Beskid Opublikowano 8 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Nick jakiego używasz: BeskidWiek: 18Staż gry Counter-Strike: +7latStaż gry na serwerze: ponad pól rokuCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: rano,wieczór, we dnie, w nocy.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Duza aktywnosc na serwerze. -wymagana wiedza admina/AMX. -Kazdy admin musi miec humor i mam go i ja Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:101571574 Edytowane 8 Października 2017 przez Beskid
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 8 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2017 OK. Zostałes przyjety, kojarze Cię z serwera, często zgłaszasz nieprawidłowości. Będziesz super adminem na nieistniejacym serwerze. Napewno się sprawdzisz Gratuluje ogaru. Wygrałes opiekacz do lodów i roczny zapas kalofoni. Zgłoś się do rusznikarza, moze znajdzie jakiś spory kaliber 3
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 8 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2017 Twoja kandydatura na admina nie będzie dalej rozpatrywana. Powód: Nie masz wystarczających wymagań! !! Żeby spełnić wymagania potrzebny jest serwer na który składasz podanie !! Zapoznaj się z tymi wymaganiami. Gdy tylko się zaznajomisz z nimi i je spełnisz, złóż ponownie kandydaturę.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2019 Właściciel Opublikowano 2 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi