Właściciel GET Opublikowano 30 Września 2012 Właściciel Opublikowano 30 Września 2012 Witajcie, Czy macie steam bete? Widzieliście big picture opcje? Jak wchodzę w to to myślę, że jest rok 2030, mamy latające samochody oraz, że jestem aktualnie na konsoli, np. PS3. No bajer po prostu, brawo dla developerów valve. Kawał dobrej roboty!
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 30 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Września 2012 Mam bete, aktualizowałem dziś, lecz nie działa mi opcja "big picture". Wyskakuje jakiś błąd. Możesz dać ssy z tej opcji? :)
Właściciel GET Opublikowano 30 Września 2012 Autor Właściciel Opublikowano 30 Września 2012 No oczywiście, toż to zajebiste jest:
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 30 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Września 2012 Ekstra.
GoldenDragon Opublikowano 30 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2012 Fajne, ale włączone podczas gry się u mnie ścina. Nie wiem, od czego zależy czy się uruchomi, czy nie, ale to wielka szkoda dla tych osób :)
Właściciel GET Opublikowano 30 Września 2012 Autor Właściciel Opublikowano 30 Września 2012 Przypomnę, że to działa tylko na windows 7 i 8. Fajne, ale włączone podczas gry się u mnie ścina. Nie wiem, od czego zależy czy się uruchomi, czy nie, ale to wielka szkoda dla tych osób :) No testowałem podczas gry, ale jeśli to prawda to nie ma się co dziwić. Napisałem już jednej osobie, że developerzy zrobili kawał dobrej roboty, ale jakość tego nie jest zadowalająca zapewne. Jeśli to prawda to miałem jak zwykle rację. Powinni zatrudnić lepszych developerów do tej pracy.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 30 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Września 2012 Dobra robota ;) Cieszę się, że starają się robić ugody dla użytkowników Steam.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi