Ja+ Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 24 Grudnia 2017 Otóż mój problem polega na tym że jak gram i celuję w osobę to mi kamera z celownikiem kieruje się w prawo lub w lewo stronę to tak na chwilkę potem przez parę sec jest dobrze i zaraz znowu to samo nie wiem przez co to jest szukałem na necie ale nie mogłem tego znaleźć. Do tego czasem sam skacze i zmienia broń nie wiem z jakiej przyczyny to robi może przez to że zostało coś wprowadzono na cs steam lub po mojej aktualizacji win 10. Jeżeli ktoś miał taki problem proszę o pomoc bo się grać nie da . Za wszelką moją pomoc Dziękuje
Szyderca Opublikowano 24 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Jeśli to by była wina cs albo steam to internety byłyby pełne informacji. Musi to wyglądać bajecznie jak grasz 1
Ja+ Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 24 Grudnia 2017 Hahahah Poważnie jeszcze golden tak ma tylko on ma czarny ekran + kamera chuj go wie o co chodzi nigdy tego nie miałem od paru dni tak mam i nie wiem jak to naprawić. 1 godzinę temu, x_warrior napisał: Jeśli to by była wina cs albo steam to internety byłyby pełne informacji. Musi to wyglądać bajecznie jak grasz Bajecznie to nie wygląda bo ciężko się gra Szukam i szukam i ni chu.. znaleźć nie mogę jak wiesz coś na temat daj znak
Goldeno Italiano Opublikowano 24 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 U mnie to wygląda tak, że się komendami startowymi jakoś próbuję ratować A tak to bez tego mam takie jakby pasy czarne troche przezroczyste migające i to wkurza jak cholera A co do myszki to też mam czasem taki nagły odlot, jakby mi się automatyczne namierzanie włączyło 1
Ja+ Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Czyli mamy wbudowany aim w myszkach ktoś chętny zapraszam pw Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Ja+ 1
JestemGadem Opublikowano 24 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Przeległy objaw aim bota . Zażywaj 2 razy dziennie apap a we wtorek do lekarza na zastrzyk anty speed hackowy 1
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Wrzuć jakieś demko czy coś. Chciałbym to zobaczyć, może coś uda się poradzić 1
Lumcia Gumcia Opublikowano 25 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Sprawdzałeś problem od strony twojego sprzętu? Myszka, klawiatura, monitor? Może w nich coś się zepsuło? 1
Ja+ Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 25 Grudnia 2017 No postaram się nagrać demo może będzie to widać. Mam Laptopa który ma prawie rok i żadnych problemów nie robi. Z myszą wszystko dobrze bo tylko mam tak w cs steam, a na cs non steam nie mam takiego problemu. Może coś w moim config jest nie tak co jakiś czas zmieniam bo mi bindy usuwa coś. Jeszcze postaram się ogarnąć z tym config może jest jakaś komenda która się gryzie.
Goldeno Italiano Opublikowano 25 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 To mruganie (i z myszką chyba też) się pojawiło po aktualizacji systemu z bodajże 18 lub 19 grudnia, ale punkt przywracania systemu mam z 20 to dupa lipa 1
Ja+ Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 25 Grudnia 2017 Dobra zrobiłem reinstalacja, nowy config, zmieniłem parę ustawień i jest lepiej bo mi kur... sam nie skacze obrót kamery mam co jakiś czas chu... trzeba z tym żyć jak nie ma sposobu Dzięki za wszelką pomoc Temat do kosza...
Paciaciak Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 25 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi