Ekcid Opublikowano 26 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 26 Listopada 2017 Moj nick w grze CSGO to Ekcid gram dosc dlugo w csa ale mialem wieksze lub mniejsze przerwy a wiec skill nie rozwala Mam na imie Lukasz obecnie mieszkam w Niemczech, mam 26lat pracuje zawodowo ale niestety nie w swoim zawodzie bo zawod ktorego sie wyuczylem jest beznadziejny i trzeba pracowac w weekend (kucharz), (nie odpowiadam na pytania kulinarne BO NIE MAM ZIELONEGO POJECIA NA TEN TEMAT :D) W wolnym czasie lubie sie zrelaksowac przy kompie i czasami pokopie pilke jak pogoda pozwala. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez hejtu na moj temat :D:D:D
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 26 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Hej
Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 27 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2017 witaj
Magic1337 Opublikowano 27 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2017 No cześć
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 29 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Siemano
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi