Magic1337 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jeśli składasz skargę na admina to musisz jeszcze nick podać jego. 1
Ja+ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 1 Grudnia 2017 @Magic1337 Ale Ja mam nick ( Ja ) 1 1
Magic1337 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2017 A tego nie wziąłem pod uwagę.. przypał Nie było tematu 5
FaaR Opublikowano 1 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Masakra za samo tłumaczenie "było mało zombi więc postanowiłem wyjść z kampy i zacząć polowanie" a tych mało zombi to ilu dwóch trzech ośmiu ? 2
CuK!eR Opublikowano 1 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nie potrafisz Polować to siedzisz w kampie proste ban słuszny nawet nie muszę dema oglądać bo wystarczy mi Twój opis. I nie wysyłaj go na badania okulistyczne bo dobrze zrobił ale Ty za to widzę z główka nie teges polecem tomorgraf lub rezonans. 2
Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Panowie nie popadajmy ze skrajności w skrajność ? za sam nick jakoś cię nie lubię ? (Żarcik) co do bana, dokładnie jak JAAAAaa napisał, nie umiesz nie poluj ? my admini nie mamy czasu analizować całej mapy i wszystkich graczy, jest sytuacja jest reakcja. dobrze grasz i fajnie jak jesteś na sv ( ofc nie ze względu na nick) ale zasady zasadami dla każdego takie same. Licze ze przyjmiesz ban na klatę i zmienisz nic na „PiSanka” ? powodzonka, a na przyszłość popatrz na nas z innej perspektywy. ps. Powinieneś sie cieszyć trybunał wasz wiec i werdykt bedzie wasz ? PiS (peace) na koniec Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Pan Psychoza 2 1
_Patrykoo_ Opublikowano 2 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Teraz nagle że zapomniałeś bana aj dobra możecie zamknąć.
Ja+ Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) @Premier Beata Szydło Każdemu może się zdarzyć zapomnieć nie raz miałem dać ban to sobie chu...poleciałem i nie dałem ban i to przez jeb... słonecznik jem jem jem jem i przestać jeść nie mogę i moje myśli odlatują do ciepłych krajów @x_warrior Rozpatrzysz to?? Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Ja+ 1 2
Rekomendowane odpowiedzi