Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 27 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jeszcze można dodać taki głos jak np: jak komuś strzele banie to mówi "HAD-SHOT" W sumie to nie jest głupi pomysł ;) Chociaż jednym pluginem FFA od pozostałych serwerów by się wyróżniał.
glpHZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2012 To można tez dodac polskie komędy np: Przyjołem. Kąkretnie chodzi mi o głos polski :d.... Można tez dodać taki mini zegar na górze :d
IntruZZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Przyjąłem* Konkretnie* komendy*
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie, to jest FFA.. Co do "head shot" - pomyślę.
glpHZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2012 to za taką propozycje powiniem dostać browara?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D...................
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2012 Chyba headshota w łeb:d
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wprowadziłem żeński głos na serwerze bez żadnych zbędnych napisów.. :)
Core Opublikowano 1 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2013 A co byście myśleli na taką dosyć konkretną zmianę a mianowicie zamiast czasu mapy to zmienić tryb gry na ilość zdobytych zwycięstw tzn, że np jak CT lub TT zdobędą liczbę zwycięstw np. 12 no to mapa sie zmienia. Grałem kiedyś na takim serwerze FFA właśnie i nie powiem, ale po czasie całkiem sie przyjemnie grało, nie było jakiś spin dotyczących map typu"eeee jaką mape wybieracie, poje**** Was" itd. Lecą mapy z mapcycla i wszytko :)
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2013 U nas lecą mapy z mapcycle, a robienie z FFA na rundy nie miałoby sensu, skoro tak jest na DD2. Każdy serwer staramy się wykonywać tak, aby był wyjątkowy. Wprowadzenie czegoś takiego jak dźwięki jest nowością, bo nigdy w poprzednich sieciach tego nie było. Na FFA to powinno się sprawdzić, tym bardziej że są to żeńskie i mogą innych graczy przyciągnąć. Gra nie staje się "sucha" i nudna jak flaki z olejem. Na każdym serwerze się coś działo oprócz FFA, a teraz FFA właśnie wzbogacił się o te dźwięki, więc coś się dzieje! Tak więc to jest bardzo dobry krok i racjonalny myślę. Dzięki temu jeśli komuś brakuje na 4FUN klasycznym naszym tego, wejdzie sobie na FFA by pograć mniej-więcej tak samo :) Tym bardziej, że 4FUN i FFA gdyby nie patrzeć jeśli chodzi o ten klasyczny 4FUN są bardzo podobne do siebie. Tak więc wszystko co wprowadzamy mamy nadzieję, że jest sensowne przez Was odbierane, bo to że my napiszemy "coś ma sens" to połowa do sukcesu.
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ym, naprawiłem banowanie neo.
Paciaciak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Stycznia 2013 Moja propozycja jest to aby dodać mapki: de_nuke,de_cbble,cs_office. Są to mapki podstawowe i gracze powinni na nich chętnie grać.
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie wiem dlaczego ich nie było, zaraz się pojawią w rotacji map.
Paciaciak Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 13 Stycznia 2013 Może administracja zrobilaby by mapki nie lecialy z mapcycle tylko byly wybierane normalnie przez vote jak na innych serwerach. Wtedy mozna byloby dodac komendę rtv, gdyż gracze nie chca grac na niektorych mapkach. wtedy mogliby razem wpisać rtv i wybrac mape ktora im pasuje.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 14 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie! Dobrze, niech leci z mapcycle po kolei. Ale mam pomysł, żeby na początku mapy było głosowanie ile ma trwać mapa. Jak komuś się nie podoba to zagłosuje na 10minut przykładowo i szybko minie. Jak jesteś w stanie Nesty, to można zrobić to ale w taki sposób żeby plugin liczył średnią z głosów czas mapy np. ludzie głosują 10min, 20min, 10min, 30min, 20min no i dodaje to wszystko i dzieli przez ilość graczy głosujących.
Właściciel GET Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 14 Stycznia 2013 To co Ty podałeś pasuje mi prędzej na DR niżeli na FFA. FFA to jest FFA, dowolna rozgrywka i taką każdy lubi. Wprowadzenie mapcycle zamiast głosowania wyróżnia ten serwer.
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nowy mapcycle: de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_dust2 de_cpl_mill de_nuke cs_office de_inferno de_dust de_dust2 de_train de_cbble de_dust2002 de_inferno cs_assault de_dust2 de_nuke de_kabul de_aztec Czas trwania mapy: 24 minut. Poprawione femaly sound.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 16 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2013 de_tuscan , też znana i często grana mapka pasująca do FFA. Jak jest cpl_mill to może być i to.
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mogę dodać de_tuscan, nie stanowi to problemu.
Rekomendowane odpowiedzi