Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 7 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Przyjazną atmosferę, Mocny humor, Ogarniętą ekipę, która zna tryb DayZ na wylot, Dobrze rozwiniętą ultra bazę, Obecność na resetach pojazdów, Okazjonalnie występowanie w mediach społecznościowych. [Lider] Uzillo Szeryf Brayan []Stena Minimum przegranych 36 godzin na serwerze, Aktywności, Dobrej reputacji, Dystansu do siebie, Dobrej znajomości mapy. Nick podczas gry: Login: Wiek: Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Jak często grasz na serwerze?: Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Dlaczego my?: Czy masz znajomych w ELITE?: Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Czy zgadzasz się płacić składki? Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Opisz siebie w kilku zdaniach: Podawaj prawdziwe informacje, Nie możesz być w innej grupie podczas składania podania, Nie edytuj swojego podania po jego publikacji, Jeżeli Twoje podanie zostanie odrzucone to możesz złożyć kolejne po upływie minimum trzech dni, Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż pięć dni, Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone. Edytowane 7 Października 2017 przez Uzillo
DuDSoNPL Opublikowano 7 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 Coś mi się wydaje, że coś się.. coś się popsuło
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2017 Właściciel Opublikowano 7 Października 2017 Poprawiłem 1
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 7 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 nooo dziękuje, bo walczyłem i walczyłem z tym xd
Melluś Opublikowano 7 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 Nick Mello : Login: yep Wiek 14 za miesiąc 15 : Ile czasu spędziłeś na serwerze?: około 1.5 roku Jak często grasz na serwerze Codziennie wróciłem bo małej kilku dniowej przerwie ?: Ile czasu grasz w MTA:DayZ? z 4 lata będzie : Dlaczego my?: Wracacie i pomyślałem że potrzebujecie nowych osób Jestem dobrym strzelcem umiem qbuga jak i też cbuga Czy masz znajomych w ELITE? NIE : Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: SW Wyszedłem AsD Lotka z niczego eX lotka z powodu wyzwisk na mój temat Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: tak Czy zgadzasz się płacić składki? zależy Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: 9/10 7/10 5.5/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem uczniem 8 klasy podstawówki Lubie się pośmiać Kocham piłkę nożną Interesuję się Światem E-Sportu POZDRAWIAM MELLUŚ
Atom2 Opublikowano 7 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Nick podczas gry:Cichy Login:Cichy1 Wiek:16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 7 Miesiecy Jak często grasz na serwerze?: 5-6h w tygodniu/ a w weekend po 8-9h nawet Ile czasu grasz w MTA:DayZ?:ponad 2 lata Dlaczego my?: Jesteście ogarniętą grupa która nie wyzywa na Czacie, Nie płacze gdy padnie. Czy masz znajomych w ELITE?: Stena Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: BB-Odszedłem F^-Odszedłem ABR- Dostałem Kicka Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?:Tak posiadam Czy zgadzasz się płacić składki? Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec-6/10 Kierowca 9/10 Pilot-6/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Bartek. Mam 16 lat w Grudniu kończę 17. Jestem miłą, ogarniętą osoba. Gram na Fragu od 7 miesięcy. Moim hobby jest Jazda na rowerze oraz motorze. Edytowane 7 Października 2017 przez Atom2 2
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2017 Odrzucam wszystkie z racji tego, że nie spełniacie naszych oczekiwań
Maniuś1233 Opublikowano 10 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2017 Nick podczas gry: Maniek Login: AraB Wiek: 17 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Rok Jak często grasz na serwerze?: codziennie Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 1,5 Roku Dlaczego my?: Szukam ogarniętej, aktywnej grupy , opanowanej z poczuciem humoru. Czy masz znajomych w ELITE?: Nie Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: K.T wyszedłem ponieważ grupa nie była aktywna. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście. Czy zgadzasz się płacić składki?: Tak jeżeli będę miał jak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec: 10, Kierowca: 10, Pilot: 4/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Patryk. Mam 17 lat lubię grać w gry komputerowe. Mam dobre poczucie humoru jestem osobą pomocną i miłą. Jestem aktywny na różnego rodzaju wydarzeniach typu reset pojazdów lub jakieś eventy serwerowe.
Kajtuch Opublikowano 22 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2017 Nick podczas gry: Kajtuch Login:Kajtuch Wiek:15 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Bardzo dużo i jestem starym graczem Jak często grasz na serwerze?: Bardzo dużo Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Dlaczego my?: Ponda rok Czy masz znajomych w ELITE?: tak Flash, Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?:Nie byłem bo nowe konto Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak i tak Czy zgadzasz się płacić składki? Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec 8/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Kamil mam 15 lat mieszkam woj.Mazowieckim. Lubię jezdzic na rowerze wyczynowo i grac w komputer. Interesuję sie informatyką i piłką nożną. Grałem bardzo dużo na modzie DaYz więc ogarniam ten tryb
PedzacyKefir Opublikowano 23 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2017 Nick podczas gry:Pedzacykefir Login:pedzacykefir Wiek:18 Ile czasu spędziłeś na serwerze?:2-3dni grałem tu wcześniej o jakies 4-5 miesiecy Jak często grasz na serwerze?:3-4 razy w tygodniu Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 4lata Dlaczego my?: Grałem kiedyś w grupie ELITE zastanawiam się nadal czy to ta i wybrałem was dlatego że bardzo mi fajnie się grało w tamtej grupie i pokładam nadzieję w tej Czy masz znajomych w ELITE?: Nie Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: - Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?:Tak Czy zgadzasz się płacić składki?: Tak Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: strzelec 9/10 kierowca 10/10 pilot 10/10 Opisz siebie w kilku zdaniach: Lubię milą atmosfere, czasami pożartować na poziomie, kocham militaria i gry komputerowe.
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2017 Aktualnie rekrutacja została zawieszona i ruszamy na nowo od NOWEJ EDYCJI. Z przykrością muszę odrzucić wszystkie podania.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi