Skocz do zawartości

[KOSZ] Dziwne rzeczy z kamerą skokiem zmianą broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój problem polega na tym że jak gram i celuję w osobę to mi kamera z celownikiem kieruje się w prawo lub w lewo stronę  to tak na chwilkę potem przez parę sec jest dobrze i zaraz znowu to samo nie wiem przez co to jest szukałem na necie ale nie mogłem tego znaleźć.

Do tego  czasem sam skacze i zmienia broń  nie wiem z jakiej przyczyny to robi  może przez to że zostało coś wprowadzono na cs steam  lub po mojej aktualizacji win 10.

Jeżeli ktoś miał taki problem  proszę o pomoc bo się grać nie da :X.

Za wszelką moją pomoc Dziękuje :) 

Opublikowano

Jeśli to by była wina cs albo steam to internety byłyby pełne informacji. Musi to wyglądać bajecznie jak grasz ^^

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Hahahah Poważnie jeszcze golden tak ma tylko on ma czarny ekran + kamera  chuj go wie o co chodzi nigdy tego nie miałem  od paru dni tak mam i nie wiem jak to naprawić.

1 godzinę temu, x_warrior napisał:

Jeśli to by była wina cs albo steam to internety byłyby pełne informacji. Musi to wyglądać bajecznie jak grasz ^^

Bajecznie to nie wygląda bo ciężko się gra  :( 

Szukam i szukam i ni chu.. znaleźć nie mogę jak wiesz coś na temat daj znak :) 

Opublikowano

U mnie to wygląda tak, że się komendami startowymi jakoś próbuję ratować :D A tak to bez tego mam takie jakby pasy czarne troche przezroczyste migające i to wkurza jak cholera ^^ A co do myszki to też mam czasem taki nagły odlot, jakby mi się automatyczne namierzanie włączyło :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli mamy wbudowany aim w myszkach ktoś chętny zapraszam pw :D 

Edytowane przez Ja+
  • Śmiech 1
Opublikowano

Przeległy objaw aim bota . Zażywaj 2 razy dziennie apap a we wtorek do lekarza na zastrzyk anty speed hackowy 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wrzuć jakieś demko czy coś. Chciałbym to zobaczyć, może coś uda się poradzić ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Sprawdzałeś problem od strony twojego sprzętu? Myszka, klawiatura, monitor? Może w nich coś się zepsuło?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No postaram się nagrać demo może będzie to widać.

Mam Laptopa który ma prawie rok i żadnych problemów nie robi.

Z myszą wszystko dobrze bo tylko mam tak w cs steam, a na cs non steam   nie mam takiego problemu.

Może coś w moim config jest nie tak  co jakiś czas zmieniam bo mi bindy usuwa coś.

Jeszcze postaram się ogarnąć z tym config może jest jakaś komenda która się  gryzie. 

Opublikowano

To mruganie (i z myszką chyba też) się pojawiło po aktualizacji systemu z bodajże 18 lub 19 grudnia, ale punkt przywracania systemu mam z 20 to dupa lipa :P 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dobra zrobiłem reinstalacja, nowy config, zmieniłem parę ustawień  i jest lepiej bo mi kur... sam nie skacze :)  obrót kamery mam co jakiś czas  chu... trzeba z tym żyć jak nie ma sposobu :) 

Dzięki za wszelką pomoc :*

Temat do kosza...

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności