Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2017 Szybka rekrutacja na ModChata v6 Zapraszamy! Obowiązkowy wzór podania... Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannymGodziny gry na serwerze: należy wpisać orientacyjne godziny gry na serwerze Nick jakiego używasz:Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwaStaż gry na serwerze: jeśli wystąpiły przerwy, uwzględnij to w podaniuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK / NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ NAPISZ JAKIE ] / NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Wymagania na ModChat... -Dojrzałość emocjonalna! - - Wiedza na temat serwera DayZ - - Znajomość regulaminu oraz zasad serwera - - Rozpoznawalność wśród graczy na serwerze - - Dobra komunikatywność - Ważne informacje... Rekrutacja szybka otwarta do odwołania! Podania składamy w tym temacie - każdy ma szansę zostać ModChatem! Zabrania się jakiegokolwiek komentowania czy dawania negatywnych reakcji do podań na ModChata. Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego na stanowisku ModChata, możesz zostać awansowany na pełnoprawnego ModChata+! Pozdrawiamy, FGTeam 6
Jerychoo Opublikowano 26 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym i dziennym Godziny gry na serwerze: w tygodniu od 15 do 21 w weekendy od 10 do 24 Nick jakiego używasz: .$ad^#jeryy*./. Wiek: 16 Staż gry na serwerze: rok +/- ,przerwa 6 miesięcy Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK , SuperModerator na tacticu Kamza. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] °jestem aktywnym graczem; °mam w miarę długi staż i dobrze znam serwer; °często gram w takich godzinach kiedy nie ma żadnych moderatorów. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: w każdym dniu w godzinach popołudniowych. Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/ 8 2
Nelson Opublikowano 26 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Jestem graczem: Gram w dzień jak i w nocy Godziny gry na serwerze: 15-12/1/2 Nick jakiego używasz: SaD^Nelson Wiek: 18 Staż gry na serwerze: Ponad Rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Posiadałem takie rangi na serwerach SA:MP i MTA Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Umiem się zachować -Gram codziennie -Znam bardzo dobrze mapę gta -Umiem pomagać -Komunikatywność W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Zaraz Edytowane 26 Listopada 2017 przez Nelson Kamzo, 11 Grudnia 2017 Niestety, twoje podanie zostało odrzucone! 5 1
Dzejsoon Opublikowano 26 Listopada 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: Nocnym oraz Dziennym Godziny gry na serwerze: na weekendzie od 10-22 (czasem dłużej), a w tygodniu od 15-23 (oczywiście z przerwami na naukę) Nick jakiego używasz: uN^Dzejson Wiek: 14 Staż gry na serwerze: =/- 6 miesięcy z miesiącem przerwy czyli 5 miesięcy Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK Moderatora Na tactiku oraz Administratora,Moderatora na Serwerach kolegów Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: 1. Posiadam kulturę osobistą 2. Lubię pomagać innym 3. Na serwerze jestem codziennie i długo na nim gram 4. Znam się na byciu Moderatorem na serwerach W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Kiedy tylko chcesz Pozdrawiam Kamzo, 11 Grudnia 2017 Twoje podanie nie zostało w pełni zaakceptowane. Nie zostaniesz skreślony. Będziesz pod miesięczną obserwacją. GET, 4 Stycznia 2018 Podanie zostaje oddalone w związku ze wcześniejszymi ustaleniami. 3 2
Trust Opublikowano 26 Listopada 2017 Donator Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: Od poniedziałku do piątku gram w dzień, a w weekendy gram w dzień i często robię nocki. Godziny gry na serwerze: Poniedziałek - piątek 15-22 w weekendy mogę grać całe dnie i noce 10 rano - 3 w nocy. Nick jakiego używasz: trust Wiek: 17 Staż gry na serwerze: Gram już z 6/7 miesięcy, ale jeśli odliczymy od tego przerwy to wyjdą jakieś 4 miesiące bez przerw. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, support na kilku serwerach DayZ. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: -Nie faworyzuję - Dokładnie rozważam daną mi sprawę. - Jestem aktywny na forum i w grze. - Staram się odpowiadać na pytania graczy. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdym dniu po 15. Kamzo, 11 Grudnia 2017 Na prośbę Trusta oddalam podanie. 2
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2017 Wzór został nieco zmieniony - proszę o modyfikację swoich podań. [ UWAGA! ] Jest to wyjątkowa edycja serwera, dlatego każdy zaczyna z zerowym kontem. Oznacza to, że każdy ma prawo zostać ModChat'em serwera! GET, 26 Listopada 2017 Bardzo proszę o zaprzestanie dodawanie reakcji do podań! 2
DeadLive Opublikowano 26 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: dziennym / nocnym Godziny gry na serwerze: W weekendy od 13:00 do około 01:00 a w tygodniu od 16 do 22 Nick jakiego używasz: #dranx) Wiek: 16 Staż gry na serwerze: Około półtorej roku z jedną przerwą pod różnymi nickami (Za czasów DRG) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK: Administratorzy na tacticach. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Lubię pomagać innym. - Jestem aktywny na serwerze jak i forach. - Nie faworyzuję. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdym po godzinie 16. Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało odrzucone. Gracz nie pojawił się na rozmowie, ani nie uprzedzał, że się nie pojawi! 6
JJKL Opublikowano 26 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym Godziny gry na serwerze: myślę, że jak jest szkoła to tak od 18:00 do 23:00 może dłużej. Nick jakiego używasz: JJKL Wiek: 16 Staż gry na serwerze: Od pierwszej edycji. Ostatnio miałem przerwę dość długą bo aż parę miesięcy. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE jak dobrze pamiętam. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE będzie to mój pierwszy raz. ''zawsze musi być ten pierwszy raz'' Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: Jestem graczem który raczej próbuje załatwiać sprawy spokojnie a nie od razu obrażać kogoś i jego rodziców bo nie popieram tego. Lubię pomagać graczom często odpowiadałem nowym graczom jak czegoś nie wiedzieli to próbowałem im wytłumaczyć i wychodziło mi to . Nie lubię faworyzować nawet jeśli chodzi o mój team to jeśli oni coś źle zrobią to oczywiście wyjaśniam to z nimi i przepraszam grupę która poczuła się urażona przez nich. Teraz będę częściej bywał na serwerze ponieważ postanowiłem wrócić do gry więc na pewno będę aktywny na forum jak i na serwerze. Jeśli gracz poprosi mnie o pomoc to jak najszybciej będę mu próbował pomóc. Jeśli administracja będzie mnie potrzebować będę próbował się zjawiać jak najszybciej. Oczywiście gdy wyższa ranga będzie chciała mi dać radę przyjmę ją do siebie bo jednak to jest wyższa ranga i wie lepiej niż ja i chętnie będę przyjmował propozycje od wyższych rang niż moja. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Gdy mi napiszę Administracja, że zaprasza na rozmowę kwalifikacyjną to napiszę, że już wchodzę lub czy mogę trochę później. GET, 12 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/
Bicekk* Opublikowano 26 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennymGodziny gry na serwerze: 14-22~ Nick jakiego używasz: .sadWho?Wiek: 15Staż gry na serwerze: 2 lata+/- .Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [SUPPORTER,Administrator,Moderator na serwerach DayZ/RPG. [Nie koniecznie na fg] ]Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Jestem pomocną osobą, myślę że poprawiłem swoje zachowanie. - Mam bardzo długi staż na serwerze, Wiem o nim prawie wszystko. - Jestem w stanie pomoc innym ludziom w razie potrzeby, i mysle ze jak na swoj wiek jestem wyrozumiały. - Nie faworyzuje swojego Teamu. - Jestem codziennie aktywny. Przy komputerze jestem w stanie spędzić 5-6 godzin na tygodniu. [do 06:00 nad ranem w weekend ;D] W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdej porze wystarczy że ustalicie datę ja jestem w stanie się dostosować. Kamzo, 11 Grudnia 2017 Twoje podanie nie zostało w pełni zaakceptowane. Nie zostaniesz skreślony. Będziesz pod dwutygodniową obserwacją. GET, 4 Stycznia 2018 Podanie zostało wstrzymane. GET, 4 Lutego 2018 Podanie ponownie reaktywowane.
MentosToJa Opublikowano 26 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennymGodziny gry na serwerze: 16-23 w tydoniu, od 12 do 4 nad ranem w weekendy. Nick jakiego używasz: [W.R]MentosToJaWiek: 17 Staż gry na serwerze: Razem około roku nie licząc przerwy.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAKCzy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ MODERATOR ]Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Długi staż na serwerze - Pracę jaką wkładam na rzecz serwera - Doświadczenie - Obycie się z grą (ponad 6 lat grania w mta) W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdy dzień w godzinach wieczornych. Kamzo, 3 Grudnia 2017 Na prośbę Mentosa oddalam podanie. 2 1
Aki Opublikowano 26 Listopada 2017 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 26 Listopada 2017 Jestem graczem: dziennym oraz nocnymGodziny gry na serwerze: w tygodniu od 16 do 22 a weekendy od 12 nawet do później nocy. Nick jakiego używasz: rC^AkiWiek: 20Staż gry na serwerze: od około czerwca z przymusową 1,5 miesięczną przerwąCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Niestety takCzy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Nie, ale jestem jeszcze w wieku gdzie mogę się tego nauczyć. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: -Przez moją przygodę na FG poznałem regulamin lepiej niż ktokolwiek inny, -Faworka w moim przypadku nie istnieje(bo nie mam kolegów), -Po unbanie jestem przykładem dobrego nie toxycznego gracza, -Warto zaznaczyć że posiadam kolekcję ss'ów na dysku "C" które mógłbym użyć do skarg na toksycznych graczy. -Oczywiście jestem często dostępny i chętny do pracy w grupie. Mam nadzieję że to podanie zostanie rozpatrzone zgodnie z obietnicą z tzw. czystą kartą. Pozdrawiam Cieplutko W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: raczej w godzinach popołudniowych a co do daty się dostosuję. Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/ 2
Luki1521 ツ Opublikowano 27 Listopada 2017 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 27 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym i dziennymGodziny gry na serwerze: w tygodniu 16-21, 00:00-02/03, a w weekendy mało gram ponieważ spędzam czas trochę inaczej Nick jakiego używasz: [MW]Luki1521Wiek: 17Staż gry na serwerze: od 22 listopada lecz wcześniej grałem z licznymi przerwamiCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TakCzy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, support na 2 serwerach DayZKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: ✔ Długi staż na gamemodzie DayZ (około 3/4 lat) ✔ Lubie pomagać innym/nowym graczom ✔ Nie faworyzuję ✔ Znam regulamin W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Poniedziałek od godziny 13, a reszta tygodnia od godziny 16 (aktualny tydzień później poniedziałek również od 16) Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/
Terro[R] Opublikowano 27 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym|dziennym Godziny gry na serwerze: w tygodniu 15-18 przerwa i 20-24 weekend: czasami nawet cały dzień : D Nick jakiego używasz: QQ.Terro[R] Wiek: 16 lat Staż gry na serwerze: 3 lata z przerwami Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, administrator na pyl*** Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: *na serwerze spędzam dużo wolnego czasu *znam się co nieco na komendach *lubię pomagać graczom *jestem zaangażowany w to co robię *większość spraw dokańczam do końca W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: kiedy administrator będzie miał ochotę : D Kamzo, 11 Grudnia 2017 Niestety, twoje podanie zostało odrzucone! GET, 4 Stycznia 2018 Podanie zostaje reaktywowane na miesiąc testów. GET, 4 Lutego 2018 Podanie zostaje odrzucone na prośbę autora. 1
Bogus! Opublikowano 29 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Jestem graczem: dziennym Godziny gry na serwerze: 14-20 niekiedy dłużej niekiedy krócej. Nick jakiego używasz:[ELITE]ToJa Wiek: 16 Staż gry na serwerze: Grałem w kwietniu tego roku do czerwca później miałem przerwę od czerwca do września ,a od października zaczynam znowu systematycznie grać. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK mute 12 h Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] Jestem osoba dojrzała jak na swój wiek. Jestem pomocny dlatego jeslij ktoś będzie potrzebował pomocy zawsze mu mogę pomóc. Dlaczego również chciałbym zostać moderatorem? Również dlatego że na serwerze często są jakieś kłótnie ktoś kogoś wyzywa ,a w tym czasie na serwerze nie ma żadnego moderatora. Jestem graczem dziennym jak i porannym oraz nocnym więc serwerem mógłbym się zająć o każdej porze. Myślę że i mi należy się szansa na mod-chata. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: w tym tygodniu od 14:30 do 17;00 lecz w następnym od 14:30 do 20:00 GET, 12 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/
MRZ_PL Opublikowano 29 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Jestem graczem: nocnym i dziennym w weekend Rano dziennym i nocym Godziny gry na serwerze: weekend: 9 do 19,20 a Dni Szkoły,pracy: od 17,18 do nocki Nick jakiego używasz:MRZ Wiek: 13,5 Staż gry na serwerze: Był przerwy nie grałem rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: dostałem Muta Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK Mod chat na innym dayz Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: Jestem ogarnięty.Zawsze kiedy ja jestem to ciągle się przezywają.Lubię pomagać graczą i mam dużo wolnego czasu. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Czasami 17,16 a najwyżej 18:30 cos takiego Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało odrzucone. Gracz nie pojawił się na rozmowie, ani nie uprzedzał, że się nie pojawi!
K1CP3R Opublikowano 29 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2017 Jestem graczem: Lubie sobie pograć w dzień ale też w nocy lubię udzielać innym pomocy.Godziny gry na serwerze: jestem nowym graczem tak około 10h/ Nick jakiego używasz: K1CP3RWiek: 14Staż gry na serwerze: 2 miesiące.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK Administrator,support na serwerach RPG. [Nie koniecznie na fg] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Jestem osobą o dużym intelekcie,Znam dużo komend. -Wiem (chyba)wszystko o serwerze wszystkiego można się douczyć. - Jestem aktywny na serwer mógł bym poświęcić około 4-6h w dni w których chodzę do szkoły a w weekend około 6-9h zależy na ile życie prywatne pozwoli. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: w każdy dzień w godzinach popołudniowych, a w tygodniu a w weekend całe dnie. Dziękuje za rozpatrzenie mojego podania.Z całego Serca K1CP3R GET, 12 Grudnia 2017 Podanie zostaje odrzucone - poszedłeś z TS3 bez słowa, bez uprzedzenia, a ponadto masz 1 post na forum. Daj się lepiej poznać i zapraszamy do następnej rekrutacji.
fr0st Opublikowano 30 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2017 Jestem graczem: Gram w dzień jak i w nocy Godziny gry na serwerze: 14:00 / 05:00 Nick jakiego używasz: |FEx|fr0st[-** Wiek: 21 Staż gry na serwerze: Ponad Rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Posiadalem swoj serwer Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Umiem się zachować -Komunikatywność -Umiem pomagać -Gram codziennie -Patrze Caly czas na czat W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Odrazu ! Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało odrzucone. Gracz nie pojawił się na rozmowie, ani nie uprzedzał, że się nie pojawi!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Termin składania podań!--- Rekrutacja na ModChata zostanie zamknięta w następnym tygodniu. Dokładnie w piątek, tj. 08.12.2017. Do tego czasu prosimy, o złożenie wszystkich podań! ---
Skay Opublikowano 3 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym Godziny gry na serwerze: 16:00-0:00 Nick jakiego używasz: Skay Wiek: 15 Staż gry na serwerze: prawie 2 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: Jestem bardzo miłą osobą rzadko wiąże się w kłótnie na chacie pomagam początkowym graczom jak potrzebują pomocy. Jestem często widywany na serwerze dużo osób mnie lubi i kojarzy. Mimo na swój wiek jestem bardzo dojrzały i można się ze mną dogadać jak i na serwerze też tak na ts'ie. Często widzę osoby na serwerze które się kłócą albo wyzywają innych i nie ma nikogo z administracji. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Codziennie od 16:00-0:00 Edytowane 3 Grudnia 2017 przez T!GeR Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/
Letox Opublikowano 4 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jestem graczem: Dziennym i Nocnym Godziny gry na serwerze: 14:00-20:00 W Weekendy nawet dłużej Nick jakiego używasz: Letox Wiek: 17 Staż gry na serwerze: 4 Miesiące Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Nie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] -Jestem Ogarnięty, Umiem się zachować w dany sposób do odpowiedniej sytuacji -Rzadko kiedy popadam w konflikt z Graczami na serwerze -Lubie pomagać -Jak na Mój staż na serwerze spędzam na nim dużo wolnego czasu (500h Ponad na dwóch kontach) -Nie faworyzuje nikogo -Staram się na bieżąco poprawiać moje zachowanie W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: 15:00-0:00 Kamzo, 11 Grudnia 2017 Podanie zostało przyjęte! Gratulujemy. Proszę Cię o zapoznanie się ze specjalnym tematem: https://fragujemy.com/topic/49842-faq-mta-wprowadzenie-nowego-moderatora%C2%A0w-sie%C4%87-fragujemycom/ 1
Rekomendowane odpowiedzi