Super Duke Opublikowano 5 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Skarga na: nieumiejętne banowanie KICAJ.Nick podczas gry: Call Me Duke Super DukeNick osoby oskarżonej: Kicaj.Dlaczego składasz skargę: nieumiejętność banowania, nakaz wrzucenia SS'ów z gry, mimo tego że ich nie mam.Data zdarzenia: 22;30 04.11.2017Opis zdarzenia: Grałem na mapie zm_compilation dostałem bana na tydzień z podejrzeniem że cheatuję. Wszystko spoko bez spiny by było gdybym takowe screeny posiadał, Gram na steam nigdy nie miałem problemu z przesłaniem ich gdy ktoś mnie podejrzewał, aż do wczorajszego dnia. Ban dostałem na tydzień, nie mogę się nawet od niego odwołać, ze wzgl. na zaistniałą sytuację. Wysłałem prośbę o unbann no ale niestety inni potrafią jebać, bo nie przyswajają takich informacji że ktoś zaniedbał swoje obowiązki i banując mnie za podejrzenie o cheat'owanie, każąc jednocześnie mi wstawić SSY z gry, tych ssów nie zrobił, przez co ja ich nie posiadam w swoim folderze. Przykro mi za tych którym brakuję piątej klepki. Pozdrawiam. Dowód: ciężko znaleźć dowód gdy się nie ma na czym oprzeć. Krystek, 5 Listopada 2017 Ogarnij się kolego. Ile raz założysz ten sam temat? Wystarczy jedne a nie 150. Otrzymujesz ode mnie ostrzeżenie.
CuK!eR Opublikowano 5 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Człowieku ogarnij się i nie obrażaj! Piątej klepki najwyraźniej brakuje Tobie skoro nie potrafisz odszukać tych ss. Nie ma takiej możliwości aby te ss nie były zrobione. 12 minut temu, Super Duke napisał: Dlaczego składasz skargę: nieumiejętność banowania, nakaz wrzucenia SS'ów z gry, mimo tego że ich nie mam. Wchodząc na nasze serwery akceptujesz pewne reguły jak Ci to nie odpowiada to po prostu nie wchodź i nie graj. I daruj sobie takie uwagi, komentarze nie jesteś pępkiem świata
KICAJ1988bb Opublikowano 5 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 5 Listopada 2017 czlowieku piszesz na mnie skarge jak masz wstawic ssy co ty z siebie robisz. ssy byly robione wiec masz je wstawic.
CuK!eR Opublikowano 5 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Po drugie napisałeś 4 razy to samo 4 nowe te same tematy czy u Ciebie wszystko okey ? Niech ktoś wiedzie i z nim porządek zrobi @Dario203@x_warrior@Nesty
Super Duke Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Przesłało temat 4x bo sie zbugowało ładowanie klikałem wyślij i stąd te kopie. Ps.Jakby SSy były zrobione to bym je miał i już dawno by było po sprawie.
CuK!eR Opublikowano 5 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Czyli Buga miałeś 6 min kogo za cepa robisz ?http://bany.fragujemy.com/bans/4238.html wyskakuj z tych ss bo a pewno je masz Edytowane 5 Listopada 2017 przez CuK!eR
KICAJ1988bb Opublikowano 5 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Prosze bardzo tu sa Twoje ssy http://www30.zippyshare.com/v/MPXzZzjq/file.html ale jesli ja mam to Ty masz wstawic swoje Edytowane 5 Listopada 2017 przez KICAJ1988bb
Ja+ Opublikowano 5 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 5 Listopada 2017 Cytuj sprawdze sam czy mam ssy twoje zapisane na komputerze jesli masz stema powinienes miec. Przykro ja Tych ssow nie mam powinienes je miec. wiec prosze wstawic. @KICAJ1988bb to jest twoja wypowiedz jak ty nie masz jego ss?? Jak robisz ss to też powinieneś je mieć
KICAJ1988bb Opublikowano 5 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 5 Listopada 2017 ja bylo pozno nie moglem znalesc, dlatego taka wypowiedz
Szyderca Opublikowano 5 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Napisałem co masz pisać i gdzie.
Szyderca Opublikowano 5 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi