Dzejsoon Opublikowano 10 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Rekrutacja: ON Co oferujemy?: - Bazę Ultra. - Skina grupowego czasowego. - Obecność na resetach pojazdów. - Dużo śmieszkowania. - Wyjazdy na Crashe/Train. Wymagania!!: - Przynajmniej 15lat. - Znajomość mapy. - Minimum 15h na serwerze. - KdR 1.50+. - Sprawny mikrofon oraz TeamSpeak3. - Dystans do siebie. Wzór Podania: 1. Nick na serwerze: 2. Wiek: 3. KdR: 4. Jak długo grasz na serwerze?: 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) - Umiejętność Strzelania?: (1-10) - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 10. Kierowca czy Strzelec?: ZAPRASZAMY DO PISANIA PODAŃ!! Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Dzejson 1
xShafter Opublikowano 10 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick na serwerze: ShafterR. 2. Wiek: 15. 3. KdR: Aktualnie nie mam bo nowa edycja. 4. Jak długo grasz na serwerze?: Kilka miesięcy. 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Kilka godzin dziennie. 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: W sumie w żadnej. 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Nazywam się Rafał. Gram w mta kilka lat. Interesuję się motoryzacją. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Tak. 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: 7. - Umiejętność Strzelania?: 8. - Umiejętność pilotażu?: 5/6. 10. Kierowca czy Strzelec?: Strzelec. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez xShafter
Dzejsoon Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 @xShafter Przyjęty na okres próbny! 1
iMix3r Opublikowano 10 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick na serwerze: iMix3r 2. Wiek: 17 3. KdR: Brak 4. Jak długo grasz na serwerze?: Grałem około rok temu na serwerze. Nie wiem ile. Ostatnio grałem na innych serwerach DayZ 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:5h+ 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: Grałem w Bandits wraz z @Enigmaa lecz grupa się rozpadła i teraz razem szukamy ekipki. 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Informatyk 2kl. Dosyć spokojny ( czasem łapie tilt'a przy głupiej śmierci ). Nie lubię pisać o sobie jestem dosyć skryty. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Bezproblemowo 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: 7,5 - Umiejętność Strzelania?: 7,5 - Umiejętność pilotażu?: 8,5 10. Kierowca czy Strzelec?: Obojętne. Potrzeba kierowcy wsiadam za kierownice. Potrzeba strzelca biorę broń w dłoń. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez iMix3r
Enigmaa Opublikowano 10 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wzór Podania: 1. Nick na serwerze: Enigmaa 2. Wiek: 18 3. KdR: brak 4. Jak długo grasz na serwerze?: ostatni raz gralem rok temu 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4/5h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: Grałem w Bandits wraz z @iMix3rlecz grupa się rozpadła i teraz razem szukamy ekipki. 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: tak 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: 10-10 - Umiejętność Strzelania?: 8/9-10 - Umiejętność pilotażu?: 10-10 10. Kierowca czy Strzelec?: to i to
Dzejsoon Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2017 @iMix3r Przyjęty na okres próbny!! @Enigmaa Przyjęty na okres próbny!! 1
GGGG Opublikowano 11 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick na serwerze: PompaM4A1 2. Wiek:16 3. KdR:Nie gralem bo mialem bana ale na tamtej edycji mialem jakies 2.80 4. Jak długo grasz na serwerze?: 2 lata albo 1 rok i 5 miech 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:Nzr SM Niepla I jakies inne 9. Twoje umiejętności:Kampienie - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 4/10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 7/10 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 6/10 10. Kierowca czy Strzelec?: 5/10 Jak mnie nie bedzie chcialo nzr to moge doloczyc do was Edytowane 11 Grudnia 2017 przez GGGG 1
Dzejsoon Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2017 @GGGG Odrzucam!! 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi