Skocz do zawartości

Skarga - Rzeźnik

Senor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina
Nick podczas gry: Senor
Nick osoby oskarżonej: Rzeźnik w pokemonowym, albo UTRAPIONY KSI ONRZ E.
Dlaczego składasz skargę: Jak wszyscy doskonale wiedzą, rzeźnik od zawsze miał kija w dupie, teraz po prostu przegiął. Wcześniej miał konta na forach cziterskich, teraz ma admina, wcześniej strzelał po 40 killi w każdym meczu, teraz gra jak typowy przeciętniak. Wszedłem na serwer po 8 miesiącach? Niestety wyszło tak, że robiliśmy sobie jaja i wszedł rzeźnik, rzeźnik jak to rzeźnik padł "OFIARĄ" zaczepki, która była niewinnym żartem, przynajmniej z początku. Co mogę powiedzieć? Do samego końca go nie obraziłem, chociaż on obraża innych notorycznie, a siebie traktuje jak jakiegoś samozwańczego króla. Nadużywa funkcji, bo wcześniej dostałem muta, przy czym zagroził, że jak ktoś go zdejmie, to da mu bana na zawsze. Po chwili dostałem unmuta od Xeo, za co mu chwała, nie ma kolesiostwa z jego strony. Trzeba uspokoić dzieciaka, bo to co robi jest niedopuszczalne, zwłaszcza przy funkcji, którą pełni.
Data zdarzenia: 3 stycznia 2018
Opis zdarzenia: Wszystko opisałem powyżej, nieodpowiednia osoba na odpowiedzialnym stanowisku, podchodzi do sprawy zbyt emocjonalnie, nie dorósł jak widać. Przypominam, że wcześniej był podejrzewany o wspomagacze i są dowody na to, że posiadał konta na forach cziterskich.
Dowód: Niestety nie posiadam, gdyż bana wystawił mi dopiero po tym jak wyszedłem z gry.

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wszedłeś na serwer i mnie zobaczyłeś to od razu zacząłeś prowokować na siłę. Bo przecież trzeba odkopać stare śmieci.

Po kolei

17 minut temu, Senor napisał:

wcześniej strzelał po 40 killi w każdym meczu, teraz gra jak typowy przeciętniak. 

Ktoś kto ma słabszy mecz, nie idzie mu, dodatkowo miałem 5-miesięczną przerwę, o której wszyscy wiedzą i od razu nazywasz mnie przeciętniakiem? Chcesz ss'y z ostatnich mm'ow, meczy na fg? 10 lv na faceicie też ma KAŻDY przeciętniak?

rzeźnik jak to rzeźnik padł "OFIARĄ" zaczepki, która była niewinnym żartem, przynajmniej z początku. 

Wyzywanie od cheaterów (ta akcja miała prawie 2lata temu), ustawianie mojego imienia i nazwiska w nicku, 'pluje ci na ryj sztywniaku' - ustawiłeś sobie to w nicku zaraz po tym jak dałem Ci mute'a bo zacząłeś działać mi na nerwy. 

Przedtem wszedłeś z Perseuszem na ts'a ustawiając nazwę kanału na 'Rzeznik pedal' etc.

Próbujesz na siłę zwrócić moją uwagę na siebie.

Nadużywa funkcji, bo wcześniej dostałem muta, przy czym zagroził, że jak ktoś go zdejmie, to da mu bana na zawsze. 

Mam pomysł. Zbierzmy adminów, graczy z DD2 i dowiemy się czy KIEDYKOLWIEK nadużywałem funkcji. Dodam, że traktuje każdego na równi i niejednokrotnie zdarzyło mi się dać bana znajomemu. 

Ja zagroziłem? Nie siej fermentu! Powiedziałem, że jak ktoś zdejmie Ci mute'a go dam jeszcze raz.

Załączam historię Twoich nicków: https://scr.hu/KJDXR9

Opublikowano

Wszedłeś i zacząłeś mnie wyzywać kolego, od samego początku dzisiejszego dnia prowokowałeś mnie, mimo iż nie miałem ochoty z Tobą rozmawiać, więc dałeś mi muta, żebym nie rozmawiał też z innymi ludźmi. Wszystko to były żarty, które Ty bierzesz na poważnie, "pluje Ci na ryj" jest starsze niż Twój pobyt na tym serwerze, Perseusz zawsze to mówił, ale Ty wszystko odbierasz jako atak, nawet "Rzeźnik przystojniaku przepraszam". Daj sobie spokój człowieku.

PS: Wyzywamy się od zawsze i od zawsze to były żarty, wyjmij kija z dupy sztywniaku. I wybacz, że ludzie mnie lubią i śmieją się ze mną nawet po 8 miesiącach mojej nieobecności, przykro mi, że nie masz w sobie empatii i jesteś zwyczajnie mówiąc nielubiany, to daje do myślenia, prawda? Mówisz, że nie było Cię 5 miesięcy, a wiesz jak wiele osób się w tym czasie cieszyło? Wiesz ile osób się cieszy kiedy wychodzisz z serwera?

Opublikowano

Ja zacząłem Ciebie wyzywać?^^^^^^

Bodajże przedwczoraj ok. godziny 24 (nie jestem pewien) zaczęły się pierwsze zaczepki w moją stronę. Nie odpowiadałem bo po prostu nie mogłem dlatego dzisiaj chciałem na kontynuować konwersację z Tobą. 

Każdy ma ludzi, którzy stoją za Tobą i tych drugich czyli hejterów. Dzisiaj jak mogłem normalnie rozmawiać to nagle nie miałeś ochoty. 

13 minut temu, Senor napisał:

od samego początku dzisiejszego dnia prowokowałeś mnie

Człowieku jak ja wejdę na serwer to Ty reagujesz jakbyś jakiegoś boga we mnie widział. Tylko "Rzeźnik i Rzeźnik" jak jestem na serwerze to praktycznie tylko o mnie mówisz.

Przeciętniak ma Ci wysłać SS'y z ostatnich gier? Nikomu nie może pójść gorzej?

Edit: "Mówisz, że nie było Cię 5 miesięcy, a wiesz jak wiele osób się w tym czasie cieszyło? Wiesz ile osób się cieszy kiedy wychodzisz z serwera?"

Sam napisałeś, że nie było Cię 8 miesięcy. Skąd możesz wiedzieć czy przez ten czas ktoś tak bardzo się cieszył?

Ludzie się cieszą bo wtedy mogą na spokojnie pograć. Ilekroć słyszałem, że nie da się ze mną grać bo każdego zabijam? Chcesz żebym wstawił wszystkie SS'y?

Opublikowano

Chłopie, za czasów jak jeszcze miałem admina a Ciebie nikt nie lubił (co z resztą się nie zmieniło) Nesty pisał mi po nocach, że chce zdjęcia mojego tryskającego kutasa, że chce mnie wyruchać, a Ty obrażasz się o przystojniaka. Nikt o Tobie nie mówił, sam wszedłeś i zacząłeś, a wczoraj tak jak już pisałem, padłeś ofiarą niewinnych żartów, ja mogę przeprosić, a Ty za dzisiaj potrafisz? Zmutowałeś mnie i zacząłeś się produkować, a jak mówi historia moich nicków, "nikt poza Tobą się nie śmieje". Mi wystarczyło zmienić nick parę razy, żeby rozśmieszyć ludzi, Ty produkowałeś się i wyzywałeś mnie przez 15/20min? i nic, zero odzewu. 

PS: Po cholerę mi Twoje screeny, aż tak Cię to boli? Człowieku, jest coś poza csem, życie i interesuje mnie tylko i wyłącznie Twoje zachowanie, a nie Twoja gra. Co do przeciętniaka, to stwierdziłem fakty, nic więcej. To nie jest powód, dla którego Cię nie lubię, po prostu nie emanujesz sympatią, nie jesteś charyzmatyczny, za to jesteś pyskaty, zaczepny, nie szanujesz starszych. Próbowałem Cię zignorować i dojść do zgody poprzez milczenie, dałem Ci "ostatnie zdanie", to Ci nie wystarczyło.

