Babuszka Opublikowano 21 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2017 Siemka, nie wiem gdzie z tym tematem więc przyszedłem na Offtopic. Dzisiaj na serwerze jakiś gracz pytał o reset pojazdów, a jakiś moderator nie pamiętam ale najprawdobodobniej był to kamzo odpowiedział że reset pojazdów odbędzie się wraz z resetem globalnym czyli usuwaniem tentow itp. Więc jeżeli gracze nie będą mieli nic to mają tak poprostu walczyć o auta z jakichś UMP itp. oraz pchać auta do baz? Czyli lecimy na hardkora? Mi tam się to osobiście podoba. Ale chciałbym się upewnić ja forum
Trust Opublikowano 21 Listopada 2017 Donator Opublikowano 21 Listopada 2017 No tak sama nazwa reset globalny mówi o usunięciu WSZYSTKIEGO. Kont, itemów, pojazdów.
Lumcia Gumcia Opublikowano 21 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2017 2 minuty temu, tru ツ napisał: No tak sama nazwa reset globalny mówi o usunięciu WSZYSTKIEGO. Kont, itemów, pojazdów. Tak, tylko kupionych tentów/skrzynek administracja przecież nie zabierze graczom. Nie pamiętam jak to dokładnie było podczas resetu globalnego, czy wszyscy zaczynają od zera, czy grupy które mają wykupione jakieś skrzynki/tenty otrzymują je przed resetem.
Aki Opublikowano 21 Listopada 2017 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 21 Listopada 2017 Ostatnio było że chyba tydzień po global resecie otrzymywało się skrzynki zakupione przed lub w trakcie resetu. Pierwszy reset aut odbył się wtedy dzień po global resecie.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 21 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2017 Spokojnie, do resetu jeszcze długa droga. Wszystko opiszemy wam w temacie, który za niedługo pojawi się na forum. Wystarczy tylko śledzić forum oraz fanpage serwera 1 1
Właściciel GET Opublikowano 22 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 22 Listopada 2017 W tym roku będą istotne zmiany w funkcjonowaniu niektórych usług na serwerze: a) Skrzynki - zakup ich będzie tylko i wyłącznie na edycję. b) Skiny grupowe na zawsze - maksymalnie będzie można zmienić skin 3 razy. c) Bazy na zawsze - warunkiem utrzymania bazy będzie aktywne uczestnictwo grupy. A o reszcie będziemy informować. Będzie można reaktywować skina grupowego, a także bazy, lecz warunkiem reaktywacji będzie przesłanka aktywnego uczestnictwa. Każdy we wzorze otrzyma broszurę, którą będzie musiał podpisać, czyli zgodzić się na nowe warunki użytkowania. Ponadto 4 grupy mają starą ofertę skina grupowego - obowiązkowo te osoby będą musiały zapłacić tylko 10 PLN, aby przetransferować usługę na skina na zawsze pro. Pozdrawiam 4
Lumcia Gumcia Opublikowano 22 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2017 7 godzin temu, Nesty napisał: c) Bazy na zawsze - warunkiem utrzymania bazy będzie aktywne uczestnictwo grupy. Ooooooo, ty jednak @Nesty wiesz co jest dobre.
Krystek Opublikowano 27 Kwietnia 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi