RivEk Opublikowano 18 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oferujemy ?:- Bazę na zawsze - Miłą atmosferę - Własny serwer komunikacyjny TS3 - Dużą aktywność na wydarzeniach (np. reset pojazdów) - Dużo zabawy, śmiechu - Zorganizowanie ! - Baze niestandardowa z dobra lokalizacja - Auta ! - Troche toxicu I wiele wiele więcej ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co oczekujemy:- KDR 1.0+ - min. 30h na serwerze - Sprawny mikrofon - Komunikator głosowy TS3 - Aktywność na serwerze - Umiejętność prowadzenia pojazdów oraz strzelania - Kultura - Znajomość mapy - Minimum 14 lat ! Jak będzie wyglądać okres próbny i ile trwa ?: Okres próbny trwa od 7 do 14 dni, wtedy nie macie dostępu w ogóle do bazy głównej, która znajduje sie na lotnisku Las Venturas. Nie wolno wchodzić do tej bazy jedynie co to do bazy, która znajduje się w Los Santos. Tam możecie zrobić sobie swojego tenta, potem przenieść go do bazy w Las Venturas. Jeśli chodzi o to, czy będzie można jeździć z nami razem na aucie lub ladać beagle/dodo to tak, jest to jedyny wyjątek, w którym możecie przebywać w bazie głównej.Wzór: Nick: Login: Imię: Wiek: Twoje KDR(Można podać Kille i Dedy): Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Jak często grasz na serwie: Od kiedy grasz na serwerze: Od kiedy grasz w DayZ(Też inne serwery): Umiejętność pilotowania (0-10): Umiejętność strzelania (0-10): Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): Znajomość mapy (0-10): W jakich grupach byłeś ?: Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Kierowca czy strzelec ?: Opisz siebie w paru zdaniach: Serdecznie ZAPRASZAMY ! Skład: • RivEk (Lider) • Arab (Vice - Lider) • Ognisty (Czlonek) • Ziutu (Czlonek) • Dewez (Czlonek) • Staniu (Czlonek) • Mlody (Czlonek) • Vevet (Czlonek) • Fr3@ (Czlonek) • Prezez (Czlonek) • Ezkill (Czlonek) • Dudson (Czlonek) • Flash (Czlonek) • Brakon (Czlonek) • Joker (Czlonek) Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez RivEk Rekrutacja OFF
Ibrahim Opublikowano 31 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ibrahim Ibrahim Szymon 12 0.75 bo nie gralem posiadam mikrofon sprawyn oraz ts3 na serwerze kiedys gralem bardzo czesto ale teraz przestalem grac w mta i nie mam z kim grac od moze 6miesiecy 1,5roku 2/10 9/10 3/10 8/10 tak dt,bb,bh,tb,n1^,1tg tak bede strzelec Czesc jestem Szymon mam 12lat, jestem ogarnietym chlopakiem lubie grac w pilke nozna i gry komputerowe w wolym czasie lubie sobie pograc w pilke nozna oraz gry komputerowe.
RivEk Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ibrahim, jak nie bedziesz toxic to wejdz na ts3, pograj chwilke i zobaczymy co dalej.
NudesForMe Opublikowano 31 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: NudesForMe Login: Tornado Imię: Piotr Wiek: 18 Twoje KDR: aktualnie 0.70 poniewaz brak ekipy i zabijaja mnie jakies randomki w plecy Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Jak tylko gram w mta to gram czyli średnio 4,5 godzin dziennie Od kiedy grasz na serwerze: Od poprzedniej edycji Od kiedy grasz w DayZ:Kilka lat Umiejętność pilotowania (0-10):8 Umiejętność strzelania (0-10):7 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10):3 Znajomość mapy (0-10):8 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach byłeś ?: TRD na poprzedniej edycji nie wiem czy nadal istnieje Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?:Tak Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach:Mam na imię Piotrek lubię pograć w strzelanki oraz piłke nożną w wolnych chwilach lubie spożywać alkohol z ziomeczkami dlatego mogę czasami zniknąć na dzień lub dwa ale zawsze wracam . Edytowane 31 Grudnia 2017 przez NudesForMe
RivEk Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nudes, podam ci ts3 na pw, pogadamy i zobaczy sie co dalej ! Zapraszam !
nad Opublikowano 2 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nick: Macko Login: nad Imię: Maciej Wiek: 14 Twoje KDR: aktualnie 0.55 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Od 3-5 godzin dziennie Od kiedy grasz na serwerze: Grałem pół roku temu a teraz wróciłem na stałe Od kiedy grasz w DayZ: Około od 3 lat Umiejętność pilotowania (0-10): 5 Umiejętność strzelania (0-10): 8 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 6 Znajomość mapy (0-10): 9 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach byłeś ?: Na tym serwerze w żadnej ale na innym serwerze byłem w jednej z lepszych Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?:Tak Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imię Maciej lubię grać w gry komputerowe w wolnych chwilach lubię pograć w piłkę nożną.
RivEk Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 3 Stycznia 2018 Macko, odrzucam ! Zamykam rekrutacje na teraz !
RivEk Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 27 Stycznia 2018 Rekrutacja otwarta ! ZAPRASZAMY !
RadeQQ Opublikowano 27 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nick: RadeQQ*7 Login: RadeQQQ Imię: Radek Wiek: 15 Twoje KDR: w poprzedniej edycji 1,05 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: 4/5 h dziennie , ile będzie trzeba Od kiedy grasz na serwerze: 2 lata Od kiedy grasz w DayZ: 3/4 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 7.5 Umiejętność strzelania (0-10): 9 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 10 Znajomość mapy (0-10): 9 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Jak będzie trzeba W jakich grupach byłeś ?: JF Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?:TAK Kierowca czy strzelec ?: Strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Mam na imie Radek mam 15 lat lubię grać na DayZ
GeFhK Opublikowano 28 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nick: GeFhK Login:Gfhk Imię: Gal Friedrich Wiek: 14 Twoje KDR: (poprzednia edycja) 2.20 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Praktycznie Codziennie Od kiedy grasz na serwerze: Wrzesień Tamtego Roku Od kiedy grasz w DayZ: 3 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 8 Umiejętność strzelania (0-10): 9 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 8 Znajomość mapy (0-10): 9 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Nie W jakich grupach byłeś ?: rC, qq Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: tak Kierowca czy strzelec ?: strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Anonim szukający dobrych wrażeń. Miły, uprzejmy dżentelmen. Gram w MTA bo siora kazała.
RivEk Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 29 Stycznia 2018 RadeQQ oraz GeFhK, dodani na okres próbny ! Gratujule ! Ts3 podam na priv. wiadomości !
Pawelosek Opublikowano 5 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2018 Nick: Pawel Login: pakos Imię: Pawel Wiek: 12 Twoje KDR: Na poprzedniej 1.00 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Codzień Od kiedy grasz na serwerze: Nie wiem Od kiedy grasz w DayZ: Od 3 lat Umiejętność pilotowania (0-10): 4/10 Umiejętność strzelania (0-10): 8/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 5/10 Znajomość mapy (0-10): 4/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Nie mam środków finansowych W jakich grupach byłeś ?: Nie pamiętam Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: Zależy kiedy będzie Kierowca czy strzelec ?: strzelc Opisz siebie w paru zdaniach: Nazywam się Pawel. Mam 12lat lubie grać na komputerze w różne gry. W wolnych chwilach gram w piłke albo w inne gry na kompie.
RivEk Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 5 Lutego 2018 UP. Za mały wiek. Odrzucam ! "- Minimum 14 lat !" 1
RivEk Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 20 Lutego 2018 Lock Cały team mam już.
RivEk Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 10 Marca 2018 Zapraszam do składania podań !
Szpaku Opublikowano 11 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Nick:Szpaku Login: Pawel Imię: Paweł Wiek: +15 Twoje KDR(Można podać Kille i Dedy):KD prawie że 1 gram lepiej ostatnio spadek formy kille-127 head-69 ded-134 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: tak Jak często grasz na serwie: Od kiedy grasz na serwerze: Prawie codziennie , 2 lata Od kiedy grasz w DayZ(Też inne serwery): 3 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 9 Umiejętność strzelania (0-10): 8,5 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 10 Znajomość mapy (0-10): 8,5 W jakich grupach byłeś ?: BB,wml,sw,fch,ds,dc,tnt i inne Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: tak Kierowca czy strzelec ?: kierowca i strzelec Opisz siebie w paru zdaniach:Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp grałem również z kislem ale to 1 rok temu uczę się i nie lubię gry na poważnie lubię osoby chumorystyczne pozdrawiam . ;D Edytowane 11 Marca 2018 przez Szpaku
RivEk Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Wykluczony Opublikowano 11 Marca 2018 Szpaku, wejdz na ts3. Narazie PRZYJĘTY !
Kredhka Opublikowano 16 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Nick: Kredka // xanax Login: JaN Sobieski Imię: - Wiek: 14 Twoje KDR: (poprzednia edycja) 2.20 // (teraz) 1.30 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Praktycznie Codziennie Od kiedy grasz na serwerze: Wrzesień Tamtego Roku Od kiedy grasz w DayZ: 2.5 roku Umiejętność pilotowania (0-10): 8 Umiejętność strzelania (0-10): 9 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 8 Znajomość mapy (0-10): 9 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Nie W jakich grupach byłeś ?: rC, qq, .dS^ Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak reset pojazdów?: tak Kierowca czy strzelec ?: strzelec Opisz siebie w paru zdaniach: Anonim szukający dobrych wrażeń. Miły, uprzejmy dżentelmen. Gram w MTA bo siora kazała. Edytowane 17 Marca 2018 przez Kredhka 1
Rekomendowane odpowiedzi