cy( . Y . )cki Opublikowano 29 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam dawno mnie tu nie było i chciałem pogarać na codzie ale patrze ze cos jest nie tak ? reset miał być a juz dawno po nim dalej martwy ?Czy Cod juz umarł czy bedzie działał ? pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 29 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Reanimacja COD'a trwa, mam nadzieję że niedługo będzie zdrowy 2
cy( . Y . )cki Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 To mus czekać Dzięki
Właściciel GET Opublikowano 29 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie upadł. Dzisiaj w nocy wleci lista zmian. 1
Właściciel GET Opublikowano 2 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi