Skocz do zawartości

Skarga na admina GET (Nesty)

kamcio_official

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina
Nick podczas gry: ✪ kamcio
Nick osoby oskarżonej:  GET (Nesty)
Dlaczego składasz skargę: Zostałem zbanowany bo spytałem admina czemu mnie podpalił
Data zdarzenia: 21.25 21.12.2017
Opis zdarzenia: Grałem sobie na serwerze, w pewnym momencie mnie poniosło - przyznaję się i spoko dostałem kare podczas rozgrywki (efekt kolorowego i bujającego się ekranu podczas gry), skończyła się runda i gram normalnie nie odzywam się w ogóle i nagle dostaję kolejna karę, że się pale do 1hp, zadaje pytanie za co nikt nie odpowiada to spytałem jeszcze raz i mówię, że jest 4/5 adminów i chciałbym wiedzieć który z nich mi to dał i za co. W pewnym momencie oskarżony - GET zaczyna do mnie mówić, że mnie to nie powinno interesować, i że mam "wypierda*ać" z serwera i powtarzał mi to kilka razy i dołożył "liczę do 3 i masz wyjść albo Ci w tym pomogę" i zaczęła się druga połowa gram i nagle dostaję perma z powodem "Rzadzic to se mozesz w domu". Wcześniej miał problem o to jakie były tematy naszych rozmów gdyż nie ma zielonego pojęcia o tym o czym stali gracze zawsze rozmawiają podczas rozgrywki, śmieją się itp (Wczoraj 1 raz widziałem go na serwerze, a gram codziennie na co dowodem jest to iż jestem w top10 graczy na serwerze)
Dowód: http://374300.node85.pukawka.pl/dem-de_train-1513886400-1513887240.zip - to demko, na przełomie ostatniej rundy 1 połowy słychać ewidentnie jak bluźni w moją stronę, zawodnicy tacy jak robert, Njoy wstawiają się za mnie oraz więcej osób grających w tym momencie może to potwierdzić

• Właściciel
Opublikowano

Cześć,

Sądziłem, że taki pyskol jak Ty złoży skargę na moją osobę i tak też się stało. Cieszę się z tego, bo dzięki temu mam jeszcze większą szansę na udowodnienie tego, z jakim toksycznym człowiekiem miałem do czynienia... A więc do dzieła...

7 godzin temu, kamcio_official napisał:

Wcześniej miał problem o to jakie były tematy naszych rozmów gdyż nie ma zielonego pojęcia o tym o czym stali gracze zawsze rozmawiają podczas rozgrywki, śmieją się itp (Wczoraj 1 raz widziałem go na serwerze, a gram codziennie na co dowodem jest to iż jestem w top10 graczy na serwerze)

Dokładnie tak - mowa tutaj o sytuacji sprzed 2 dni. Wszedłem na serwer, aby wreszcie zająć się problemami z serwerami CS:GO, które były zgłaszane przez graczy i Opiekunów serwerów na przestrzeni ostatnich tygodni. Podjąłem się rzeczy najtrudniejszej, czyli naprawy chatu. Wspólnie z @SMIGLO testowałem poprawki.

To prawda, że w między czasie afkowałem i nie podłożyłem tej pierdolonej paki, o którą się sprułeś, natomiast to nie jest najistotniejsze... Najistotniejsze jest to, że mimo prób ignorowania Twojego darcia mordy przez mikrofon i siania fermentu na serwerze, nie udało się nie usłyszeć tego, jak wspólnie z kolegami umawiałeś się na udupienie Opiekuna serwera - @Gravity. I tak też postanowiłem przysłuchiwać się tym rozmowom...

Apogeum mojego wkroczenia nastąpił w momencie, kiedy któryś z Was zaczął sapać na admin chacie, że ja trolluję na serwerze... Toteż po tym starałem się wytłumaczyć, że naprawiam błędy na serwerze, co za tym idzie testuję, dodając, że jestem właścicielem serwera. I zamiast przyjąć to do wiadomości i powiedzieć "okej", "rozumiem", "w porządku", Ty postanowiłeś iść w kierunku atakowania mojej osoby, czyli zwykłej popisówy. Począwszy od umoralniania mnie, że pierwszy raz mnie na oczy widzisz, że powinienem częściej zaglądać na serwer, a skończywszy na chamstwie, że bym się za serwer wziął, bo nie ma kto wywalać graczy AFK, że brakuje adminów itd. 

Potem dyskusja zeszła na manowce, jaki to @Gravity nie jest zły i, że w pistoletówce sobie dodaje jakieś ułatwienia, sratata... I też nie potrafiłeś do siebie przyjąć wiadomości, że tego typu kwestie zgłasza się w dziale "Skargi na admina", a nie za pomocą serwera, bo wspólnie z kolegami zaczęliście się z tego... śmiać! 

Oczywiście to co napisałem wyżej to jest i tak duże uproszczenie, gdyż padało bardzo dużo tekstów ze strony Twojej i Twoich kolegów, ale starałem się ograniczać wypowiedzi do minimum, czyli ignorować. Co potwierdzi zresztą Opiekun @Exist, gdyż oglądał demo. Teraz dzisiejsza sytuacja...

skończyła się runda i gram normalnie nie odzywam się w ogóle i nagle dostaję kolejna karę, że się pale do 1hp, zadaje pytanie za co nikt nie odpowiada to spytałem jeszcze raz i mówię, że jest 4/5 adminów i chciałbym wiedzieć który z nich mi to dał i za co. W pewnym momencie oskarżony - GET zaczyna do mnie mówić, że mnie to nie powinno interesować, i że mam "wypierda*ać" z serwera i powtarzał mi to kilka razy i dołożył "liczę do 3 i masz wyjść albo Ci w tym pomogę" i zaczęła się druga połowa gram i nagle dostaję perma z powodem "Rzadzic to se mozesz w domu".

Owszem, podpaliłem Ciebie, natomiast Twój opis sytuacji jest pozbawiony sensu. Tak logicznie patrząc, to żeby powiedzieć Ci "spierdalaj" musiałbym mieć jakiś konkretny powód, prawda? I tym powodem był Twój ton i styl wypowiedzi. Nie powiedziałeś wcale:

chciałbym wiedzieć który z nich mi to dał i za co

bo gdyby tak było, to bym Ci kulturalnie odpowiedzi udzielił. Dobrze wiesz o tym, że Twój ton i styl wypowiedzi to jest próba dominowania, rządzenia i ustawiania każdego w kąt. Czyli typowy zjebo-nerwus genetyczny, któremu wydaje się, że może kimś rządzić, a tak naprawdę jedynie o czym może decydować to o zgwałceniu własnej ręki.

Ja nie mam obowiązku udzielania odpowiedzi, jeśli ktoś próbuje się rządzić czy pokazać, jakim to nie jest guru na moim własnym serwerze. Bo owszem, poleciały również teksty, że masz wypierdalać z serwera, ale wcale nie powiedziałem tego na początku, lecz dopiero na końcu. Zapomniałeś już chłopczyku, że zanim Ci powiedziałem w tak brutalny sposób, to tłumaczyłem Ci, że nie będziesz mi rozkazywał na tym serwerze ani nikogo z adminów tutaj ustawiał. Zdaje się również, że miałeś 3 sekundy na opuszczenie serwera, czego nie uczyniłeś. A, że liczyłem do 3 i nie opuściłeś serwera, toteż zostałeś zbanowany. 

Wszystko jest na demku czarno na białym. Dziwię się, że masz 20 lat, a zachowujesz się jak gówno 15 letnie. Znalazł się kolejny turbo-debil, który myśli, że jak ma golfa, to świat należy do niego. Ja Ci powiedziałem, że rządzić te se możesz we własnym domu, jak Ci rodzice pozwolą. A teraz możesz wypierdalać w podskokach. Tylko uważaj, żeby Ci te okularki nie spadły... https://www.instagram.com/kamcio_mk4/

Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Z takimi osobami trzeba krótko, nie ma co się pieścić. Nie potrzeba nam takich toksycznych graczy, w dodatku myślących że mają wszystkie rozumy pozjadane, oraz to że do właściciela można jak do kolegi, albo co gorsza, jakiegoś nie wiem kogo. Trochę szacunku i wyrozumiałości. Jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami, aby 24/7 być na serwerze. Może i brakuje nam ludzi, ale dokładamy wszelkich starań, aby było jak najlepiej i dążymy do perfekcji. 20 lat a zachowanie godne 15 latka? Gorzej. 15 latek, w takich sytuacjach potrafi zachować się lepiej i dojrzalej. Jak widać, koledze brakuje piątek klepki oraz brak jakiekolwiek wychowania, tudzież męskiej ręki która sprawowałby nad nim pieczę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności