Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2017 Na screenach przedstawiam zbugowany resp - nie da się ruszyć, wyskoczyć, przykucnąć itp. Prawdopodobnie respimy się w tym kawałku tekstur widocznych na pierwszym screenie. Proszę o przesunięcie respa o kilka cm w przód, powinno to naprawić problem.
Favorek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2017 Przydałoby się przesunięcie tego. Też się na to natknąłem. Nie da się z tego wyjść poprzez podskok lub przykucnięcie. Jeśli respimy się w tym miejscu musimy wpisać kill w konsoli, inaczej nie da się stamtąd wydostać. Jest to to samo co na niektórych serwerach, na mapie mirage, przy respie od strony CT (jak się wchodzi do okna) tylko że na mapie mirage po kilku sekundach da się normalnie wyjść a tu się nie da.
Właściciel GET Opublikowano 21 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 21 Grudnia 2017 Respy zostaną poprawione jutro na serwerze DM.
Rtuś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ja jeszcze napomknę, że cały czas "dyskutujemy" z nestym na temat poprawy rozgrywki na dm. Wydaję mi się, że w końcu dojdziemy do takiego punktu gdzie kawa, muzyka i nasz dm będzie naprawdę fajną rozrywką, a nie tylko DM:)
ArciO Opublikowano 21 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2017 Mam kilka propozycji, które mogą uprzyjemnic gre jak i ja uprościć. 1. Usunac ten dzwiek "Headshot" za kazdym razem jak bijesz w glowe bo po chwili to denerwuje, nawet jak sluchasz muzyki 2. Dodać dzwiek respienie sie przeciwnika, żebyś slyszał gdzie sie zrespił (Na wiekszosci serwerach to jest i jest to bardzo przydatne) 3. Wyłaczyć deadcam kompletnie zeby sie odrazu respic bez patrzenia sie na typa,ktory cie zabił bo to waste of time 4. Naprawić w końcu te respy 5. Też zastanawiałem sie nad tym czy niechcielibyscie zrobić tego DM Only HS, wiecej osób i wiekszy poziom na serwerze Moim zdaniem oczywiście. Jak przypomne sobie wiecej propozycji, to napisze ale pamietajcie ze DM jest to rozgrzewania sie a nie od sluchania HS i duzo zbednych pluginow
Rtuś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2017 17 minut temu, ArciO napisał: Mam kilka propozycji, które mogą uprzyjemnic gre jak i ja uprościć. 1. Usunac ten dzwiek "Headshot" za kazdym razem jak bijesz w glowe bo po chwili to denerwuje, nawet jak sluchasz muzyki 2. Dodać dzwiek respienie sie przeciwnika, żebyś slyszał gdzie sie zrespił (Na wiekszosci serwerach to jest i jest to bardzo przydatne) 3. Wyłaczyć deadcam kompletnie zeby sie odrazu respic bez patrzenia sie na typa,ktory cie zabił bo to waste of time 4. Naprawić w końcu te respy 5. Też zastanawiałem sie nad tym czy niechcielibyscie zrobić tego DM Only HS, wiecej osób i wiekszy poziom na serwerze Moim zdaniem oczywiście. Jak przypomne sobie wiecej propozycji, to napisze ale pamietajcie ze DM jest to rozgrzewania sie a nie od sluchania HS i duzo zbednych pluginow W sumie większość propozycji na plus. Tyle że, wolałbym ażeby został serwer czysto dm a nie only hs. Do tego są co najmniej dwie świetne alternatywy (serwer od shoxa i brutala) Gdzie pingi są świetne i jest naprawdę wysoki poziom... Opcjonalnie można zrobić 20min normalnego dm'a potem przełączenie się na 10min only hs'a. Dla każdego coś dobrego.
ArciO Opublikowano 21 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2017 Teraz, Rtuś napisał: W sumie większość propozycji na plus. Tyle że, wolałbym ażeby został serwer czysto dm a nie only hs. Do tego są co najmniej dwie świetne alternatywy (serwer od shoxa i brutala) Gdzie pingi są świetne i jest naprawdę wysoki poziom... Opcjonalnie można zrobić 20min normalnego dm'a potem przełączenie się na 10min only hs'a. Dla każdego coś dobrego. Na serwerze Shoxa jest Only HS bo tam gram A co do Only HS'a to juz zależy od tego kto robi ten serwer czy zależy mu na wiekszym poziomie, czy na wiekszej ilosci graczy A i tak btw jak zobaczycie ze serwer jest zapchany to nie bojcie sie dac płatnych slotów bo ludzie to biorą jak swieże bułeczki i kasa nawet z tego jest Tylko najpierw trzeba rozpromować i usprawnić serwer a pozniej juz samo pojdzie
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zamiast only HS itp to bym dodał bot_quota_mode fill. Dzięki temu gracz nigdy nie będzie sam na serwerze. Trudność botów ustawić na max i tyle.
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2017 Hostingi blokują dodawanie botów.
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2018 Przeczytałem w regulaminie pukawki, że można się dogadać w sprawie botów. Może warto spróbować? Fajna opcja gdy nie ma nikogo na serwerze to można sobie posiedzieć i się trochę rozgrzać z botami. Potem powbijają inne osoby i jakoś to pójdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.