KamaS Opublikowano 7 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2012 Barcelona vs Real a wy za kim jesteście i kto na waszym miejscu wygra ?
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 7 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2012 Hala Madrit! I wszystko jasne. Przy okazji to grają na kampnou czy santiago?
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 9 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2012 No to po meczu ;) 2:2 i piękny pojedynek Messiego, który trafił 2 bramki i Ronaldo, który tak samo strzelił 2 bramki ;)
B.A. Opublikowano 22 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2012 I tak messi jest lepszy bo wkoncu rekordy same sie nie biją.
Sh!q Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 FiGhTeR Messi nie ma Rekordu Rekord ma ziomek w latach jak sie nie myle 80 + miał ponad 109 bramek a messi ma 90 . :))
KaeN Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wiadomo, że Madryt i CR7 chodziaż dla mnie są lepsi :> Gdyby nie Xavi i Iniesta lub skrzydło czyli Pedro i Sanchez, Messi nie miałby takich akcji i tyle bramek to zasługa pomocy on tylko wykorzystuje sytuacje :>
Sh!q Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kaen masz racje Barcelona gra tylko na skrzydłach jak by mieli leciec srodkiem to by tracili piłke jak dziecko Cukierka :< a tak pozatym Kto wygra LM ?? :D Ja głosuje na Real . <3 !!!!!!!!!!!
B.A. Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Akurat to rekord należł dla anglika(jakiegos tam) i strzelił 64 gole w sezonie.
Sh!q Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fighter Pacz :) " it was reported Zambia's Football Association would contest Messi's title of the most goals scored in a calendar year. In the eyes of the Zambian FA, legendary striker Godfrey Chitalu scored 107 goals in 1972, the same year Müller set his supposed record with Bayern Munich. " <--- Przetłumacz to sobie i Rekord ma Zambijski Piłkarz Godfrey Chitalu ma 107 bramek które zdobył w 1972 roku . :))
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 24 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2012 Akurat to rekord należł dla anglika(jakiegos tam) i strzelił 64 gole w sezonie. Akurat te 90 bramek messiego o które tak głośno to gole w roku kalendarzowym, a nie sezonie. Po drugie w piłce nożnej nie liczą się bite rekordy, bo to jest gra zespołowa i messiemu najbardziej brakuje właśnie osiągnięć z reprezentacja, a przecież mają świetny team (np. messi, aguero, di maria, lavezzi). Ogólnie jestem fanem cristiano, ale szacunek za gre dla messiego. Co do LM, całym sercem stoję za RM, ale bayern się świetnie prezentuję i myślę, że puchar ligi mistrzów będzie ich.
Sh!q Opublikowano 24 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2012 powN tez całym sercem stoje za realem . !!!!!!! ale Moim zdaniem jak real nie wygra to wygra Borusia bo Zaczeła dobrze grac nawet bardzo
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 24 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2012 Co do borussi to się wyjaśni po dwumeczu z szachtarem, oni też zaprezentowali przepiękną piłkę i myślę, że ten dwumecz będzie jednym z ciekawszych, tak samo ciekawy będzie real vs manu, pojedynek dwóch wielkich trenerów. Sir Alex Ferguson ucierał nosa Mourinho, jak i Mourinho ucierał nosa Fergusonowi, aczkolwiek z tego co mi wiadomo (taka anegdota) to słyszałem, że ferguson jeśli miałby oddać united to tylko w ręce "the special one" :)
Sh!q Opublikowano 24 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2012 Widze ze dowiaduje się dobrych rzeczy , co do meczu borusii mecz będzie wyrównany i ciekawy jak i zarówno wlasnie realu z Manchesterem united , są to dwa dobre kluby ale mysle ze REAL wygra z MU . !!!!!!!!!!
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 31 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi