Skocz do zawartości

[KOSZ] Projekt Atlantic!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie.

Na początku się przedstawie - jestem nowy na tym serwerze. Nazywam się Dawid, nick w grze "Perx" . Mam 24 lata, jestem studentem wojskowym - więcej informacji o studiach z oczywistych przyczyn nie mogę podać. Gram w mta DayZ 10 lat , 5 lat po pojawieniu się programu MTA. Można śmiało twierdzić, że jestem veteranem tej gry i modu :). Jestem również włascicielem organizacji e-sportowej Atlantic ( link mogę podać za zgodą administracji- boję się o bana za promowanie, etc. :P ) O moim doświadczeniu i umiejętnościach można by wiele mówić, zajęło by to dokładnie 10 lat- darujmy sobie :)

Przejdźmy do meritum. 

Wychodzę z inicjatywą założenia poważnej organizacji/gangu na tym serwerzę. Od 3 dni poszukuję dobrego na to serwera i własnie znalazłem. Tym samym poszukuję ludzi do współpracy. Przede wszystkim poszukuję ludzi którzy dobrze bawią się grając w tą kultową grę. Chcę założyc community dojrzałych graczy, z którymi będziemy mogli wspólnie pograć godzinami, ale także pogadać na przeróżne, mniej lub bardziej poważne tematy. Tym samym otwieram rekrutację do ATLANTIC  [~ATL~]

Jest rekrutacja, więc muszą być i wymagania. Wynikają one z mojego doświadczenia względem drugiego człowieka w mta dayz oraz poniekąd z mojego zawodu. 

WYMAGANIA:

• Doświadczenie: Znajomość gta:sa , mechaniki gry, mapy. 
  • Dostęp do TeamSpeaka.
  • Sprawny, nieszumiący mikrofon.
  • Umiejętność pracy w grupie i zespole operacyjnym.
  • Umiejętność podporządkowania się pod dowódcę grupy/organizacji.
  • Umiejętność dobrego komunikowania się.
  • DOJRZAŁOŚĆ.
  • kultura osobista.

Co oferuję? 

• Świetną zabawę w doborowym towarzystwie.
  • Hierarchiczny podział grupy i jednocześnie równość każdego członka względem każdej innej osoby
  • Dzielenie się moimi 10 letnimi umiejętnościami, wymiana doświadczeń..
  • Na dniach - baza - mile widziana dobrowolna składka.

Więcej o funkcjonowaniu grupy dowie się każdy członek :)

Zainteresowanych proszę o wypełnienie tego formularza i wklepanie go pod tym postem :

• Imię, nick w grzę
  • Data urodzenia
  • Opisz swoję doświadczenie i umiejętnośći w mta dayz: 
  • Opisz swoją osobę ( minimum 50 słów) 
  • Czy potrafisz dobrze się komunikować? W jaki sposób? ( minimum 20 słów)
  • Czy w razie konieczności potrafisz się podporządkować pod osobę dowodzącą? : Tak/ Nie 
  • Czy jesteś w stanie składać się na opłacenie bazy?
  • Z jaką bronią masz najlepsze obycie? : Karabin szturmowy / karabin snajperski
  • Opisz swoję umiejętności latania i jeżdzenia: 
  • Czy obiecujesz zachowywać się kulturalnie wobec wszystkich członków serwera?
  • CZY CHCESZ SIĘ DOBRZE BAWIĆ?

Pozdrawiam, Perx! 

atl_logo-03.png

Edytowane przez perx
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przepraszam że tu napiszę, ale mam jedno "ale" do Twojej wypowiedzi. Twierdzisz że grasz w MTA DayZ 10 lat, tylko halo, MTA, na którym jest oparty mod nie ma nawet 6 lat. MTA DayZ powstało dopiero 4 lata temu.

• Śmiech 1
Opublikowano
11 minut temu, M!k0 napisał:

Przepraszam że tu napiszę, ale mam jedno "ale" do Twojej wypowiedzi. Twierdzisz że grasz w MTA DayZ 10 lat, tylko halo, MTA, na którym jest oparty mod nie ma nawet 6 lat. MTA DayZ powstało dopiero 4 lata temu.

Pierwszy gamemod powstał już na początku 2011 lub 2010 roku, sam gram od 6 lat więc jeszcze pamiętam.

Co do organizacji... nie spodziewaj się wiele po community mta. Prędzej trafisz w totka niż znajdziesz ludzi na ,,poziomie''.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
8 minut temu, MentosToJa napisał:

Pierwszy gamemod powstał już na początku 2011 lub 2010 roku, sam gram od 6 lat więc jeszcze pamiętam.

Co do organizacji... nie spodziewaj się wiele po community mta. Prędzej trafisz w totka niż znajdziesz ludzi na ,,poziomie''.

Tu masz 100% racje...może i community jest na niskim poziomie bo nie mówię że nie ale na serwerze przy odrobinie szczęścia znajdziesz kilka osób które spełniają twoje warunki więc z całego serca życzę Ci powodzenia @perx

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, M!k0 napisał:

Pisałem z pośpiechem, chodziło mi o to , że w mta gram ponad 10 lat, w samego moda DayZ - nie pamiętam :)

36 minut temu, MentosToJa napisał:

5 lat temu grałem ekipą 12 osobową, w której najniższy wiekiem był człowiek z dwójką dzieci - 32 lata. Oczywiście nie licząc mnie. Był wysoki poziom :P

48 minut temu, SexyBanan napisał:

Złożyłbym podanie ale niestety mam wszystko poza jednym podpunktem :/ 18 lat...

Ile masz? @SexyBanan

50 minut temu, M!k0 napisał:

Mówisz że MTA nie ma nawet 6 lat? Powstało ono w 2003 roku. A MTA do San Andreas ma 8 lat. Jeżeli się czymś nie interesujesz, nie chwytaj się tego.

Edytowane przez perx
Opublikowano
3 minuty temu, perx napisał:

Pisałem z pośpiechem, chodziło mi o to , że w mta gram ponad 10 lat, w samego moda DayZ - nie pamiętam :)

5 lat temu grałem ekipą 12 osobową, w której najniższy wiekiem był człowiek z dwójką dzieci - 32 lata. Oczywiście nie licząc mnie. Był wysoki poziom :P

Ile masz? @SexyBanan

16 :D + sam nie wiem czy będę teraz grać w MTA regularnie ponieważ jak wiadomo szkoła nauka znajomi itd itd...Jest tego troszkę i z czasem człowiek zauważa że jest coraz więcej obowiązków i coraz mniej czasu na to wszystko dlatego nie wiem czy pisać to podanie,jak wszystko ogarnę i znajde czas na gry to wiem gdzie pisać :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Imię, nick w grzę: Igor | DuDSoN

Data urodzenia: 19.02.2003

Opisz swoję doświadczenie i umiejętności w mta dayz: W MTA DayZ gram około 3-4 lat, umiem zaskoczyć przeciwnika oraz logicznie myśleć podczas starcia

Opisz swoją osobę ( minimum 50 słów): Jestem Igor mam 14 lat, lubię grać w koszykówkę oraz jeździć na rowerze gram w GTA San Andreas około 7 lat. W MTA gram około 5 lat.

Czy potrafisz dobrze się komunikować? W jaki sposób? ( minimum 20 słów): Potrafie się komunikować, w sposób kulturalny ale równieź lubię się pośmiać i pożartować 

Czy w razie konieczności potrafisz się podporządkować pod osobę dowodzącą? : Tak/ Nie: Tak, jak najbardziej

Czy jesteś w stanie składać się na opłacenie bazy?: Tak

Z jaką bronią masz najlepsze obycie? : Karabin szturmowy / karabin snajperski: Z obydwóch idzie mi dobrze, jednak bardziej preferuje Karabin Szturmowy

Opisz swoję umiejętności latania i jeżdzenia: Latanie: Samoloty: 6-7, Helikoptery: 8-9 | Jeźdzenie :8-9

Czy obiecujesz zachowywać się kulturalnie wobec wszystkich członków serwera?: Tak

CZY CHCESZ SIĘ DOBRZE BAWIĆ?: Tak!

Opublikowano
3 minuty temu, DuDSoN napisał:

Imię, nick w grzę: Igor | DuDSoN

Data urodzenia: 19.02.2003

Opisz swoję doświadczenie i umiejętności w mta dayz: W MTA DayZ gram około 3-4 lat, umiem zaskoczyć przeciwnika oraz logicznie myśleć podczas starcia

Opisz swoją osobę ( minimum 50 słów): Jestem Igor mam 14 lat, lubię grać w koszykówkę oraz jeździć na rowerze gram w GTA San Andreas około 7 lat. W MTA gram około 5 lat.

Czy potrafisz dobrze się komunikować? W jaki sposób? ( minimum 20 słów): Potrafie się komunikować, w sposób kulturalny ale równieź lubię się pośmiać i pożartować 

Czy w razie konieczności potrafisz się podporządkować pod osobę dowodzącą? : Tak/ Nie: Tak, jak najbardziej

Czy jesteś w stanie składać się na opłacenie bazy?: Tak

Z jaką bronią masz najlepsze obycie? : Karabin szturmowy / karabin snajperski: Z obydwóch idzie mi dobrze, jednak bardziej preferuje Karabin Szturmowy

Opisz swoję umiejętności latania i jeżdzenia: Latanie: Samoloty: 6-7, Helikoptery: 8-9 | Jeźdzenie :8-9

Czy obiecujesz zachowywać się kulturalnie wobec wszystkich członków serwera?: Tak

CZY CHCESZ SIĘ DOBRZE BAWIĆ?: Tak!

ODRZUCONE

Opublikowano

Jeżeli typ wymaga 18+, a składa podanie rocznik 2002-2003 to się nie dziwię, że zamyka, bo nie znajdzie takich osób za dużo :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności