Skocz do zawartości

[KOSZ] Informacje dotyczące resetu globalnego

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano
12 godzin temu, Spocony napisał:

1. pytanie czy zombie będą biegać sprintem czy wolno? osobiście preferuję opcje wolnego biegania która zapobiegnie kampieniu a nie będzie denerwować przy poruszaniu się.

Analizowałem to i jeszcze nie wiem.

12 godzin temu, Spocony napisał:

Widzę wiele nowych rzeczy na plus ale helicrash, planecrash, godzinazombie czy nie za dużo tego ?

Serwer powinien mieć atrakcje różnego rodzaju tym bardziej, jeśli nie są one zbliżone do siebie. Zwróć uwagę, że tak jest w naszym przypadku - każdy taki mini-event jest oryginalny na swój sposób. I dobry pomysł rzucił@M!k0 sugerując, aby były regularne przerwy w spawnie dla HeliCrash'a - to też doda oryginalności. 

10 godzin temu, M!k0 napisał:

Do tego, proponuję by zamiast wszystkich itemów, respila by się w nim TYLKO amunicja, nie broń, części do aut, medykamenty i jedzenie a sama amunicja

HeliCrash ma być miejscem, gdzie respić się będą różnego rodzaju itemy. I nie mówię o medykach, lecz ogólnie o wszelkich itemach typu: jedzenie, części do auta, trochę broni, trochę magazynków. Z kolei CrashSite będzie respił tylko i wyłącznie dane bronie po kilka sztuk oraz amunicję w skrzynkach. Twój pomysł zaburzyłby kompletnie pomysł z CrashSite.

PS. Prawdopodobnie już wiem, jak również zrobić, aby tylko w bazie oznaczać tent jako "prywatny". 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Można dodać w nocy zwiększoną aktywność zombie, czyli za dnia np biegałby wolno, a w nocy sprintem. Ogólnie zarys polega na tym, aby nocą były trudniejsze do zabicia/ucieknięcia/ukrycia. To też byłoby jakieś urozmaicenie. Może być od 24 do 6 poprzedzone stosownym komunikatem na serwerze.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano
7 godzin temu, System napisał:

Można dodać w nocy zwiększoną aktywność zombie, czyli za dnia np biegałby wolno, a w nocy sprintem. Ogólnie zarys polega na tym, aby nocą były trudniejsze do zabicia/ucieknięcia/ukrycia. To też byłoby jakieś urozmaicenie. Może być od 24 do 6 poprzedzone stosownym komunikatem na serwerze.

Moim zdaniem totalnie bez sensu. Jak dla mnie niech będą zombie biegające truchtem, nie sprintem. To w zupełności wystarczy aby trochę zmniejszyć częstotliwość kampienia i nie będzie jakimś wielkim utrudnieniem dla gracza. Zombie biegające sprintem są strasznie irytujące i bardzo, ale to bardzo zniechęcają do dalszej gry.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
12 minut temu, Lumcia Gumcia napisał:

Zombie biegające sprintem są strasznie irytujące i bardzo, ale to bardzo zniechęcają do dalszej gry.

Często gram w nocy gdzie jest max 5 osób i wieje cholerną nudą, bo nic się nie dzieje, z wolnym zombie się nie poganiasz, a z takim to będziesz miał zabawę przez caaaałe 24h. Za dnia więcej graczy bossy itp, a w nocy wściekłe i niewyżyte zombie po dniu

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Dnia 25.11.2017 o 16:20, Nesty napisał:

c) Nowa oferta skinów grypowych

Każdy gracz będzie w bazie posiadał miejsce, w którym będzie mógł się przebrać.

Ponadto, skina na zawsze pro będzie mógł być zmieniany jedynie 3 razy - każda kolejna zmiana to koszt 2,50 PLN.

Moje pytania:

- Skina bedzie mozna ubierac tylko w bazie?

- Czemu bedzie mozna zmienic skina jedynie 3 razy?

A poza tym, wszystkie zmiany mi sie podobaja ^^

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Póki co takie jest założenie, ale jak wyjdzie tego nie wiem.

AD 2. Dlatego, że wielu z Was nadużywa to. Zmiana skina do 3 pozwoli ograniczyć ten proceder i do tego zniesiemy limit raz na miesiąc. Każdy ten limit będzie mógł wykorzystać w dowolnym momencie, a po jego przekroczeniu zapłaci.

Opublikowano
Godzinę temu, Nesty napisał:

AD 1. Póki co takie jest założenie, ale jak wyjdzie tego nie wiem.

AD 2. Dlatego, że wielu z Was nadużywa to. Zmiana skina do 3 pozwoli ograniczyć ten proceder i do tego zniesiemy limit raz na miesiąc. Każdy ten limit będzie mógł wykorzystać w dowolnym momencie, a po jego przekroczeniu zapłaci.

AD.1 Proszę, nie rób aby skina zakładało się w bazie, według mnie to nie będzie miało sensu, i będzie trochę problematyczne. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Tutaj moje 2 pytania: 

1. Czy kdr zostanie usunięte? Jak wiadomo kdr dla niektórych osób znaczy dużo, dla niektórych to są tylko liczby. 

2. Jeśli już kdr zostanie usunięte to co z systemem rang? Dotychczas system rang działa tak iż potrzebujemy wystarczającą ilość kdr oraz godzin na serwerze aby otrzymać/awansować na rangę Gracz/Pro-Gracz/Champion/Godlike. 

Według mnie kdr powinno zostać, ponieważ idealnie współpracuje z systemem rang. Jeśli administracja ma jakieś propozycję co do systemu rang to chętnie się dowiem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
43 minuty temu, Bad..A napisał:

Według mnie kdr powinno zostać, ponieważ idealnie współpracuje z systemem rang. Jeśli administracja ma jakieś propozycję co do systemu rang to chętnie się dowiem.

a może usunąć KD.R a zostawić rangi? Stworzyć taki system niewidocznego KD dla graczy, ale tak aby dział dobrze z obecnym systemem rang. W skrócie ukryć KD, ale nie usuwać, aby działały rangi

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Ja nie wiem ile razy mam to pisać, żeby dotarło do tych głów: KDR to stosunek zabójstw do zgonów i samemu sobie możesz wyliczyć... Nosz kurwa... 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

moim zdaniem usunąć KDR, a rangi zastąpić nowymi za zabijanie zombie. Wtedy serwer nie skupiał by się tylko na pvp między grupami.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano
36 minut temu, Uzillo napisał:

moim zdaniem usunąć KDR, a rangi zastąpić nowymi za zabijanie zombie. Wtedy serwer nie skupiał by się tylko na pvp między grupami.

Nie było by to złe, ale nie za same zabójstwa zombie, może cos typu: 

Pro-Gracz 300 zabójstw ludzi i 150 zombie 

Champion 600 ludzi 300 zombie oraz 1 boss

Godlikr

1200 zabójstw 600 zombie i 3 bossy

Może cos takiego? Tylko nie z takimi małymi liczbami co do zabójstw bo było by trochę latwo. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może zastąpić championa rangą Veteran?

Opublikowano
2 minuty temu, M!k0 napisał:

Champion jest ok, jak już to Godlike, choć po co zmieniać je?

Opublikowano

Pomysły bardzo dobre i trzymam kciuki za świetny start serwera. A co z normalnymi autami ? Będą respić się bez wszystkich części czy tylko bez niektórych ?

Opublikowano

Chyba logiczne że pojazdy "normalne" będą bez części...

Opublikowano
1 godzinę temu, Krystek napisał:

Chyba logiczne że pojazdy "normalne" będą bez części...

Nie zrozumiałeś pytania Kendziora.. chodziło mu  o to czy respia się zawsze bez 4kół i silnika czy po prostu losowe np 2 koła.

Krystek,
To Ty nie zrozumiałeś. Jak widać napisał czy "BĘDĄ" się respić a czy "RESPIĄ" się...
Opublikowano

123.thumb.png.0d4b247ef8697fc8f0226f919ca068c8.png

Nadal nie otrzymałem odpowiedzi, a dużo osób popiera ten pomysł.

5 godzin temu, tru ツ napisał:

Champion jest ok, jak już to Godlike, choć po co zmieniać je?

5 godzin temu, M!k0 napisał:

Po co to zmieniać? Rangi są dobre i moim zdaniem nie ma potrzeby by zmieniać je.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności