Dominiczek; Opublikowano 26 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) [ Formalności przed zakupem usługi ] Akceptacja regulaminu usług: tak Rodzaj płatności: sms / paypal / przelew Byle czym, [ Informacje o skinie czasowym ] Nazwa grupy: SkillCentrum*Link do skina: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-skins/29541-skin-bomzha-v7.html Adnotacja dotycząca skinów grupowych: Nie można ustawiać skinów ważących ponad 5 mb! Nie można ustawiać skinów przezroczystych ani zbugowanych! Nie można ustawiać skinów z rodzaju: anime, zombie ani z wydźwiękiem erotycznym! Skin musi być pełnowymiarowy - nie może być niższy od standardowego! Edytowane 27 Listopada 2017 przez Mlodyy;)
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2017 Twój wniosek o zakup skinu grupowego został przyjęty do realizacji. Trwa weryfikacja potwierdzająca dokonanie wpłaty. O zatwierdzeniu płatności zostaniesz poinformowany w tym temacie. Jeżeli w ciągu 48h nie zostanie zaksięgowana, skin grupowy nie zostanie zrealizowany! --- [!] Prosimy upewnić się czy wpłata została dokonana prawidłowo. Potwierdzenie dokonania wpłaty prześlij w prywatnej wiadomości do @Nesty. W przypadku wpłaty za pomocą SMS, wyślij otrzymane kody zwrotne SMS. W przypadku wpłaty za pomocą PSC, wyślij poprawny kod 16-znakowy PSC. W celu przyspieszenia weryfikacji płatności za pomocą PRZELEW-u, prześlij na e-mail: [email protected] potwierdzenie wysłania przelewu w formie PDF.[!] Potwierdzenie przelewu można wygenerować, wchodząc na konto bankowe! GET, 26 Listopada 2017 Potwierdzam - 15 PLN ( 3 miesiące ).
Dominiczek; Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Grupa SkillCentrum*
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2018 Czy usługa nadal aktualna? 1
niczek Opublikowano 3 Marca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Nie, SKC^ Prawię nie gra a można tak zrobić że za te moję 15 zł mogę mieć szope dla bazy QueenAndBlue? Bo to moja była kasa.. I konto Mlodyy;) też kiedyś było moje ale nie mogłem już się na nie zalogować Pozdrawiam... Edytowane 3 Marca 2018 przez :.ReQ:. 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 3 Marca 2018 To nie rób multi-kont co chwile, jak wspomniałem. Możesz wykorzystać te 15 PLN. 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 3 Marca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi