perx Opublikowano 26 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Na początku się przedstawie - jestem nowy na tym serwerze. Nazywam się Dawid, nick w grze "Perx" . Mam 24 lata, jestem studentem wojskowym - więcej informacji o studiach z oczywistych przyczyn nie mogę podać. Gram w mta DayZ 10 lat , 5 lat po pojawieniu się programu MTA. Można śmiało twierdzić, że jestem veteranem tej gry i modu . Jestem również włascicielem organizacji e-sportowej Atlantic ( link mogę podać za zgodą administracji- boję się o bana za promowanie, etc. ) O moim doświadczeniu i umiejętnościach można by wiele mówić, zajęło by to dokładnie 10 lat- darujmy sobie Przejdźmy do meritum. Wychodzę z inicjatywą założenia poważnej organizacji/gangu na tym serwerzę. Od 3 dni poszukuję dobrego na to serwera i własnie znalazłem. Tym samym poszukuję ludzi do współpracy. Przede wszystkim poszukuję ludzi którzy dobrze bawią się grając w tą kultową grę. Chcę założyc community dojrzałych graczy, z którymi będziemy mogli wspólnie pograć godzinami, ale także pogadać na przeróżne, mniej lub bardziej poważne tematy. Tym samym otwieram rekrutację do ATLANTIC [~ATL~] Jest rekrutacja, więc muszą być i wymagania. Wynikają one z mojego doświadczenia względem drugiego człowieka w mta dayz oraz poniekąd z mojego zawodu. WYMAGANIA: Wiek : 18+ Mogę pójść na ustępstwa. Doświadczenie: Znajomość gta:sa , mechaniki gry, mapy. Dostęp do TeamSpeaka. Sprawny, nieszumiący mikrofon. Umiejętność pracy w grupie i zespole operacyjnym. Umiejętność podporządkowania się pod dowódcę grupy/organizacji. Umiejętność dobrego komunikowania się. DOJRZAŁOŚĆ. kultura osobista. Co oferuję? Świetną zabawę w doborowym towarzystwie. Hierarchiczny podział grupy i jednocześnie równość każdego członka względem każdej innej osoby Dzielenie się moimi 10 letnimi umiejętnościami, wymiana doświadczeń.. Na dniach - baza - mile widziana dobrowolna składka. Więcej o funkcjonowaniu grupy dowie się każdy członek Zainteresowanych proszę o wypełnienie tego formularza i wklepanie go pod tym postem : Imię, nick w grzę Data urodzenia Opisz swoję doświadczenie i umiejętnośći w mta dayz: Opisz swoją osobę ( minimum 50 słów) Czy potrafisz dobrze się komunikować? W jaki sposób? ( minimum 20 słów) Czy w razie konieczności potrafisz się podporządkować pod osobę dowodzącą? : Tak/ Nie Czy jesteś w stanie składać się na opłacenie bazy? Z jaką bronią masz najlepsze obycie? : Karabin szturmowy / karabin snajperski Opisz swoję umiejętności latania i jeżdzenia: Czy obiecujesz zachowywać się kulturalnie wobec wszystkich członków serwera? CZY CHCESZ SIĘ DOBRZE BAWIĆ? Pozdrawiam, Perx! Edytowane 26 Października 2017 przez perx 5
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 26 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 Przepraszam że tu napiszę, ale mam jedno "ale" do Twojej wypowiedzi. Twierdzisz że grasz w MTA DayZ 10 lat, tylko halo, MTA, na którym jest oparty mod nie ma nawet 6 lat. MTA DayZ powstało dopiero 4 lata temu. 1
GeForce Opublikowano 26 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 Złożyłbym podanie ale niestety mam wszystko poza jednym podpunktem 18 lat...
MentosToJa Opublikowano 26 Października 2017 Wykluczony Opublikowano 26 Października 2017 11 minut temu, M!k0 napisał: Przepraszam że tu napiszę, ale mam jedno "ale" do Twojej wypowiedzi. Twierdzisz że grasz w MTA DayZ 10 lat, tylko halo, MTA, na którym jest oparty mod nie ma nawet 6 lat. MTA DayZ powstało dopiero 4 lata temu. Pierwszy gamemod powstał już na początku 2011 lub 2010 roku, sam gram od 6 lat więc jeszcze pamiętam. Co do organizacji... nie spodziewaj się wiele po community mta. Prędzej trafisz w totka niż znajdziesz ludzi na ,,poziomie''. 1
GeForce Opublikowano 26 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 8 minut temu, MentosToJa napisał: Pierwszy gamemod powstał już na początku 2011 lub 2010 roku, sam gram od 6 lat więc jeszcze pamiętam. Co do organizacji... nie spodziewaj się wiele po community mta. Prędzej trafisz w totka niż znajdziesz ludzi na ,,poziomie''. Tu masz 100% racje...może i community jest na niskim poziomie bo nie mówię że nie ale na serwerze przy odrobinie szczęścia znajdziesz kilka osób które spełniają twoje warunki więc z całego serca życzę Ci powodzenia @perx
perx Opublikowano 26 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) 50 minut temu, M!k0 napisał: Przepraszam że tu napiszę, ale mam jedno "ale" do Twojej wypowiedzi. Twierdzisz że grasz w MTA DayZ 10 lat, tylko halo, MTA, na którym jest oparty mod nie ma nawet 6 lat. MTA DayZ powstało dopiero 4 lata temu. Pisałem z pośpiechem, chodziło mi o to , że w mta gram ponad 10 lat, w samego moda DayZ - nie pamiętam 36 minut temu, MentosToJa napisał: Pierwszy gamemod powstał już na początku 2011 lub 2010 roku, sam gram od 6 lat więc jeszcze pamiętam. Co do organizacji... nie spodziewaj się wiele po community mta. Prędzej trafisz w totka niż znajdziesz ludzi na ,,poziomie''. 5 lat temu grałem ekipą 12 osobową, w której najniższy wiekiem był człowiek z dwójką dzieci - 32 lata. Oczywiście nie licząc mnie. Był wysoki poziom 48 minut temu, SexyBanan napisał: Złożyłbym podanie ale niestety mam wszystko poza jednym podpunktem 18 lat... Ile masz? @SexyBanan 50 minut temu, M!k0 napisał: Przepraszam że tu napiszę, ale mam jedno "ale" do Twojej wypowiedzi. Twierdzisz że grasz w MTA DayZ 10 lat, tylko halo, MTA, na którym jest oparty mod nie ma nawet 6 lat. MTA DayZ powstało dopiero 4 lata temu. Mówisz że MTA nie ma nawet 6 lat? Powstało ono w 2003 roku. A MTA do San Andreas ma 8 lat. Jeżeli się czymś nie interesujesz, nie chwytaj się tego. Edytowane 26 Października 2017 przez perx
GeForce Opublikowano 26 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 3 minuty temu, perx napisał: Pisałem z pośpiechem, chodziło mi o to , że w mta gram ponad 10 lat, w samego moda DayZ - nie pamiętam 5 lat temu grałem ekipą 12 osobową, w której najniższy wiekiem był człowiek z dwójką dzieci - 32 lata. Oczywiście nie licząc mnie. Był wysoki poziom Ile masz? @SexyBanan 16 + sam nie wiem czy będę teraz grać w MTA regularnie ponieważ jak wiadomo szkoła nauka znajomi itd itd...Jest tego troszkę i z czasem człowiek zauważa że jest coraz więcej obowiązków i coraz mniej czasu na to wszystko dlatego nie wiem czy pisać to podanie,jak wszystko ogarnę i znajde czas na gry to wiem gdzie pisać 1
DuDSoN Opublikowano 26 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 Imię, nick w grzę: Igor | DuDSoN Data urodzenia: 19.02.2003 Opisz swoję doświadczenie i umiejętności w mta dayz: W MTA DayZ gram około 3-4 lat, umiem zaskoczyć przeciwnika oraz logicznie myśleć podczas starcia Opisz swoją osobę ( minimum 50 słów): Jestem Igor mam 14 lat, lubię grać w koszykówkę oraz jeździć na rowerze gram w GTA San Andreas około 7 lat. W MTA gram około 5 lat. Czy potrafisz dobrze się komunikować? W jaki sposób? ( minimum 20 słów): Potrafie się komunikować, w sposób kulturalny ale równieź lubię się pośmiać i pożartować Czy w razie konieczności potrafisz się podporządkować pod osobę dowodzącą? : Tak/ Nie: Tak, jak najbardziej Czy jesteś w stanie składać się na opłacenie bazy?: Tak Z jaką bronią masz najlepsze obycie? : Karabin szturmowy / karabin snajperski: Z obydwóch idzie mi dobrze, jednak bardziej preferuje Karabin Szturmowy Opisz swoję umiejętności latania i jeżdzenia: Latanie: Samoloty: 6-7, Helikoptery: 8-9 | Jeźdzenie :8-9 Czy obiecujesz zachowywać się kulturalnie wobec wszystkich członków serwera?: Tak CZY CHCESZ SIĘ DOBRZE BAWIĆ?: Tak!
perx Opublikowano 26 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 3 minuty temu, DuDSoN napisał: Imię, nick w grzę: Igor | DuDSoN Data urodzenia: 19.02.2003 Opisz swoję doświadczenie i umiejętności w mta dayz: W MTA DayZ gram około 3-4 lat, umiem zaskoczyć przeciwnika oraz logicznie myśleć podczas starcia Opisz swoją osobę ( minimum 50 słów): Jestem Igor mam 14 lat, lubię grać w koszykówkę oraz jeździć na rowerze gram w GTA San Andreas około 7 lat. W MTA gram około 5 lat. Czy potrafisz dobrze się komunikować? W jaki sposób? ( minimum 20 słów): Potrafie się komunikować, w sposób kulturalny ale równieź lubię się pośmiać i pożartować Czy w razie konieczności potrafisz się podporządkować pod osobę dowodzącą? : Tak/ Nie: Tak, jak najbardziej Czy jesteś w stanie składać się na opłacenie bazy?: Tak Z jaką bronią masz najlepsze obycie? : Karabin szturmowy / karabin snajperski: Z obydwóch idzie mi dobrze, jednak bardziej preferuje Karabin Szturmowy Opisz swoję umiejętności latania i jeżdzenia: Latanie: Samoloty: 6-7, Helikoptery: 8-9 | Jeźdzenie :8-9 Czy obiecujesz zachowywać się kulturalnie wobec wszystkich członków serwera?: Tak CZY CHCESZ SIĘ DOBRZE BAWIĆ?: Tak! ODRZUCONE
perx Opublikowano 26 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 ZAMYKAM TEMAT..
Babuszka Opublikowano 26 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 Zamykasz bo za dużo wymagasz
Dydaa Opublikowano 26 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 Jeżeli typ wymaga 18+, a składa podanie rocznik 2002-2003 to się nie dziwię, że zamyka, bo nie znajdzie takich osób za dużo
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 26 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi