Skocz do zawartości

[KOSZ] Serwer nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od wczoraj w południe tj 20.11 nie mogę wejść na serwer po zmianie mapy na inną, nie mam go w historii ani w ulubionych, nie mogę też go dodać, a łącząc się przez konsolę, wyskakuje mi takie coś, jakbym miał bana, a nie możliwe żebym miał, bo nawet admina nie było wtedy a ja grałem swój ostatni dzień na VIPie:

] connect 193.33.176.62:27015
NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.208:27015
Connecting to 193.33.176.62:27015...
You have been banned from this server.

Retrying 193.33.176.62:27015...
You have been banned from this server.

Opublikowano (edytowane)

Dobra sprawdziłem, nie mam żadnego bana. Gdybym go miał, mógłbym wejść na serwer i zostawałbym z niego wyrzucany, a ja nawet nie moge wbić, ani jednej kreski ładowania nie zmieli.

Edytowane przez Siuraczek :*
Opublikowano

Mi sie wydaje że możesz mieć zablokowane ip na serwa a czemu to nie wiem , to tylko sugestia 

Opublikowano (edytowane)

To było tak, że gram sobie gram i po zmianie mapy mnie wyrzuciło, jak już nie raz zresztą z komunikatem "connection warning" na czerwono u góry czy coś takiego, potem wyłączyłem jak zwykle grę i STEAMa ale po wejściu do gry już nie mogłem tam wbić. Bana żadnego nie mam, bo nawet jakby byl to bym mógł wejść na serwer.

A wy co, gracie normalnie?

Edytowane przez Siuraczek :*
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności