jakieś teksty w jego stronę. Obrażałeś go ustawiając obraźliwe nicki jak i kanał na TSie oraz ustawiłeś w nicku jego imię i nazwisko. Dowody: https://scr.hu/KJDXR9 http://fg.gameme.com/player_histories/chat/636569/ Także jestem zmuszony odrzucić skargę z powodu braku żadnych dowodów. Dodam jeszcze, że po banie masz dać sobie spokój z Rzeźnikiem i nie obchodzi mnie to, że go nie lubisz, bo zostaniesz ponownie ukarany jeżeli bo banie nie zmienisz swojego zachowania w stosunku do Rzeźnika. W rozmowie na Steam, napisałeś, że nie powinno się wnosić spraw prywatnych na serwer a sam to robisz, ponieważ to, że go nie lubisz, specjalnie celujesz takie odzywki w jego stronę (niby dla śmiechu). Do Rzeźnika jedynie mogę się przyczepić o to, że czasami daje zbyt długie bany np. w tym przypadku, dlatego ban zostaje skrócony do 2 tygodni. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.