Skocz do zawartości

Skarga - BLONDIE NIE WIEM XD

andre1k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Blondie (Admin)
Nick podczas gry: $imøNnNnn
Nick osoby oskarżonej: Blondie
Dlaczego składasz skargę: zdenerwował mnie nie potrzebny ban 
Data zdarzenia: około godziny 19:00
Opis zdarzenia: Gram se normalnie została ostatnia runda 1 połowy czekam na planta na A (stałem na ponieważ granaty szły ze strony longa i galerii) a tu nagle kill zostałem zabity przez admina a nie łamałem żadnego punktu regulaminu i tłumacząc administratorom servera że grałem normalnie czekałem na bombe zostałem zbanowany przez Blondiego
Dowód: nie mogę znaleźć tu powtórek demo (jak coś mapa de_dust2) ale kiedyś usłyszałem od pewnego administratora że słyszeć również dźwięk z czatów głosowych drużyn.

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Nie uśmiercałem Cię na mapie, zapewne ktoś inny to zrobił. Usłyszałem tylko jak obrażasz gracza na voice chacie (coś tam 'pedale') i jak Gravity ci zwrócił uwagę, że jesteś toxic'iem, to się zacząłeś wykłócać. Dostałeś bana za obrażanie graczy. Już mi ludzie zgłaszali, że cwaniak z Ciebie, co widać nawet po logach czata (cytuję Ciebie: "ty pajac nie dojebany jestes jakis", "kurwo"). Nie tolerujemy takich zachowań na serwerze. Albo się zmienisz i przestaniesz cwaniaczyć i obrażać albo długo tutaj nie pograsz.

Opublikowano

Eh... Siedziałem z chłopakami wtedy na ts i jedyne co mogę powiedzieć to czemu kłamiesz i to jeszcze w odwołaniu. Tak jak napisałeś sprawdziłem przed ostatnią rundę 1 połowy jak i dalszą część dema. 40 sekund przed końcem rundy mniej więcej wtedy zostałeś sam. (19:40 na demku) . Slay był jak najbardziej na miejscu,ponieważ przedłużałeś,a dobrze wiedziałeś ze paka pójdzie "B" bo z rotowali i nawet tam stąpnięcia nie było (Na A). Na pistoletówce po "tt"  nazwałeś Gravitiego "Pedałem" ,a do innego gracza powiedziałeś "Zamknij pysk",ponieważ przyznał mu racje. W swojej kolekcji banów  jak i mutów możemy znaleźć bany,które są spowodowane "Brakiem kultury,Obrażaniem graczy,Obrażaniem Admina."  Łącznie dostałeś również 8 banów komunikacji za obrażanie graczy oraz bycie toksycznym "jak ten pajac eyth obraza to nagle nikogo nie ma :)" "ssij tam pajacu" "eyth huj"  Powiem Ci ,że to śmieszne, ponieważ na demku powiedziałeś o innej osobie,że jest toksyczna. Powiem Ci,że tak trochę HIPOKRYZJĄ zaleciało. Polecałbym spojrzeć w lustro i zastanowić się czy Ty przypadkiem też nie jesteś, bo tak jak Blondie u góry napisał takiego zachowania nie toleruję się u nas. Podsumowując nie dość,że kłamiesz w skardze to nieustannie obrażasz graczy. 

http://374300.node85.pukawka.pl/dem-de_dust2-1507739280-1507740900.zip   ---------------> Link do Dema.

Pozdrawiam White.

Opublikowano

Po 1 tytuł "BLONDIE NIE WIEM XD" nie jest jakiś za bardzo dobry.

Dostałeś słusznego slay'a za przedłużanie gdyż wszyscy byli na B, lecz ty od minuty campiłeś na Romanie i była to ostatnia runda + Miałeś przez większość rundy ping powyżej 200, a w tym czasie kiedy "ruszałbyś" się to i tak ping by ci skoczył gdyż mniej/więcej w tym samym czasie na pistoletówce znowu cię lagowało.

"tłumacząc administratorom" - Darcie się, wyzywanie od pedałów i mówienie "Uszanuj mnie" po obrazie to tłumaczenie? I do tego powiedziałeś "Zamknij pysk" do jednego z graczy.

Cały czas zwracam ci uwagę, że cwaniakujesz, prowokujesz i obrażasz ludzi.

Masz 4 bany i do tego z 8 zablokowań komunikacji nie tylko ode mnie.

Wnoszę o PermBana, gdyż widzę, że sam chce już PermMute, więc Ban nie zrobi mu różnicy

http://374300.node85.pukawka.pl/dem-de_dust2-1507739280-1507740900.zip 10 runda około 19:40

Edit/1: Logi są nie po kolei to tylko kilka wycinek sklejonych w programie. 

Wycinek perełek:

legi.png

Opublikowano

Od 18:45 na Demku widać jak cię ścina.

Opublikowano

Jesteś typowym cwaniaczkiem na serwerze których nie zamierzamy tu tolerować, nie raz przy mnie cwaniakowałeś za co z chęcią był bym ci bana lecz nie posunąłeś się aż tak daleko choć irytowałeś mnie zawsze niemiłosiernie.

11 minut temu, andre1k napisał:

dajcie mi perm muta

Nie zapomniałeś się przypadkiem cwaniaku? Nie dość ze zachowujesz się jak rozwydrzony bachor to jeszcze nam próbujesz rozkazy wydawać? Wiele razy byleś banowany i upominany jak reszta wspomniała i nie wyciągnąłeś z tego żadnego wniosku. Co to za nazwa tematu w ogóle ma być? Kpisz sobie?
@MaYu Wnioskuje o bana minimalnie na miesiąc oraz permanentna blokada na czat głosowy oraz tekstowy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Godzinę temu, Żywy napisał:

Banujcie ten nowotwór na okres roku. Tyle z mojej strony.

Ja bym dał dwa lata dla pewności XD 

Opublikowano

Gdy usłyszałem jaki epitet padł w stronę czyjegoś gracza, to nie wnikałem kto został obrażony i dałem bana na dzień, jednak biorąc pod uwagę wcześniejsze bany dla tego gracza i to, że kierował on swoje wczorajsze słowa w stronę admina, wnoszę o przedłużenie bana na co najmniej tydzień.

Opublikowano

Hahaha "Ja nie save'owałem tylko grałem normalnie". Takie słowa padły od ciebie na demku. Od kiedy normalną grą jest stanie na A, kiedy było info, że wbijają B ? Zostałeś sam, a runda ( ostatnia zresztą ) powoli dobiegała końca. Slay był prawidłowy. Patrząc na Twoją historię czatu nie potrzebuję więcej niż 10 sekund, aby znaleźć jakieś wyzwisko. Takiego zachowania u nas nikt nie będzie tolerował. 

19 godzin temu, andre1k napisał:

dajcie mi perm muta

Perm muta ci nie dam, ale w tym momencie przedłużam specjalnie dla ciebie bana. Wydaje mi się, że 2 miesiące starczą, abyś dobrze przemyślał swoje zachowanie. Jeśli po twoim powrocie dalej będziesz odwalać, pożegnasz się z Fragujemy na stałe. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności