Kuszek Opublikowano 2 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Też ją polecam zarąbista gierka :P
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2013 Z pewnością jak bym miał wybierać pomiędzy jakim kolwiek CoD'em to oczywiście bym wybrał BF 3. Jest wiele lepszą grą na dzisiejsze czasy. Pozwala na więcej. A na pewno zadowalającym jest dubbling :)
Karo(L) Opublikowano 19 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Grałem - polecam. : ) Świetna gra! Grafika, kampania no i gra Multiplayer, aahh! :*
TeQ Opublikowano 29 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Września 2013 Ja kupiłem za 110 zł przez allegro :D gra wyśmienita polecam dla graczy z wymaganiami
St4siUuuu Opublikowano 29 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2013 Gra jest czadowa ! Polecam grałem od początku w nią odkąd wyszła do teraz:),ale teraz BF4 jest na 1-szym miejscu :D
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi