Koneser1968 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 3 Stycznia 2018 Skarga na: admina Nick podczas gry: crazzy_duckNick osoby oskarżonej: JaDlaczego składasz skargę: Składam skargę ,ponieważ dostałem bana za nic za pisanie Elana Torun? Przeczytałem cały regulamin nic nie ma tam o tym ze nie mg sobie tego pisać po 2 gracz ReprezentantCK pisał Tylko cracovia pasy itd i on nie dostał bana jest to śmieszne ponieważ nikogo nie obraziłem ani nawet nie sprowokowałem admin Ja zachował się nie odpowiednio ponadto żądam UB , wszystko jest na demku proszę je obejrzeć. PozdrawiamData zdarzenia: 03.01.2018 - 19:40:51Opis zdarzenia: Opisane jest wszystko wyżej. Dodam że jednak to prawda że wśród administracją ,a graczami występuje faworzyzacja Dowód: Demka są na forum
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 3 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Bo serwer to nie stadion ! Reprezentat dostał niedawno ode mnie bana na kilka godzin , właśnie za podjudzanie graczy na temat klubów i był wielce oburzony czemu dostał bana...Ale razem z nim wyleciało jeszcze 2 za to samo. @Ja+ może , akurat nie zauważył Reprezentatna jak napisał , a szkoda bo jemu kolejny ban też by sie przydał... A my admini - no cóż jak nie banujemy to jest źle , jak banujemy też źle... Nikomu się nie dogodzi. Za bardzo popuszczone lejce macie i dlatego tak się dzieje na serwerze teraz. A dzięki takiemu typowi jak reprezentant gracze wykuli się na blaszkę , że 'admini są źli i straszni' , bo wchodzi i pierdoli głupoty specjalnie , bo dostał kiedyś tam bana czy chuj wie co mu w łeb strzeliło. Tylko zastanawia mnie jedno...Skoro jesteśmy tacy źli , straszni czy niedobrzy to po jaką cholerę wchodzicie na serwer i płaczecie ? Może zamienimy się rolami lub zmienicie serwer ? 2 1 1
Ja+ Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Wjazd na temat klubów jest trochę strasznie słabe, dlatego że tu grają osoby z całej Polski. Otóż ReprezentantCK dostał kick. ( I To nie od mnie, a szkoda ) Jeszcze do tego Prezes @G0lDeN pisał na say abyście nie pisali o tym ale wy swoje. A ja nie będę się pierdolił wjazd na temat klubów ban i koniec może to czegoś was nauczy. 48 minut temu, Koneser1968 napisał: Opis zdarzenia: Opisane jest wszystko wyżej. Dodam że jednak to prawda że wśród administracją ,a graczami występuje faworzyzacja Jak faworyzacja?? Co ty gadasz ja traktuję każdego równo nie ważne kim k.... jest. Powiem krótko wchodzenie na temat klubów prowadzi do konfliktowych sytuacji. Dlatego powstrzymałem Ciebie To nie stadion chcesz krzyczeć na temat klubów to idź na stadion. Serwer to nie jest miejsce abyś prowadził dyskusję o polityce, życiu, sporcie - od tego masz Teamspeak3, Skype, Facebook, Steam i inne prywatne komunikatory. Spoiler Tyle mam do powiedzenia. @G0lDeN @x_warrior @Nesty @Dario203 Reszta dla was PS. Jeszcze ReprezentantCK Powinien dostać bana za próbę rozkręcenia imprezy mógł trzymać co napisał w zębach. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Ja+ 1 1
FaaR Opublikowano 3 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nick na sieci ZdR masz? tak jak nasz dobry kolega " Lolek Dejavu ZdR" i po twojej dzisiejszej grze byłem na 99 procent pewny , że to ty 2
Szyderca Opublikowano 3 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 @G0lDeN był przy wszystkim, więc mam nadzieję, że szybko ten temat rozpatrzy. 3
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dyskusje o klubach nie są mile widziane na serwerach naszej sieci ze względu na to że prowadzi to do sytuacji konfliktowych. Admini mają też wytyczne od administracji że mają takie dyskusje gasić w zarodku. Jeżeli upomnienie nie podziałało to admin miał prawo nadać bana. Tą konkretną sytuację oceni opiekun. 2 1
Szyderca Opublikowano 3 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Konser = Czarny PDW. Multikonto zbanowane. Ban na serwerze zmieniam na permanentny (wszedł na serwer na innym nicku), VIP usunięty. Temat ląduje w koszu. 4 1
Szyderca Opublikowano 3 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi