Skocz do zawartości

[KOSZ] [INFO] Oszustwa na serwerach MTA!

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam wszystkich czytających. Piszę ten temat z tego powodu iż słyszę coraz częściej teksty typu: "hej kamzo, widziałem Cię dzisiaj na X serwerze", "kamzo sprzedałeś się grasz na X serwerze" itp.
Może powiecie, że to normalne, że ktoś sobie gra na innych serwerach itd., ale mi chodzi głównie o to, aby uważać na oszustów. Jak wiemy, community MTA ma bardzo niski poziom, jest tu dużo oszustów próbujących od was coś wyłudzić lub coś wam oferują w zamian za coś.

Tym tematem chcę wam przypomnieć, że różnorakie oferty o bazę, darmowe skrzynie itp. nie są załatwiane przeze mnie czy też @Nesty'ego poprzez inne serwery.
Tylko i wyłącznie na naszym serwerze DayZ i naszym forum!

Przestrzegam was i upominam, abyście nie dawali się nabierać. Potem będzie tylko "płacz" i zgrzytanie zębami, bo ktoś pod moim nickiem czegoś wam naobiecywał, a gdy przyjdziecie lub napiszecie do mnie na Fragu to okazuje się coś innego.
Myślę, że to wam da do myślenia.

Pozdrawiam - Kamzo.

• Ustrzel fraga! (+) 9
  • Właściciel
Opublikowano

Niebawem Fragujemy.com zostanie zarejestrowane jako działalność gospodarcza z siedzibą.

To poważny krok, który przyczyni się jeszcze bardziej do rozwoju sieci, m.in. poprzez wdrożenie nowego,

automatycznego sklepu usług, a także pomocy prawnej. 

W związku z tym takie nadużycia będzie można zgłaszać tak, aby organy ścigania zajęły się takimi sprawami.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności