Arctuu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2017 Otóż moja postać ciągle porusza się do przodu (restart MTA i LCtrl nie działają) i ciągle mam kamerę za siebie dopóki nie trzymam Scrolla. Mam jeszcze pytanie ,jak pisać tam gdzie wszyscy na chacie? Okazuje się ,że np. postać mogę zatrzymać wciskając W więc jest to chyba jakiś bug sterowania ale przywrócenie domyślnego nie pomaga..
Arctuu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Po restarcie ,gdy się zalogowałem zamiast spadochronu mogłem chwilę pochodzić i wszystko działało ,następnie jak zwykle leciałem spadochronem i zaś to się dzieje.... Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Arctuu
Trust Opublikowano 30 Grudnia 2017 Donator Opublikowano 30 Grudnia 2017 Trochę chaotycznie napisane i nie wiem dokładnie o co chodzi, co do pisania tam gdzie wszyscy wystarczy wcisnąć X.
Arctuu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki ,chodziło o to ,że postać sama mi się poruszała ,miałem ciągle kamerę za siebie itd. Ale okazało się ,że pomimo odłączonego już pada musiałem także odłączyć kierownicę i wszystko działa.
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi