Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 6 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Myślę, że jego ostatnie "igraszki" to mocne przegięcie... żeby nie rzucać słów na wiatr http://fg.gameme.com/player_histories/chat/523313 To co Szefuniooo sobą prezentuje jest absurdalne. Od wyzwisk słownych w kierunku graczy po wyzywanie ich rodziców. Gracz ten pokazuje swoje możliwości i chcę dostać perma więc proszę was @unfuckingbelievable i @WhiteNygga abyście wspólnie ze mną zadecydowali o jego dalszym losie. Zapewniam też, że na voice chacie prezentuje to samo zachowanie . Oświadczam, że wszystkie próby uspokojenia go zawiodły.
unfuckingbelievable Opublikowano 6 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 6 Października 2017 Jeśli chodzi o mnie sam wielokrotnie dawałem mu muta chyba z 5 razy i groziłem mu banem, szczerze mówiąc nie chce takich graczy bo psują nam renomę serwera, a ten jest chyba największym toxiciem na naszym serwerze. Jeśli @Nesty bądź @ELSO nie mają nic przeciwko, chetnie wyśle go na wakacje od serwera
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 6 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Daj mu bana na tydzień. Powiedz mu na steam czy gdzieś tam, że jeżeli się nie poprawi po banie to zostanie usunięty z sieci.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 @ELSO ban na tydzień nie podziałał. Dostał za obraze Adminów na tym serwerze i adminów na ffa
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 6 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Ale lepiej go uprzedzić przed permanentnym banem. Może nie zdawać sobie sprawy, że takie coś może mieć miejsce po czym przyjdzie pisać odwołania na forum itd.
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Zamieszczam jeszcze ten oto dowód New OpenDocument Text (2).odt
unfuckingbelievable Opublikowano 6 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 6 Października 2017 Szczerze Elso Ci powiem że wypierdolił bym go od razu. Raz do mnie wyskoczył z tekstem ' Zamknij morde ' to wyjebałem go na tydzien, nie działało prawidlowo SMbans i tego nie widać. Nie potrzebuje takich graczy, i gdymy to zalezalo ode mnie kasacja byla by natychmiastowa
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Popieram @unfuckingbelievable. Ostatnio weszło paru nowych graczy z 3 czy 4 szefuniooo ich zwyzywał i do dzisiaj ich nie widzę. On psuje reputację tego serwera. Dostał ode mnie pare razy mute`a i to nie podziałało. Nie wiem co z nim zrobić. Zawsze albo się wymiga albo graczę stoją w jego obronie
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 6 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 @unfuckingbelievable Okej, twoja decyzja.
unfuckingbelievable Opublikowano 6 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 6 Października 2017 Czyli kasacja. Dzieki
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) @ELSO oficjalnie możesz zamknąć temat Niech szefuniooo spoczywa w pokoju [*] Edytowane 6 Października 2017 przez OgraNee
Legendarny Fragowicz Samurai Tajrox 龙 Opublikowano 16 Listopada 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi