ALE FAJNY KOGUT SZYSZKE ś Opublikowano 11 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2017 Imię:ŁukaszWiek: 15 Pochodzę z serwera: Mta Dayz Od kiedy u nas grasz: tak jakieś 5 MiesięczyZa co cenisz naszą sieć: Spoko administratorzy I spoko serwery.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Bo ta Ranga mnie bardzo interesuje.Inne informacje o sobie: Lubie Bardzo pogadać z innymi interesuje sie Działem mta I także Siecią Fragujemy . Lubie sobie Długo Pograć w gry .PS mam nadzieje że bendę Przyjęty na stałego Bywalca. 1
Właściciel GET Opublikowano 11 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 11 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 19 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi