Dominiczek; Opublikowano 18 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2017 Imię:DominikWiek:16 Pochodzę z serwera:Mta DayzOd kiedy u nas grasz: Ponad od rokuZa co cenisz naszą sieć: Za miłą administację Za serwery króre Dalej działają.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Bo długo jestem na waszej sieci i stały bywalec to fajna ranga.Inne informacje o sobie: Lubie sobie pogadać bardzo długo gram na waszych serwerach najbardziej na dayz ale przeskodziło mi to ze bana dostałem I co jeszcze mam powiedzieć i to tyle ...
Szyderca Opublikowano 18 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi