Mr. President Opublikowano 25 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 25 Grudnia 2017 To tu? Chyba tak. Po kilkudziesięciu próbach rejestracji w końcu się udało - oto jestem JA, przybyły dokładnie w Wigilię Bożego Narodzenia. Bożego - mojego. Wiem, że w granicach naszej pięknej Polski znajdzie się wiele zatwardziałych "katoli", jednak proszę o należyty szacunek przekazany poprzez przykazanie miłości w Nowym Testamencie. Mój nick nikogo nie obraża, nie ma bynajmniej takiego zamiaru. Bądźcie błogosławieni Fragowicze! "Z góry zawsze widać lepiej, a z Jasnej Góry - najlepiej" - kto powie, z jakiego klasyka to cytat?
Mr. President Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 25 Grudnia 2017 Oo jak miło z waszej strony! Doceniam każdy post!
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Siemano
Natsuuu Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 25 Grudnia 2017 Salut! Mordo. Wbijaj na arenę, pozabierasz mi punkty, bo niestety nie ma godnego ziomka do tego fachu! ;D
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Siemka
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 witaj
Mr. President Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 26 Grudnia 2017 Hej OgraNee! Witaj Sana! Natsu, czołem! Gdybym ja jeszcze potrafił te punkty zabierać... Siemanko Janek! Cześć Ghoter! Witaj Nika! Jesteście mega miłą społecznością
Krystek Opublikowano 26 Grudnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 26 Grudnia 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na Facebook'u bądź dołączyć do grupy Steam.
Mr. President Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 26 Grudnia 2017 Hahaha Ola Również witam
Natsuuu Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2017 15 godzin temu, Sir Jesus Christ napisał: Hej OgraNee! Witaj Sana! Natsu, czołem! Gdybym ja jeszcze potrafił te punkty zabierać... Siemanko Janek! Cześć Ghoter! Witaj Nika! Jesteście mega miłą społecznością Mistrzuniu to nic trudnego ;D Musisz mi tylko trafić w głowę ;D Miły osobnik ;D
Mr. President Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czasami się zdarzy, że kula trafi w tą głowę. Mogłoby zdarzać się częściej
Natsuuu Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) 4 minuty temu, Sir Jesus Christ napisał: Czasami się zdarzy, że kula trafi w tą głowę. Mogłoby zdarzać się częściej Trening czyni mistrza ;D Pewnie sam już kiedyś tego doświadczyłeś ;D Zwykły talent nigdy nie dorówna gościowi który zawzięcie trenuję ;D Mówiąc krótko wbijaj na arenki czasami, z chęcia się z Tobą pobiję w challenge lub na pierwszej arenie Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Natsuuu
Rekomendowane odpowiedzi