Opublikowano
6 minut temu, Senor napisał:

Chłopie, za czasów jak jeszcze miałem admina a Ciebie nikt nie lubił (co z resztą się nie zmieniło) Nesty pisał mi po nocach, że chce zdjęcia mojego tryskającego kutasa, że chce mnie wyruchać, a Ty obrażasz się o przystojniaka. Nikt o Tobie nie mówił, sam wszedłeś i zacząłeś, a wczoraj tak jak już pisałem, padłeś ofiarą niewinnych żartów, ja mogę przeprosić, a Ty za dzisiaj potrafisz? 

Ale ja się nie obraziłem o przystojniaka, człowieku.

Chciałem po prostu kontynuować rozmowę sprzed wczoraj bo rozmawiać nie mogłem a Ty tak tryskałeś energią. 

Możesz przeprosić jak już dostałeś bana? 

Za samo "Pluje Ci na ryj sztywniaku" masz bana na tydzień. Za całą resztę dostałeś na dłużej.

Rozśmieszyć ludzi ustawiając moje imię i nazwisko nicku?o.O

Cały czas podkreślasz to "nikt Cie nie lubi" jakoś przez cały okres adminowania a nawet wcześniej nie miałem z nikim spiny.

Opublikowano

Nie powiedziałem ani razu, że to Twoje imię i nazwisko, Ty wszedłeś i zacząłeś wszystkim rozpowiadać. ;) Jesteś facetem, więc miej jaja i odpowiedz mi na pytanie, czy obraziłem Cię chociaż raz? Czy użyłem w Twoim kierunku jakiegoś wulgarnego zwrotu poza "pluje ci na ryj" w nicku, co jest tekstem Perseusza i jest ŻARTEM. Czy poza tym chociaż raz była taka sytuacja?

PS: + Dodaj dowód, bo jak na razie cienko z tym oskarżeniem.

PS2: Wszyscy mają dobry humor, ale Ty wchodzisz wkurwiony i wszyscy mają się zamknąć. Jak już mówiłem, podaj mi dowody na rzekome wyzwiska, bo na razie z tym cienko. Ja zaproponuję Ci jeszcze jedną opcję, możesz zachować się jak mężczyzna, dorosły mężczyzna. Zdejmiesz mi niesłusznego bana, przeproszę Cię za wczoraj, skoro tak bardzo Cię to uraziło, Ty przeprosisz mnie za dzisiaj, bo jednak jestem starszy od Ciebie o 10 lat i nie zasłużyłem na taki brak szacunku z Twojej strony, a wtedy ja zdejmę skargę i załatwimy sprawę polubownie, jak faceci.

Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

Próbowałeś na siłę zwrócić moją uwagę na siebie, jak wchodzę na DD2 to Ty piany dostajesz i nie możesz się powstrzymać od opryskliwych tekstów w moją stronę.

Prowokowałeś mnie cały czas - dostałeś mute'a. Nie mogłeś w ogóle się komunikować to ustawiłeś sobie w nicku "pluje ci na ryj", potem zaczęły się teksty o cheatowaniu (bo przecież Senor nie byłby sobą gdyby nic mi nie napisał), ustawienie imienia i nazwiska w nicku.

To Ty zacząłeś się do mnie 'sapać' a nie Perseusz.

Jw. za samo "pluje ci na ryj" masz bana na tydzień, a za całą resztę trochę więcej. 

Nie siej fermentu, że NADUŻYWAM praw, NIE TRAKTUJE KAŻDEGO JEDNAKOWO bo to nie jest prawdą i każdy Ci to potwierdzi.

Odpowiadając na Twoje pytanie czy obraziłeś mnie chociaż raz.

Do niczego bym się przyczepił gdyby nie odkopywanie na siłę brudów z przeszłości, nie mówienie graczom jaki to ja nie jestem i te "pluje ci na ryj". Sądzisz, że to jest tekst Perseusza i to ON Ci go ustawił czy sam to zrobiłeś?

Na początku to olałem i nie dałem Ci bana z automatu. Zagotowałem się jak wszedłeś na serwer z moim imieniem i nazwiskiem (większość graczy i adminów wie jak się nazywam) ale czegoś takiego nie będę tolerował.

Mam dystans do siebie ale jak ktoś próbuje na siłę coś zdziałać to postępuje tak jak teraz.

Opublikowano

Jak sam piszesz, nie obraziłem Cię ani razu. Gdybyś miał dystans do siebie, nie byłoby całej sytuacji, zaproponowałem Ci wyżej rozwiązanie polubowne, czekam na odpowiedź.

PS: Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego iż ban jest niesłuszny i bardzo osobisty, emocjonalny. Musisz trochę wyluzować. Wszyscy mnie lubią, nie wiem czemu Ty robisz sobie ze mnie wroga. Coś Cię musiało ugryźć, możesz mi to napisać na pw, skoro aż tak Cię to boli. Wbrew pozorom, zawsze można porozmawiać jak ludzie, to taka porada na przyszłość.

Opublikowano

Dlaczego każdy chce się godzić jak jest już 'po ptakach'.

Nigdy nie czułem się WYŻEJ nad kimś to raz, "rzeźnik groził, że zbanuje tego, kto mnie odmutuje" to się przesłyszałeś bo nic takiego nie miało miejsca. 

Powiedziałem, że jeżeli jakiś admin da Ci unmute to założę Ci mute'a jeszcze raz do końca kary (mute'a nie da się dać na określony czas tak jak w przypadku bana). 

"Nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku" cóż za nonsens. 

"prowokował mnie gówniarskimi tekstami." chciałem porozmawiać bo nagle ucichłeś jak mnie usłyszałeś.

Szacunek za szacunek powiadasz? Szkoda, że ja go nie doświadczyłem z Twojej strony.

Nadal nie rozumiesz, że dostałeś bana za 'pluje ci na ryj"? Po czym wszedłeś na serwer z moim imieniem i nazwiskiem?

Jaką mam pewność, że dalej nie będziesz podburzał community DD2 przeciwko mnie?

Edit: SS jest jednym z dowodów. Opryskliwe teksty to dwa nick to trzy.

Opublikowano

Ja nie muszę podburzać community, sam ją podburzasz takimi akcjami. Nie ucichłem, powiedziałem Ci kilkaNAŚCIE razy, że nie mam ochoty z Tobą rozmawiać co potwierdzi kilkanaście osób, w tym Xeo, opiekun serwera, ale Ty niestety nie potrafiłeś przestać, prowokowałeś mnie, więc spytałem Cię "czy bratanek się obudził, że tak pyskujesz teraz" czy coś w tym stylu i wtedy się zaczęło, muty i wiązanki. Później ban.

Miej honor kolego.

SS jest jednym z dowodów (nie widzę go)

opryskliwe teksty (proszę pokaż mi je, bo też ich nie widzę, nadal próbuję z Tobą rozmawiać normalnie, jak widać się nie da)

nick (mógł Cię urazić, aczkolwiek nic nie mówiłem, Ty wszedłeś i zacząłeś się rzucać i rozpowiadać wszystkim. Taka mała prowokacja z mojej strony za Twoje wcześniejsze pyskówki z dnia dzisiejszego.)

Jak już pisałem, kilka osób to potwierdzi, w tym opiekun serwera, nadal chcesz się kłócić? Nie zachowuj się jak obrażone dziecko.

Opublikowano

Mam więcej honoru niż Ci się wydaje. Nie przenoś go proszę na jakiegoś durnego CS'ka.

Nie podburzam community tylko likwiduje serwerowe chwasty. 

Więc zapytam jeszcze raz. Jaką mam pewność, że Ty nie będziesz podburzał cumminity przeciwko mnie? Po dostaniu mute'a poszedłeś z Perseuszem na tsa ustawiając kreatywną nazwę kanału i nikt nie odkopuje brudów z przeszłości oprócz Ciebie.

Opublikowano

Ta przeszłość była rzeczywistością, kiedy jeszcze grałem i miałem admina. Jaką mam pewność, że teraz tak nie jest? A z Perseuszem od zawsze robimy sobie ze wszystkiego jaja, nie rozumiem dlaczego jesteś taki "poważny"? Życie jest za krótkie.

A Twojego honoru nie wyciągam do cs'a, tylko do Twojego zachowania w stosunku do mnie. Nie myl tych dwóch faktów proszę.

Opublikowano

Nie rozumiem jednego. Co chciałeś osiągnąć ustawiając moje nazwisko na nicku? Chciałeś zwrócić na siebie uwagę? Chciałeś aby zainteresowanie Twoją osobą wzrosło?

"A Twojego honoru nie wyciągam do cs'a, tylko do Twojego zachowania w stosunku do mnie. Nie myl tych dwóch faktów proszę."

Ty się zachowałeś w porządku do mnie? Dostałeś bana za opryskliwe teksty i nieodpowiednie nicki.

Opublikowano

Dzisiaj mnie sprowokowałeś, doskonale o tym wiemy. Ja chciałem sprowokować Ciebie nickiem. Jesteśmy chyba kwita.

Po raz kolejny proszę Cię o screeny tych rzekomych opryskliwych tekstów, jakiekolwiek dowody.

A nick nie był nieodpowiedni, Twoje dane są dostępne publicznie i na forum i w Internecie, po co zakładałeś FB skoro nie chcesz, żeby ktoś wiedział? Ile osób ma nicki "Lionel Messi", "Popek Rak", "Zbigniew Stonoga", "Andrzej Duda" itd itp? Nikt ich za to nie banuje.

Opublikowano

Screeny mp3 demka mam Ci wysłać? o.O Tak to ja nie umiem. Za same nicki mógłbyś mieć bana.

Też Cię proszę po raz kolejny o wytłumaczenie mi jaki miałeś cel przy ustawieniu sobie takowego nicku. 

Opublikowano

Zamieść na profilu społecznościowym notke: "według artykułu tego i tego zabraniam udostępniania moich danych publicznie" itd itp, wtedy pogadamy. Do tego czasu nie zrobiłem nic złego.

Odpowiedziałem Ci kilka razy, ale odpowiem raz jeszcze, moim celem była odpowiedź na Twoje prowokacje, jesteśmy kwita. Czegoś jeszcze nie rozumiesz księżniczko? ;)

Opublikowano

Wręcz przeciwnie. Nie rozumiesz, że dostałeś bana za "pluje Ci na ryj sztywniaku"? To było zaraz po tym jak dostałeś mute'a.

Chciałem porozmawiać bo przecież taki wyszczekany byłeś jak mówić nie mogłem.

Opublikowano

Ale przecież ja z Tobą rozmawiałem, tylko nie chciałem się kłócić, Ty wolałeś "szczekać" aż Ci odpowiedziałem, wtedy dałeś mi muta i poleciało milion pytań. Teraz ja mam pytanie, jedno i zasadnicze, jakim cudem miałem Ci odpowiedzieć, skoro dałeś mi przed chwilą muta? Ja mam świadków, Ty nie. Wcześniej dostałem bana za kilka powodów, teraz za "pluje ci na ryj sztywniaku", zastanówmy się w końcu jak to było?

PS: Wczoraj byłem pijany po Sylwestrze, żartowaliśmy sobie. Nie pełniłem w tym momencie funkcji admina i nikogo nie wyzywałem, jak i również nie wydzierałem ryja i nie miałem niestosownego nicku, jakiś problem? Nie widzę żadnego. Dzisiaj byłem trzeźwy i nie miałem ochoty się kłócić z Tobą jak dzieci, Ty wolałeś postawić na swoim i o co tu chodzi? Wytłumaczysz mi?

Opublikowano

Zaczepiałeś mnie opryskliwymi tekstami. Następnego dnia chciałem pogadać to milczałeś, po chwili mi odpowiedziałeś (nie pamiętam co ale mute'a nie dostałeś bez powodu). Potem wielce urażony zmieniłeś sobie na wyżej wspomniany nick, ustawiłeś sobie moje imię i nazwisko w nicku i wyleciałeś. Jestem w stanie tolerować dużo ale nie na siłę zwracanie mojej uwagi na Ciebie i takie nicki. Bo jak wejdę na serwer to piany dostajesz i nie potrafisz się uciszyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności