Skocz do zawartości

[KOSZ] GlobalReset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie wiem gdzie z tym tematem więc przyszedłem na Offtopic. Dzisiaj na serwerze jakiś gracz pytał o reset pojazdów, a jakiś moderator nie pamiętam ale najprawdobodobniej był to kamzo odpowiedział że reset pojazdów odbędzie się wraz z resetem globalnym czyli usuwaniem tentow itp. Więc jeżeli gracze nie będą mieli nic to mają tak poprostu walczyć o auta z jakichś UMP itp. oraz pchać auta do baz? Czyli lecimy na hardkora? Mi tam się to osobiście podoba. Ale chciałbym się upewnić ja forum :)

Opublikowano

No tak sama nazwa reset globalny mówi o usunięciu WSZYSTKIEGO. Kont, itemów, pojazdów. 

Opublikowano
2 minuty temu, tru ツ napisał:

No tak sama nazwa reset globalny mówi o usunięciu WSZYSTKIEGO. Kont, itemów, pojazdów. 

Tak, tylko kupionych tentów/skrzynek administracja przecież nie zabierze graczom. Nie pamiętam jak to dokładnie było podczas resetu globalnego, czy wszyscy zaczynają od zera, czy grupy które mają wykupione jakieś skrzynki/tenty otrzymują je przed resetem.

Opublikowano

Ostatnio było że chyba tydzień po global resecie otrzymywało się skrzynki zakupione przed lub w trakcie resetu. Pierwszy reset aut odbył się wtedy dzień po global resecie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spokojnie, do resetu jeszcze długa droga. Wszystko opiszemy wam w temacie, który za niedługo pojawi się na forum. Wystarczy tylko śledzić forum oraz fanpage serwera :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

W tym roku będą istotne zmiany w funkcjonowaniu niektórych usług na serwerze:

a) Skrzynki - zakup ich będzie tylko i wyłącznie na edycję.

b) Skiny grupowe na zawsze - maksymalnie będzie można zmienić skin 3 razy.

c) Bazy na zawsze - warunkiem utrzymania bazy będzie aktywne uczestnictwo grupy.

A o reszcie będziemy informować. Będzie można reaktywować skina grupowego, a także bazy, lecz warunkiem reaktywacji będzie przesłanka aktywnego uczestnictwa.

Każdy we wzorze otrzyma broszurę, którą będzie musiał podpisać, czyli zgodzić się na nowe warunki użytkowania. Ponadto 4 grupy mają starą ofertę skina grupowego - obowiązkowo te osoby będą musiały zapłacić tylko 10 PLN, aby przetransferować usługę na skina na zawsze pro.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano
7 godzin temu, Nesty napisał:

c) Bazy na zawsze - warunkiem utrzymania bazy będzie aktywne uczestnictwo grupy.

Ooooooo, ty jednak @Nesty wiesz co jest dobre. :*

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności