Ananus Opublikowano 25 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 17 Pochodzę z serwera: DayZ Od kiedy u nas grasz: 2015r. Za co cenisz naszą sieć: -Znakomita administracja jak i serwery. -Nakład w stworzeniu tego wszystkiego i pełen profesjonalizm. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym być stałym bywalcem ponieważ, spędzam dużo czasu na serwerze dayz jak i na forum serwera. Staram się dbać o dobro serwerowi fragujemy w jakikolwiek sposób potrafię, przyciągam znajomych z innych serwerów jak i wspieram serwerownie finansowo. Inne informacje o sobie: Jestem Kuba mam 17 lat pochodzę z małej miejscowości niedaleko Kielc, moje zainteresowania to motoryzacja i workout. Wolny czas spędzam na serwerowni fragujemy. Edytowane 25 Października 2017 przez Ananus 1
Szyderca Opublikowano 25 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Października 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 26 Października 2017 Właściciel Opublikowano 26 Października 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi