ManieK81 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Skarga na: Beskid Nick podczas gry: ManiekNick osoby oskarżonej: Beskid Dlaczego składasz skargę: Ludzie nie ktorz maja male dzieci musza odejsc od kompa ? moge pograc wieczorami tylko i jeszcze banujecie masakaraData zdarzenia: 03-01-2018 23:00Opis zdarzenia: za afk tyle lat maielm serwerownie i takich rzeczy sie nie robilo masakar !!!! Dowód:
Exist Opublikowano 3 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wydaje mi się, czy ten gościu jest debilem?
ManieK81 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 14 minut temu, Exist napisał: Wydaje mi się, czy ten gościu jest debilem? zapokmialem jak wyglada forum
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 39 minut temu, ManieK81 napisał: Ludzie nie ktorz maja male dzieci musza odejsc od kompa ? moge pograc wieczorami tylko i jeszcze banujecie masakara Tylko przez takich jak Ty: Rozgrywka jest znacząco utrudniona - afkujesz i przedłużasz rundy, albo po prostu jesteś bezużytecznym slotem w drużynie Zajmujesz slota na serwerze, podczas gdy ktoś mógłby sobie wejść i pograć. Masz obowiazki - idź i je ogarnij, a nie sobie slota blokujesz na serwerze bo "może za 15 minut będę". 39 minut temu, ManieK81 napisał: za afk tyle lat maielm serwerownie i takich rzeczy sie nie robilo masakar !!!! Serwerownie miałeś? O cholera.... to już wyższa szkoła jazdy. Bo widzisz, na serwisie "fragujemy.com" za afk dostaje się kicka/bana w zależności od tego co zadecyduje admin BTW: Proszę o przeniesienie do CS:GO FFA. Kolega pomylił działy.
ManieK81 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 16 minut temu, ManieK81 napisał: zapokmialem jak wyglada forum Taki ja rozkrecal cs GO chlopie mialme jeden z pierwzych serwerow w polsce wiec nie gadaj mi tu ze przetakich jak ja ja gram w cs od 2003r i wiem jakim typem jestem !! tyle co ja walczylem z ustawiemiami serwera w pukawce w gdyni na wersji beta w cs go to nawet sobie nie wyobrazasz ile czasu bylo poswiecone zeby ludzie grali!!! a nie banowanie na 2 h za afk !!
Ponczus Opublikowano 3 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Afk to Afk utrudnia grę ban według mnie słuszny, ale za długi pozdrawiam.
ManieK81 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 wescie odbanuje i dajcie mi popykac zrozumcie ze sa ludzie starsi i maja obowiazki
ManieK81 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 dla was licza sie dzieci wysylajace sms nie gwardia ludzi dlatego nigdy nie polubie serwerowni ktora stoi na ilosc nie na jakosc nasz 1 jaki stawialismy na czero stoi do dzis od 2005 roku i nie wazna jest grafika a ludzie a nie vip za sms
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2018 6 minut temu, ManieK81 napisał: dlatego nigdy nie polubie serwerowni ktora stoi na ilosc nie na jakosc Skoro pozbywamy się takich jak Ty, to raczej na jakość, a nie ilość... iks de...
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 3 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ban zostaje. To, że masz obowiązki nie jest żadnym argumentem aby Cię odbanować. Masz coś do zrobienia to się wychodzi z serwra albo ewentualnie przechodzi na specta a nie zostaje afk na nie wiadomo jaki czas co utrudnia rozgrywkę jak i zajmuje slota. Mamy swoje zasady i powinieneś ich przestrzegać. My natomiast posiadamy jeden z najlepszych serwerów FFA w Polsce głównie dlatego, że panuje na nim dobra atmosfera i ludzie chcą na niego wracać a nie dlatego, że dzieci chcą VIP'a.. Admini odwalają kawał dobrej roboty aby tą dobrą atmosferę utrzymać. Mówisz, że dla Ciebie liczy się jakość serwera po czym piszesz, że grafika nie ma znaczenia tylko ludzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.