Terro[R] Opublikowano 12 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Rekrutacja do Quality Squad ZAMKNIĘTA! Co oferujemy: Miłą i przyjemną rozgrywkę, Bazę dużą opłaconą na zawsze, Autorskiego skina grupowego, Aktywność członków grupy. Ekipa: Lider(REKRUTUJĄCY): RareGun17 V-Lider (REKRUTUJĄCY): Terro[R] Członek: Ressive Członek: kubson6 Członek: Pawel Członek: Martynka Członek: Negan OKRES PRÓBNY: Casspe Wzór podania: Nick: Imię: Wiek: KD Ratio na poprzedniej edycji: W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś bądź zostałeś wyrzucony: Dlaczego my: Umiejętność strzelania (0/10): Umiejętność pilotowania dodo (0/10): Umiejętność pilotowania helikopterem (0/10): Co najmniej 5 zdań o sobie: WYMAGANIA: Przynajmniej 13 lat Dojrzałość Komunikator Team Speak3 Nie robienie dymu na Team Speak'u ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA PODAŃ Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Quasimodo 1 1
Kacpix Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 Nick: Kacpix Imię: Kacper Wiek: 13 KD Ratio na poprzedniej edycji: Nie Wiem o Co Chodzi Przepraszam W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś bądź zostałeś wyrzucony: Grałem w wielu ekipach ale nie odszedłem ani nie zostałem wyrzucony tylko się one rozpadły Dlaczego my: Ponieważ myślę że będzie to bardzo fajna grupa i oczekuje na miłą atmosfere, brak wyzywania itp... Umiejętność strzelania (0/10): 9/10 Umiejętność pilotowania dodo (0/10): 4/10 Umiejętność pilotowania helikopterem (0/10): 5/10 Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Kacper i mam 13 lat. chodzę do SP... Bardzo interesuję się grami typu Day-Z... Sr że Tak Mało Ale Nie Ma Co opisywać
RareGun17 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 @Kacpix zostajesz przyjęty na okres próbny.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi