Skocz do zawartości

[KOSZ] BAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: nieumiejętne banowanie KICAJ.
Nick podczas gry: Call Me Duke Super Duke
Nick osoby oskarżonej: Kicaj.
Dlaczego składasz skargę: nieumiejętność banowania, nakaz wrzucenia SS'ów z gry, mimo tego że ich nie mam.
Data zdarzenia: 22;30 04.11.2017
Opis zdarzenia: Grałem na mapie zm_compilation dostałem bana na tydzień z podejrzeniem że cheatuję.

Wszystko spoko bez spiny by było gdybym takowe screeny posiadał, Gram na steam nigdy nie miałem problemu z przesłaniem ich gdy ktoś mnie podejrzewał, aż do wczorajszego dnia.

Ban dostałem na tydzień, nie mogę się nawet od niego odwołać, ze wzgl. na zaistniałą sytuację.

Wysłałem prośbę o unbann no ale niestety inni potrafią jebać, bo nie przyswajają takich informacji że ktoś zaniedbał swoje obowiązki i banując mnie za podejrzenie o cheat'owanie, każąc jednocześnie mi wstawić SSY z gry, tych ssów nie zrobił, przez co ja ich nie posiadam w swoim folderze.

Przykro mi za tych którym brakuję piątej klepki.

Pozdrawiam.

Dowód: ciężko znaleźć dowód gdy się nie ma na czym oprzeć.

Krystek,
Ogarnij się kolego. Ile raz założysz ten sam temat? Wystarczy jedne a nie 150. Otrzymujesz ode mnie ostrzeżenie.
Opublikowano

Człowieku ogarnij się i nie obrażaj! Piątej klepki najwyraźniej brakuje Tobie skoro nie potrafisz odszukać tych ss. Nie ma takiej możliwości aby te ss nie były zrobione.

12 minut temu, Super Duke napisał:

Dlaczego składasz skargę: nieumiejętność banowania, nakaz wrzucenia SS'ów z gry, mimo tego że ich nie mam.

Wchodząc na nasze serwery akceptujesz pewne reguły jak Ci to nie odpowiada to po prostu nie wchodź i nie graj. I daruj sobie takie uwagi, komentarze nie jesteś pępkiem świata !!!

Opublikowano

czlowieku piszesz na mnie skarge jak masz wstawic ssy co ty z siebie robisz. ssy byly robione wiec masz je wstawic.

Opublikowano

Przesłało temat 4x bo sie zbugowało ładowanie klikałem wyślij i stąd te kopie.

Ps.Jakby SSy były zrobione to bym je miał i już dawno by było po sprawie.

Opublikowano

sprawdze sam czy mam ssy twoje zapisane na komputerze jesli masz stema powinienes miec.

Przykro ja Tych ssow nie mam powinienes je miec. wiec prosze wstawic.

@KICAJ1988bb to jest twoja wypowiedz jak ty nie masz jego ss?? Jak robisz ss to też powinieneś je mieć 

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności