Njoy Opublikowano 24 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 Skarga na: adminaNick podczas gry: NjoyNick osoby oskarżonej: BlondieDlaczego składasz skargę: Przerzuca mnie ponad 3 razy na początku rundy z teamu do teamuData zdarzenia: 10min temuOpis zdarzenia: Przerzuca mnie ponad 3 razy na początku rundy z teamu do teamuDowód: podam czas na demku i edutuje posta gdy sie mapa skonczy http://374300.node85.pukawka.pl/dem-de_mirage-1508857980-1508859480.zip 6.00-7.00 mniej więcej
Exist Opublikowano 24 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 Czy was już do reszty pojebało??? Składasz skargę bo cie przerzucił z teamu do teamu? Z taka pierdołą to możesz iść sobie do mamy a nie dupę ludziom zawracasz no ja pierdole...@blndie wypowiedz się jak to było.
blndie Opublikowano 24 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 24 Października 2017 Generalnie staram się teraz zbyt dużo nie przerzucać, ale siedziałem akurat na spekcie i była dosyć spora nierównowaga w teamach gdy było 2-1 dla CT (pod względem liczby graczy), więc chciałem Cię przerzucić z CT do TT na początku rundy, ale nie zauważyłem, że autobalans sam Cię już przerzucił, więc dałem swap'a, ale przerzuciło Cię do CT, więc znów swapłem. Ale to wszystko trwało bardzo krótko, co widać na demie. Twoja reakcja? Skandaliczna. Cytuję co powiedziałeś i słychać to na demku: "kurwa pojeb". Rozumiem, że mogłeś się zdenerwować, ale nie będę tolerować obrażania na serwerze. Dodam jeszcze, że na początku mapy słyszałem jak pyskowałeś innemu adminowi. Cytuję Ciebie (również jest to na demku): "powiedziałem ci żebyś się pierdolnął w łeb z takim tekstem". Pomyliłem się jednak dając Tobie bana na 1 dzień. Bardzo proszę o przedłużenie bana do 1 tygodnia.
Njoy Opublikowano 24 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 Czy ja składam odwołanie od bana czy skarge na Cb? Twoje zachowanie tylko irytuje. I praktycznie kazdy by sie wkurzył gdy w ciągu kilku chwil ma wrazenie ze jest trolowany przez admina...
Exist Opublikowano 24 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 Jeżeli na demie to się potwierdzi, ban zostanie przedłużony. @Njoy Trollowany bo admin się pomylił? Mi samemu się tak zdarzyło parę razy nawet zrobić, gdy auto balans przerzucał kogoś i w tym samym czasie ja go przerzucałem to wychodziła taka pomyłka o co nikt nigdy się nie spinał a wy na sile się przypieprzacie do niego.
Njoy Opublikowano 24 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 Rozumiem, że kolesiorstwo jak zawsze zwycięży. To, że się bawisz komendami i tylko przerzucasz graczy zostanie w pełni pominiętę? @Blondie A wiesz w ogole dlaczego tak do niego powiedziałem i do czego się to odnosiło? czy tą kwestie też pominiesz ?
Exist Opublikowano 24 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 @Njoy zapędzasz się stanowczo za daleko i za chwile przekroczysz cienka linie. Przerzucił cie auto balans, w tym samym czasie przerzucił Cie blondie wiec wróciłeś do poprzedniego teamu, wiec przerzucił cie jeszcze raz by wykonać to co zamierzał czyli poprawienie balansu. To nie nadużywanie komend tylko poprawienie tego co zrobił źle, za chwile obejrzę demo, jeżeli potwierdzi się to co blondie mówi ban zostanie przedłużony.
blndie Opublikowano 24 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 24 Października 2017 Kiedyś więcej przerzucałem, teraz mniej. Gdy gram to raczej wcale nie przerzucam obecnie, jedynie gdy siedzę na spekcie i mam akurat chęci by umilić wszystkim grę i troszkę składy wyrównać (bo ani nie jest fajne przegrywać 0-11, ani wygrywać 11-0). Nie raz słyszałem Twoje cwaniactwo na serwerze i już Ciebie kiedyś kickałem za Twoje zachowanie. Słyszałem kiedyś jak mówiłeś o jednym z adminów, że jest adminem do bicia. Twoje zachowanie na serwerze jest skandaliczne, a słowami o kolesiostwie się tylko pogrążasz.
Njoy Opublikowano 24 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 "Słyszałem kiedyś jak mówiłeś o jednym z adminów, że jest adminem do bicia". wtf?... A to co mówiłem tego tego 2 kolesia odnosi się do akcji z overpassa... A to co ja mówie do niektórych ma mało wspólnego z cwaniactem. Znam niektórych z innych serwerowni czy mm'ów to czasami jeździmy po sobie i działa to w dwie strony.
Exist Opublikowano 24 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2017 @Njoy Za dużo tego. Oglądałem demo. Co ty sobie kurwa wyobrażasz? Wyzywasz admina, kłócisz się z drugi adminem, teraz jeszcze o jakieś kolesiostwo nas posądzasz??? Najpierw naucz się trochę kultury i szacunku do drugiego człowieka a potem próbuj kogoś pouczać. Bana przedłużam do 2 tygodni za te skandaliczne zachowanie. Skarge odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.